to death take us apart

Det där med psykisk smärta och obehag har aldrig varit något för mig. Det är alltid skönare att trycka bort tankarna och känslorna i ett annat tomrum uppe i hjärnan. Varför bearbeta sådant nu när man kan göra sen? Eller.. aldrig!
 
På tåget hem igår fick jag ett chockbesked, något som jag fortfarande inte förstår eller vill förstå. Att flytta undan tankarna är något jag ständigt gör och jag blir nästan irriterad när jag ser folks uppdateringar på Facebook. Det som inte står på FB är inte sant, right? Varför måste folk se till att det blir sant genom att skriva?
 
Har funderat lite på det där också, varför går man in på en avlidens FB och skriver hjärta, fina rader eller vad som - egentligen? Personen i fråga kommer faktiskt aldrig läsa, om det nu inte finns en parallel värld och dom är med oss. Är det för ens egna självkänsla, att man inte egentligen var så nära vän men vill bättra sig - nu? Jag tror på sistnämna; man vill visa för alla andra att "kolla vad jag sörjer, vi är vänner på FACEBOOK!!"
 
Jag är lite bitter på mänskligheten just nu och det får man vara, faktiskt.

we can't trust mankind

Vad hände nu i fredags? Ja om jag själv visste. Vi såg aldrig Medina, men med insideinfo så är jag inte det minsta bitter. Var tydligen inget av direkt värde och dom var enbart på scen i ca tjugo minuter. Vi drog vidare och efter ett knarksamtal med en random (som nästan slutade i slagsmål med random nr 2) så hamnade vi på en random bar. Mycket som inte alls var planerat som ni förstår. Men så kan det gå. Några random gubbar såg till att vi hade dricka vilket min sprittarm tackade för. Otippat.. Lyckades tillslut skaka av oss dessa på Donken och vi kilade upp till mig.
Lagom förstörd till morgonen varför Fredrika blev mitt irritationsobjekt. Idiot att vara så oförskämt obakis och pigg. "Jag har legat vaken i två timmar" kvittrade hon. Fuck you!
 
Lämnade av henne på stationen lite senare och till kvällen kom pojken. Han somnade som vanligt tidigt och lämnade mig vaken halva natten.
Det är en sådan period nu, vaken i stort sätt dygnet runt. I skrivande stund så är jag inne på dygn två med ca två timmars snarkande enbart. Bittert som fan! Det kändes otroligt på föreläsningen idag, var nära att somna flertalet gånger emot slutet. Har absolut ingen aning om vad som sades, värt.
 
Pappa var förresten över i söndags. Han drog med mig och Jukka till "godisaffären" där tomten köpte en skrivare åt mig. Man blir lite handikappad av att inte kunna skriva ut när man vill och det måste göras på skolan eller hemma hos just pappa. Så nu står det en bjässe som mellanlandat på tevebordet. Underbart skönt!
 
Nu funderar jag på att försöka få in en powernap innan jag rusar till tåget emot Arboga. Fick nämligen en bokning med jobb ikväll. Ska bli himla roligt att få jobba lite och det är ett mycket tacksamt tillskott i plånboken!
Fick en varning om att jag kanske åker på mer jobb i helgen då det var folk borta. Skulle passa perfekt för jag är hundvakt. Päronen åker och hjälper syster att flytta så jag får dras med damphunden.
 
Nej, nu ska det packas lite och sedan försöka blunda en stund. Förhoppningsvis så kommer jag få sova inatt..
 
 

when we lost our minds

Jag är en smula förvirrad, lite mer än vanligt. Eller alltså, just nu är jag inte förvirrad, men jag måste ha varit galet förvirrad när jag skrev in saker i min kalender. Står att jag ska ha föreläsning imorgon men satt och kollade schemat på internet - tur nog. Såg att det inte fanns något om en föreläsning och en kursare bekräftade att jag varit förvirrad. Haha. Så jag är tydligen ledig fram tills på tisdag, hur skönt?
Ska passa på att ta igen massa plugg nu när jag vart och hängt i andra städer så mycket. Är tenta om TVÅ VECKOR! Hur fort går tiden egentligen?
 
Dagen till ära har jag premiärstädat, skrubbat toalett och så vidare. Första gången någonsin. Det är bra att ha en mamma över, och speciellt när man tvingar henne vänta på mig hemma när jag har föreläsningar. Nu tyckte jag dock att det var min tur att slita. Har dessutom snabbtvättat en maskin. Tur att det bara bor studenter här - finns många lediga tvättider. Hehe.
 
Imorgon blir det slappt med andra ord. Ska kila över till bolaget en snabbis sedan fnula ut vad man ska dra på sig till kvällen. Måste komma på vad vi ska käka också. Jobbigt värre! "Bara inget man luktar illa av resten av kvällen" var de enda direktiven. Jamen tack för hjälpen bitch!
 
Fiskpinnar som idag kanske? (Ja, jag äter BARA fiskpinnar. Orka göra mos liksom..)
 
 

Världskänd DJ & Medina

Vad har jag pysslat med under dessa dagar det varit tyst här på bloggen?
Det är faktiskt så mycket att jag inte riktigt vet hur mycket jag ska skriva eller vart jag ska börja..
Där jag slutade förra gången kanske? Blir otroligt kortfattat i alla fall, och eventuellt inga som helst bilder. Haha!
 
Var och bowlade med jobbet förra helgen. Började hos Helena med en superrosa, söt och god fördrink med geléhallon i. Mums! Lite senare styrde vi kosan emot bowlingen, jag råkade bli ganska rund om fötterna så jag hade nog roligt..
Hem och mysa med mamma och syster efter det, mest chillhäng och sådär (med massa vin!) Jag har en tendens att gå i sömnen och göra helt sjuka grejer när jag druckit så Kent hittade mig sittandes i duschen på morgonen. Vad jag gjorde där och speciellt lutandes emot tvättmaskinen har jag ingen som helst aning om. Vet inte heller hur länge jag suttit där i och med att jag.. sov. Alltså orka mig!
Under lördagen så blev det massa bebismys med systersonen Charlie. Ska kasta in en bild på honom.. sen!
 
Nu i fredags så for jag över till pojken i Tälje. Vi hade chillkväll vilket innebär att han somnar på soffan, jag blir irriterad och tvingar honom till sängen för att sedan trycka i mig allt gottit själv. Hehe, det är bra att han somnar, egentligen.
I lördags blev jag bjuden på såååå god mat! Vi käkade på Crazy Town och det var galet god mat. Kött med klyftpotatis med grönsaker, rödvinssås samt bea. Alltså orgasm. Tog inte många minuter innan jag lyckats trycka i mig allt - jag som egentligen borde beställa barnportioner eftersom jag sällan äter upp..
Vi fortsatte sedan kvällen med lite folk och efter lite drama som innehöll blod så hamnade vi i en bil påväg till något berg.. Ja alltså, det hette något med "Berget" och låg åt helvete - på ett berg.. Skulle uppträda någon superkänd DJ som alla var hypeade över. Och gratis är gott, ungefär. Albin Myers, kan han heta så?
Hur som, var ett supertrevligt ställe och skön stämning. Avslutade kvällen med Donken och sedan slagga i pojkens föräldrars lägenhet.
 
Veckan nu har inte bjudit på speciellt mycket, föreläsningar och en jävla massa disk som jag faktiskt lämnade över helgen. Inte okej. Det är inte roligt att diska och det blir ju inte roligare när man väl kommer hem heller.. Åh!
 
MEN, i helgen så kommer underbara Fredrika över och vi ska dra och se Medina. Kommer bli en supernice kväll!
 

one thing i will do

Jag var och slängde pengar runt mig igår. Drugdealing, typ. Nej så illa var det inte. Jag sålde och köpte något likvärdigt - kurslitteratur! Tog skolbussen till Västerås där jag mötte upp en tjej som jag köpte utav. Åttahundra fucking spänn för två böcker som är på engelska, fyfan! Sen kom tjej nummer två som jag sålde böcker till istället. Fick tillbaka sexhundra så egentligen slösade jag enbart tvåhundra. Känns lite bättre. Bara lite.
 
När jag ändå var i Västerås så blev jag upphämtad av Masiel efter två timmar "pluggande" i skolbiblioteket. Vet ni hur oändligt många böcker dom har på MDH i Västerås? Jag skulle ha tagit ett kort, fan! Satt på våning två och fick rysningar. Förstår ni hur många ord och bokstäver som fanns i det rummet? Herregud alltså..
 
Vi slog oss ner på Grändcafét om jag inte missminner mig. Något sådant hette det i alla fall och jäklar vad got mat dom hade! Tog lasange och det var bland det bästa (efter pappas såklart!) i lasangeväg jag ätit. Till det fick man en kall pastasallad-likanande. Det var pasta med små kikärtor blandat med en pestosås. Oh my vad gott det var!
Försökte komma ikapp vad som hänt i våra liv men det var så jäääkla länge sedan vi sågs så hann bara med en snabb sammanfattning av allt. Men vi bokade in en träff på lördag när jag ändå är hemma i stan.
Det är så jävla skönt att ha vänner som henne. Vi har inte setts på jag vet inte hur länge, det är nog mer än ett halvår skulle jag tippa. Men när man väl ses så är det ingen big deal, som om vi sågs igår. Vi hörs knappt av heller, men oasvett så spelar det ingen roll. Hatar folk som tjatar på att man måste höra av sig mera. Jag är ingen social människa egentligen. Trivs bättre i en mörk grotta.
 
Hur som, ska styra kosan till Arboga efter föreläsningen imorgon. Blir bowlingkross av jobbarkompisarna (jag som ska krossas alltså - slutar alltid så..). Jag kastar klot åt fel håll och de gånger som jag faktiskt hamnar rätt så hånglar klotet med rännan istället. Superkass är jag! Men det är alltid så otroligt roligt att umgås med det gänget att det inte spelar någon roll. Bästa kollegorna!
 
Ska mysa med syster också som kommer över imorgon. Har planerat lite roligheter för henne. När jag äntligen fått henne nära så ska den jäveln flytta igen. Men hon är förlåten genom att bosätta sig i paradiset med väääärldens utsikt. Jag vet en som kommer bo där i sommar! Haha.
 
 
Denna bild är värd att visas igen. Söta Fjantos på räkfrossan.
(Samma kväll både hon och jag cyklar omkull på hemvägen.. He-he-he)
 
 

läs inte detta, höjden av tråkighet!

Så vad hände i helgen då? Inget direkt märkvärdigt så har egentligen inte mycket att skriva om.
 
Mötte upp Erika och hennes vän i porten bredvid mig, lekte lite dj medan dom fixade sig. Sedan gick vi över till Agnes för lite trevligheter. Lyckades glömma bort tiden så det blev lite stressat att ta sig till krogen sen. Men vi hade tur, kom prick tolv men slapp betala inträde i alla fall. Vi fladdrade runt där inne ett tag innan jag och några till gav upp och traskade över gatan till Donken. Har jag sagt att jag bor i trappen bredvid Donken och mittemot krogen? Perfekt!
Tidig kväll och tidig morgon, typ.
 
Runt två träffade jag Camilla på stationen för att styra kosan till Södertälje. C visade sig vara allergisk och rädd för getingar, tur att vi fick dela vagn med en sådan. Hur stora är oddsen att en geting flyger in på ett tåg? Haha. Så när jag gick av bytte hon vagn.
 
Väl i stan så väntade jag in pojken som varit duktig och gått på bolaget. Bjöd honom på thai. Aldrig att jag betalar 150 spänn för anka. Så jäkla märkvärdigt var det inte. Och det såg bara äckligt ut med svålen kvar runt alla skivor. Åt alltså skivad anka i currysås. Ingen höjdare. Smaken på köttet var helt okej, men som sagt, hellre utan fettet och inte för det priset.
 
Jaja, när kvällen kom så drog vi till iväg till Emilia och Pekka med flera. Blev en chillförfest - jag som hade lovat mig själv en dräggfylla eftersom jag vart duktig. Får ta igen det sen.. höhö. Vi splittrades på stan så jag och pojken drog till Ceasars men det var kasst med folk och kasst med musik så blev en tidig kväll igen. Drog en kebab innan vi var sjukt lata och tog en fem minuters taxi. Haha! Vem orkar gå? Upp för mördarbacke dessutom?!
 
Bakis som ett as blev jag dock så stannade kvar hela söndan. Åkte alltså hem imorse i samma veva som han åkte till jobbet. Lagom trött och lagom seg. Väl på föreläsningen så var jag så galet trött att jag var påväg att somna sittandes. Det räcker inte med det utan huvudet sprängdes nästan. I pausen valde jag att gå hem och försöka sova mig lite piggare. Hjälpte inte, jag är galet trött nu med så ska hoppa i säng strax. 
 
Japp, detta var ett långt och jävligt tråkigt inlägg. Tråkigt för er. Inte ens en bildjävel får ni..
 

what about you?

Varför lär jag mig aldrig att plugga mer och ordentligt? Fuck, typ. Är nästan nyss hemkommen ifrån en tenta och har lite smått ångest. Kändes ändå helt okej, fast jag var tvungen att hoppa över dom sista frågorna. Under tiden jag var sjuk så gick dom igenom statistikräkning och jag försökte sätta mig in i det igår men det var lönlöst.
Roten ur, z och upphöjd. Chi-två eller vad det nu hette - rena grekiskan! Självklart så kom det på tentan i mer än en fråga. ÅÅÅHH!
 
Men nu skiter vi i det, den är gjord och finns inget att göra åt det just nu.
Det är fredag idag, och idag är en fin dag att dricka öl på. På sant, på riktigt!
Sitter här nu, nyduschad och trummar med fingrarna. Kan inte klockan gå lite snabbare? Vid sju typish så ska jag traska över till Agnes och fira henne en smula. Ryktades om utgång på Villa Etuna. Ska se till att jag inte ramlar i trappen eller som förra gången; tappar en ölflaska i golvet mitt framför en vakt. Vet ni att landar den med botten först så sprutar det ganska mycket - överallt?! Pinsamt. Skyller på Dodde som lät mig hålla i hennes två också, haha.
 
Imorgon så tar jag ett bra tåg (beroende på baksmällan..) bort till pojken för dag nummer två. Får hålla tummarna för att inte SJ krånglar. Känner inte för att bli bjuden på en öl av en random igen. Fast denne kanske bjuder på en bättre fest (med fler än två pers liksom) som man faktiskt kan fundera över att gå på.. Ehehe. Lite uppenbart med frasen "du får sova på min soffa, du vet - jag har inga förhoppningar. Du är trevlig att hänga med" Höhö.
 
Nej, jag var "smart" och bokade tvättid till idag. Allt på en dag, så har man det gjort. För att få skämma bort sig med alkohol så måste man göra det tråkiga också. Så tvätta och tenta på samma dag är mer än nog. Slipper jag ha ångest över att jag ska förtära mera imorgon.
 
Pussen på mussen.

until your last fight

Jag har faktiskt lite ont varstans i kroppen. Främst ljumskarna och när jag anstränger skuldrorna. Hästjävlar..
I söndags så blev jag upphämtad utav Tant T med flera och vi for upp till hästarna som stått på ett annat sommarbete. Vi packade ihop alla saker och gjorde iordning djuren innan vi begav oss nedför hela backen. Både jag och Calle tyckte det var lite träligt och jobbigt, då gick det bara nedför. Hur fan måste det ha varit för honom och T att rida UPPFÖR? Det är egentligen en enda stor backe mer eller mindre. Skills.
 
Vi är glada över att vi ha så coola hästar att vi faktiskt kan utföra dessa missions utan direkt krångel. Från punkt A till B så är det i alla fall en mil och tar cirkus två timmar att rida - genom stan. Nu är vi inte direkt inne i stan (även om vi brukar fjönsa där med emellanåt) men över stora broar och alla medtrafikanter. Calle som är livrädd för vatten och inte ens kan gå i närheten av minsta vattenpöl kliver rakt över Västerbron och tittar sig nyfiket omkring. Antingen är han bara fånig i andra fall eller så smälter hans hjärna i dessa extrema fall. Haha.
 
Hästarna blev utsläppta i rasthagen utanför stallet den natten då jag och Tarja var överrens om att dom kunde äta lite där. Indirekt så var vi så jävla slut att vi inte orkade fixa iordning och flytta hästarna till sommarhagen. Haha.
 
Men igår så var vi duktiga! Medan Tarja rensade ogräs utanför stalldörren så ströade jag upp boxarna samt skrubbade väggarna. Det syns nu att dom är delvis vita, ett tag.. Hästarna fick gå in och sova en stund under tiden som vi såg över staket och fyllde vatten. Stela som pinnar var hästarna men trots sin tuffa ritt igår så for dom iväg relativt glatt när vi släppte dom. Calle fick till några skutt och pip innan insikten om att det var lite jobbigt kom fram och det fokuserades på ätandet.
 
Så, nu är vi tillbaka på hemmaplan och vi har ingen aning om hur man gör någonting. Vi båda har nog ganska mycket influenser av Autism..
 
 

never ever let me down

Det har varit lite utav en radiotystnad här några dagar. Har faktiskt glömt av bloggen lite nu under dessa dagar hemma plus att jag varit nära döden sjuk - ungefär.
Hur jag vet att jag var nära döden? Ptja;
 
 
När denna bild togs så var klockan fem på morgonen. FEM! FRUKOST! Två saker som knappt existerar i min värld och absolut inte tillsammas! Men vad gör man inte när kroppen är i ett Treorus? Somnade som ett barn timman efter och vaknade inte förrän tre på eftermiddagen så atte..
 
Pappa kom förbi på torsdagskvällen och hämtade upp mig. Han har köpt bil nämligen. En till. En cab. "Jag blir ju inte lyckligare av att ha pengarna på banken" var hans argument innan han for iväg och hämtade hem den. En svart Saab cab, fint sörru! Den var tydligen jätte bra, trimmad eller vad det nu heter, och hade massa hästar. "Joru, man får va försiktig med gasen.." sa han stolt när vi åkte, för fort, hem.
 
 
 
Fredagen spenderades med mamma, båda i ett pillerrus, på Ikea. Hostandes, snorandes och en aning övertrötta for vi runt och shoppade loss. Mamma bjöd på ett köksbord och två stolar som kommer bli perfekt hos mig! Kanonfynd. Jag är fyndarnas fyndare! Bordet kostade ursprungligen ca 1500 men hade blivit nedsatt till 500 och nu ytterligare till 200. Slog till direkt trots att det var furufärgat.
Så i helgen har jag och mamma målat bordet svart vilket blev supersnyggt! Lovar att kasta upp en bild senare.