you will be my shine

Det här med snarkade män, varför finns dom och varför ska dom envisas med att snarka bredvid en i soffan?
Jag sparkade min i arslet nyss och tvingade honom till sängen, där kan han få ligga och grisa bäst han vill..
 
Har inte haft så himla bra uppdatering vilket är lite synd. Speciellt på hästfronten då vi går framåt med rejäl fart. Både Shalinka och Calle är i god form och utfär saker vi bara för ett år sedan drömt om. Shalinka kan galoppera utan att fara iväg i världens tagg och Calle KAN faktiskt fatta en grymt fin galopp.
Utan en god uppdatering så missar ni våra impulsiva ridturer in till stan som oftast slutar i att vi rider runt helt planlös och skämmer ut oss. Shalinka har börjat förstå vårat upplägg och blir inte längre helt hysterisk när vi känner oss vilse - oavsett i skog eller rondell.
 
Nu är det dock slut med att äta frukost i stallet varje morgon och tjöta oss igenom stallsysslorna - jag ska börja plugga! Jag kom in i Eskulstuna så nu jävlar ska jag studera alla sjuka människor jag har omkring mig. Beteendevetenskap är det som ligger framför mina fötter nu ett par år framöver. Ska bli så otroligt lärorikt och givande!
 
Min bror gav oss alla en jävla resa här förra veckan. Idiotjävel! Hur illa och brutalt det än låter så skulle jag låtit honom ligga där och dö av överdos. Förbannade jävla skitmun!
Det har blivit på tok för många resor med den killen att det ska vara acceptabelt och jag tänker inte ta mer skit ifrån honom. Det är synd att andra tassar på tå kring honom gång på gång - skyll er själva!
 
Nej, nu ska jag nog ta och krypa ner bredvid snarkmaskinen. Blir en tidig lördagsmorgon då vi två ska åka hem till Arboga för en liten familjelunch. Mormor har fyllt jämt och bjuder in släkten. Min pojke var från början inte ens bjuden då det var 'så osäkert mellan oss'. Är vi kvar efter tre år så vet jag inte riktigt..
Bilen har ännu en gång börjat uppföra sig konstigt - förbannade skitbil! Så vi blir nog ståendes längs motorvägen imorgonbitti. Love it!
 
 
Hårt jobbande tant - på sant!

i can't make them on my own

Jävla fucking skitdag vill jag påstå. Jag är som en trotsig tonåring när det blir för många måsten och vill då bara dra täcket över huvudet och suga på tummen. Får man det?
Alkoholen i lördags gjorde att alla måste ökade idag. Måste beställa nytt bankkort, måste ringa vägverket osvosv. MOGET! Det sämsta med det hela är att mina kort kom till rätta egentligen samma kväll men att det föll i glömska. Hur kan jag klandra någon som är precis likadan som mig själv? Haha! Jag är bara lättad över att ingen ful människa hittade korten och använde dom fel, nu ligger dom tryggt hemma hos Martins föräldrar. Ja Martin, han och jag träffades för första gånger hemma hos Tarja i lördags - hur stor är oddsen att just HAN hittar mina kort på stan samma kväll? Livets outgrundliga vägar..
 
Måsten idag ja, jag drar ut på allt och det är en av anledningarna till att jag sitter här och bloggar. Hur ofta bloggar jag annars? Jag ska städa, jag måste städa - pappa hugger av armen på mig annars. Jag har kastat in all smutstvätt i badrummet och startat en (av tusen..) tvättmaskin och det fick räcka för stunden. Haha! Man kan ju inte vara allt för duktig på en och samma gång?!
 
Jag ska logga in på banken direkt efter detta och beställa ett bankkort. Jag brukar sällan använda mitt kort, men bara för att jag inte har något nu så kommer jag på miljarder saker jag skulle behöva köpa. När jag ändå sitter vid denna klumpdator som är segast i världen så ska jag logga in på CSN och ändra min ansökan. Jävla fucking bankID funkar ju bara på den här, eller jag har bara lärt mig hur man gör på PC. Orka lära sig två gånger bara för att göra på äppeldatorn.
 
Ska packa väska och ge mig iväg till tälje också. Ber till gud att det inte blir soppatorsk på vägen. Svårt att tanka bilen utan kontokort.. Går det att betala i natura?
 

when you go again

Inte mycket aktivitet här på bloggen inte.
 
Julen har hunnit passerat och så även nyår. Har inte så mycket att förtälja om helgdagarna mer än att de ha spenderats tillsammans med hjärtat, familj och vänner - vad mer har jag att begära?
Gåvor fick jag allt för många utav och kände ett stygn av skamsenhet när jag inte alls gett bort lika många men sedan så är jag inte den personen som värdesätter julen. Inte överhuvudtaget. Vad är det att fira?
Svenska traditioner in my ass.
 
Tant T har jag rastat av i stallet. Vi har spytt galla över alla världens karlar, mobbat hästarna och haft x antal 'blondemoments' som fyllt på "Listan". Underbara dagar! Upp i ottan, äta frukost hos antingen mig eller hos Tarja för att sedan fortsätta till stallet och kasta ut hästarna. Äta frukost nummer två (guld med kallstall - kylskåp!) innan vi ordnar i stallet för kvällen. Sedan ger vi oss ut på äventyr med de fyrbenta och vi vet aldrig vart vi hamnar!
Några gånger har vi besökt staden och flamsat runt. Andra gånger har vi bara gett oss av till Ängslogen och tillbaka. Vi tar allt som det kommer. Skönt!
 
I skrivande stund så har mitt kropp gått bazookas. En visdomstand håller på att resa sig upp ordentligt vilket innebär ett något grymt bultande i hela huvudet, försenad mens innebar en utomordentlig mensvärk och tillråga på allt så cuttade jag in en p-stav här om dagen så jag vill hugga av mig armen. Men jag är inte bitter..
 
Just ja, glömde nämna att jag kommit in på högskola!!! Så jäkla stolt över mig själv, faktiskt! Så nu till våren ska jag läsa Beteendevetenskap i Eskilstuna. Grymt!