talk to me now

 

the luckiest girl on the planet

Herregud vilken tuff och seg jävla dag!
Killen var här i helgen och det blev lite party både fredag och lördag vilket innebar en skapligt seg söndag. Så när jag kastat av honom vid stationen vid tio så skulle jag hem och sova. Trodde jag. Fastnade som vanligt i lite serier och slösurfande. Var bara tvungen att kolla klart på denna miniserie ifrån SVT, http://youtu.be/WrYlw-Zit0A . Lite småtöntig men samtidigt feel good.
Tillslut så var klockan för mycket och det var inte värt att somna - då skulle jag aldrig kunna komma upp i rätt tid. Så trots att jag var så trött att ögonen stod i kors så blev det en kort promenad och försöka pigga på sig.
 
Halv nio mötte jag upp Christine och vi traskade emot sjukhuset och på vägen anslöt sig Camilla och Erika. Det var bloddags! Jag har länge gått och funderat över att lämna blod så när dom nämnde i veckan att dom skulle göra det så passade det perfekt! Jag fick fylla i ett hälsodokument och lämna lite provblod. Får svar om ca en månad och är jag godkänd så blir jag kallad i januari.
 
Efter detta så gick vi hem till Christine för att sätta tänderna i vår gruppuppgift. Vi var nog alla lite trötta så blev en blandning av allt möjligt. Men vi fick gjort det mesta vi skulle och sedan övergick det till ett projekt för att hitta någonstans att käka. "Där vi inte ätit förut" var det som upprepades. Vart vi hamnade? Café Kaka där alla vi ätit förut. Haha, så typiskt!
 
Nu sitter jag hemma och borde egentligen röja upp här hemma. Har ett enormt diskberg, soffan är utdragen och tvätt överallt. Men jag orkar inte. Tröttheten tar över och en powernap en timma är så jäkla lockande. Dock har jag ju så himla dåligt karaktär att det brukar bli en extra timma. Hmm..
 
 
 

you and me, we can do anything

Det blir lite dåligt med bilder här inne på bloggen för jag tar knappt några längre. Egentligen så skulle det vara ett ypperligt tillfälle att damma av min kamera och faktiskt ge mig ut - har jag något bättre för mig? Nej, just. Vi tar det sen..
 
Försöker vara uppe med tuppen idag, men det var en seg tupp som inte vaknade förren halv tio. Men nu är vi pigga och glada i alla fall och i full gång med att plugga. Ska på eftermiddagen skriva en omtenta. Sådär lagom surt då man misslyckats med en poäng. Hade inte gjort mig speciellt mycket om det var massor med poäng men just ETT.. Bara bita i det sura äpplet och kötta igen. Hoppas på bättre lycka denna gång.
 
Min söta pappa skickade lite pengar igår så ska snart kila över och handla lite. Jag är, som jag redan skrivit, en frysoman och tycker inte att jag har någonting att äta om inte kyl & frys är fullproppade. Det har jag fått ifrån mamma tror jag. Dom har alltid massor av gottigt att välja mellan i frysen och vad man än behöver så finns det i kyl eller skafferi. Jag avskyr att handla när man bara behöver en sak - sånt blir dyrt i längden.
Här om dagen så åt jag en hel middag av rester ifrån frysen. Ris, bea och nå panerat fläskkött. Superb och gick på fyra minuter! Ja, jag fryser in bea.. Vaddå, en pulverpåse räcker till mycket och aldrig att jag kastar bea. Det är en synd! Hehe
 
Nej, plugga lite mer, hälla i sig kaffe och sedan rusa till affären. Håll tummarna för mig i eftermiddag nu!

what are you waiting for?

Helgen är förbi och jag har precis anlänt till Eskilstuna igen. Känns fel och konstigt att skriva hem, för mitt hem är väl i Arboga? Haha, undra hur länge det kommer dröja innan jag accepterat att jag faktiskt bor här.. Knepigt!
 
Jag har ont i mina ben, speciellt i mitt knä som jag alltid har ont i. Det är ett stort sår där dessutom. Vad som hänt? Cykel har hänt.. Jag och cyklar går sällan ihop, inte ens när dom ligger på marken och faktiskt inte rör sig ett dugg! Så himla typiskt mig att ramla på allt som går att ramla på. Det är jag och hästpuckot Calle, vi passar rätt bra ihop.
Hur man kan ramla på en liggande cykel? Alkoholpåverkad, skulle springa á la film efter en kompis, mörkt och.. alkoholpåverkad. Öhm, behövs det mer förklaring? Just då gjorde det inte det minsta ont, hade glömt det redan när jag rest mig upp.
Kvällen i lördags var kanon! Jag lyckades få Fällman partysugen tillslut och efter ett samtal till Kajsa så var hon givetvis sugen också. Så vi hällde i oss lite smaskigt och drog sedan till krogen. Träffade massor av folk och kvällen slutade i källarn på en lokal pizzeria där vi blev försedda med både det ena och det andra. Toppen!
Erfarenhet jag bär med mig ifrån kvällen? Jag ska skaffa senilsnöre till min telefon..
 
Så nu är jag alltså hemma igen. Inväntar en fiskgratäng i ugnen för att sedan tagga till föreläsning/seminarium. Krångligt att hänga med i vad som ska hända då föreläsaren var sjuk första veckan och allt blev uppskjutet/kombinerat. Så om det är föreläsning eller seminarium vet jag inte riktigt, det visar sig.
 
Nej, nu ska jag kika till maten och sedan plocka lite. Pussen
 

why can you smile in times like this

Jag är en dålig bloggare, i know. Men jag skriver bara när tanken faller in, när jag orkar sätta ord på mina tankar. Det är jobbigt att skriva, jag vet sällan hur jag ska formulera mig. Det är svårt för mig att hitta passande ord, speciellt när det kommer till just tankar. Vad är det jag tänker egentligen? Hur det uppfattas utifrån läsaren har jag ingen aning om och faktiskt så bryr jag mig inte det minsta. Jag har denna blogg och har alltid haft just för att lufta hjärnan och så är det ett roligt sätt att gå tillbaka i tiden.
 
För tillfället är jag en fundersam människa, tankarna springer iväg åt alla håll och kanter och jag känner saker som jag varken vill eller tycker om. Vet inte riktigt vad som händer men jag kan tro att det har med kaoset runt mig att göra. Jag drömmer så jäkla mystiska drömmar och ibland blir jag rädd för mig själv.
Det ÄR kaos i min hjärna och hela jag är splittrad. Det går från att bli asförbannad över absolut ingenting till att bli orolig och ledsen för att sedan återgå till att skratta för mig själv. Jag börjar nog bli psykiskt sjuk.. eller nått. Nej, men livet är lite upp och ner just nu.
Det är dödsfall, rättegång och himla dumma tankar. Men mitt i allt detta kaos så trivs jag med livet, så otroligt bra. Allt bara flyter och det känns som att glida på moln. Jag skrev att jag kände mig splittrad va?
 
Oavsett vad så fortsätter livet spinna vidare varesig vi vill det eller inte - oavsett om jag sover om nätterna eller ej.
 
Nej, nu skiter jag i det här. Ska hoppa i säng för att stiga upp i ottan för en föreläsning. Sedan vidare till Arboga för att jobba lite i helgen. Hoppas lönen kommer INNAN jul (kommunen får i vanliga fall den 27'de..) så jag inte känner mig som en urfattig pungråtta.