when you gave me poison

Det där med mammas fest sket sig ju totalt. Jag ska aldrig mer planera fest eller liknande, för folk gör ju som dom vill i alla fall! Jag och syster hade ordnat lokal och skickat ut inbjudan. Mamma säger för någon dag sedan att x vill inte komma om vi ska vara där och y kan inte komma den tiden för han ska lägga ner båten då. FYFAN!
Så nu ska vi alla trycka in oss hos mamma på eftermiddagen istället. Jag tänker vara full redan på morgonen och däcka i soffan..
 
Nejdå, jag är inte riktigt så bitter. Faktiskt himla jättelättad just nu. Var på kryssning fredag-lördag. GALET! Har fan ont i hela kroppen, blåmärken överallt och förbannat ont i skrattmusklerna. Jag har fått det mesta återberättat för mig och mitt ledord dagen efter var "Jamen juuuust ja!". Tur att jag kan underhålla i alla fall.. Billigt i baren var det också. Tog vi inte taxfree öl och hällde i glasen så hade jag bara plötsligt något att dricka i handen i alla fall.
Mötte på världens trevligaste jobbgäng och deras fruar ifrån stockholm. Dom var ju snäppet värre än vad vi var, tror jag. Haha!
 
Men nu till lättnaden. Jag handlade två gånger i taxfreen (första gången så mycket att jag fick en bonuskryssning. Oups!) och lade påsen i påsen. Desvärre så åkte påsen i påsen ur och hamndade på bussgolvet under sätena. Detta noterade inte jag förrän när vi var hemma.
Ringde dom idag dock och blev hänvisad direkt till busschauffören som HADE MIN PÅSE!! Så ska kila ut till Rasta där dom stannar för mat och hämta upp den. Vilka är oddsen liksom. Stor fet tumme upp för Söne Buss!!
 
Man skulle kunna tro att vi slutade efter att vi kom hem. Men så blev det inte. Lite mat och några öl till. Dock så sa kroppen ifrån och vi somnade halv tolv i lördags. Men uppe med tuppen var vi och Brittis kom förbi Tarja där hon häver ur sig "Jag skulle faktiskt kunna börja om!" Livsfarligt att säga så för direkt lassade jag upp öl på bordet och vi föll in i dimman. Så från tio på morgonen till halv nio på kvällen så pimplade vi. Lovar att kasta upp några bilder ikväll på spektaklet.
Jag är röd som en kräfta för jävlar vad solen tog och där satt jag i bara linne. Eller ja, alla var vi röda på kräftor. Har en snygg bränna i ansiktet i alla fall, något positivt.
 
Nej, nu ska jag försöka orka laga lunch och sedan invänta Oliver som får skjutsa ut mig till Rasta. Puss
 
 
 

the sky in the future

Dött som vanligt här inne. Jobbigt för er som kikar in varje dag. Haha.
 
Jag har jobbat en hel del och fick även en veckas förlängt. Den enes nöd är den andres bröd eller hur fan man säger. Chefen avslutade vårat samtal med att vi får se om hon kommer tillbaka. Är det fel att hålla tummarna för att hon inte gör det? He-he-he!
Nejdå, snart hoppar sommaren igång och jag har fått jobb på någon utav avdelningarna. Superskönt. Min vapendragare O har även han fått beviljat så man kan ju hoppas på att det blir en repris från förra sommaren. Roligare jobbpass har jag nog inte haft!
 
Just nu så händer det inte speciellt mycket mer. Jag och syster håller på för fullt med mammas fest, den kärringen fyller ju sextio nu i maj. Galet gammal! Vi pratade först om någon form utav överraskningsmiddag och tyckte det lät bra. Tills jag for över till mamma och hon berättar att hon tänkte ordna en middag. SÅ JÄVLA TYPISKT!
Men vi valde att berätta våra planer så vi tar hand om hela planeringen och iordningställandet. Hon ska bara vara.. gammal. Men inte visste jag att det var så himla mycket jobb med en sketen fest?
 
Så upplever ni mig lite stressad och tankspridd så vet ni varför. Jag funderar på färgteman, ballonger och starka drinkar. Har ni några tips så hör mer än gärna av er!
 
Färgade håret igår dessutom. Det var det där med tankspridd. Råkade låta färgen sitta för länge så jag har blivit fjortis igen. Suuuuperblont med lite inslag av gult. Supersnyggt. Pinsamt!