when we where together

Det där med att skriva klart tentan fungerar inte. Jag har pappret här bredvid datorn och meningen "OBS! Tentan ska vara inlämnad..." hånar mig hela tiden! Jävla idiotgrej alltså..
 
Någon annan som är idiot är Calle. Han var billig igår, och det är ingen underdrift. Tusan vad dryg han var i stort sett hela vägen in till stan. Det var töntgrejer som han gjorde piruetter för, studsade och uppförde sig som ett mähä. Han fick panik när han såg sig själv i skyltfönster, en av fyra skyltar var livsfarliga och gränder var otäcka. När han totalvägrade gå in i parken och under den röda 'bron' så sa jag åt honom på skarpen och då böev han faktiskt riktigt grinig på mig.
Vi vände om och i den vändningen så fuckade han ur och jag fick säga åt honom igen och han svarar med att kasta sig ut framför en bil. Självmord för att slippa? Haha! När jag då la på en skänkel, efter att bilen fått tvärnita, så stegrar han sig. Snacka om att totalvägra.
När vi sedan kommit så långt att vi skulle under tunneln (som han dessutom gått under utan problem under två veckor i sträck i sommras!) så kastade han sig baklänges ner för den branta slänten och vägrade gå förbi den enorma eken. Jag gav då upp och satt av för att leda honom.
Vi kommer då under bron men där börjar han flippa igen - givetvis där det var fullt av is. Tarja erbjöd sig att byta häst efter att jag hävt ur mig att jag skiter i om Calle bryter alla fyra ben, jag låter honom ligga! Haha.
Så efter att vi gått en bit och jag fått lugna ner mig så sitter vi upp och rider hem. Absolut inga problem längre och vi valde att ta vägen genom skogen och då var han givetvis helcool. Skithäst.
Men Tarja muntrade upp mig genom att faktiskt lägga fram att det är lätträknat alla de gånger han bråkat ordentligt. Ibland får man bakslag och det kom med råge denna tur. Bättre lycka nästa gång.
 
Nu sitter jag och väntar på att den förbannade hockeyn ska ta slut så pappsen kan skjutsa mig och hjärtat till Sofia. Det vankas utgång ikväll och Källarn har båda våningarna öppna. Återkommer med hur kvällen avlöpte sig.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback