down memorie lane

 

but here I stand and my time is now

Efter mycket lägenhetsletande så har jag nog tagit mitt förnuft till fånga och beslutat att jag bor hemma ett tag till. Jag vill gärna bo själv men i dagsläget så kommer jag enbart bita mig i rumpan mer och mer.
Det blir att kasta ut alla mina möbler i rummet och byta ut dessa, blir trångt men det får fungera! Tur nog så hade jag inte speciellt mycket större lägenhet än vad mitt rum ändock är. Haha! Kom på nu att jag faktiskt inte visat några bilder.. Men det lovar jag att det kommer upp ikväll eller något sådant kanske.
 
Ska försöka ragga upp några kartonger ifrån jobbet och packa ner det mesta nu i helgen. Möblerna byter nog stad till nästa helg och så får man se till att städa de sista dagarna i månaden. En utflyttningsfest måste jag försöka se till att ha också! "Äh, man kan ju förfan inte ha en utflyttningsfest. Ni ungdommar är ju knäppa i huvudet" yrade Kent om när vi pratade om flytten. Snacka om stenåldersmänniskor päronen är! Hehe.
 
Efter ett par sömnlösa dygn så kan jag meddela att inatt har jag sovit 13 timmar. Totaldäckade strax efter fem igår kväll, vaknade till runt halv tio då jag släckte ner datorn och somnade om. Pappa kom in och dubbelkollade imorse om jag sov - han hade räknat med att jag vart vaken ett par timmar då. Vaknade till när han tände lampan men drog mig inte ur sängen förrän halv sju. Galet!
Jag kan ju tycka att min sömn borde bli lite mer normal nu när jag inte är sönderstressad över skolan. Men det kanske får ta sin lilla tid. Min mage börjar balla ur efter alla koppar kaffe jag häver i mig för att inte somna ståendes under dagarna.
 
Annars så har jag kärat ner mig totalt i Ulf Nilsson. Hörde han på radion här om dagen och herregud. Lite småblöt i trosan varje gång jag kollar hans video på YT.. hehe! Galet snygg plus grym röst!
 
 

it's not the same without you

Nu var det ett bra tag sedan jag bloggade. Finner ingen lust att blogga trots att jag gör lite allt möjligt och egentligen tycker om att skriva. Brukar diktera upp grymma inlägg i mitt huvud, speciellt när jag försöker sova. Kommer fram en hel del skumma åsikter - vissa kanske inte så lämpliga att göra offentliga heller. Hehe.
 
Det har hunnit vara jul och nyår - dessutom gått en hel vecka in på det nya året. Något jag avskyr är alla (eller var alla) "åh, 2013 var upp och ner, nu taggar vi 2014!" inlägg på Facebook. Livet är upp och ner ALLA ÅR! Vore onödigt att leva överhuvudtaget annars. Sen stör jag mig på alla som stör sig på töntiga nyårsskämt "Jag har inte sovit sen förra året". Jag älskar dom! Men sen är jag lite annorlunda också.
 
Några höjdpunkter sedan sist kan jag dela med mig utav..
 
Jag, mamma och Jukka tog bilen en tidig morgon strax innan jul och styrde kosan emot västkusten och syster med familj. Vi intog en supergod jullunch och groteskt äcklig Congacglögg (som jag försökte blanda med grädde... ehm!) innan det blev lite julklappar och festlighet.
Jag och min pojke tog sedan en taxi till Kungshamn där vi drog in en sväng på Harrys. Det var trevligt och jag slog som vanligt ut min drink över hela bordet. Det är ganska standard.
 
Jul spenderades hemma hos mamma men det var inte som alla andra år. Enbart mormor & morfar kom över på mat. Bror den äldre med familj kom en snabbis men åkte lika fort, lika bra det.. Bror den yngre med respektive dök upp ändå emot slutet men även dom försvann ganska snabbt.
Mina morföräldrar är ett stycke för sig, dom känner nämligen inte mig. Fick ett vänligt handslag utav mormor och en snabbt 'Hejhej' utav morfar sedan inte mycket mer under resten utav kvällen. Jukka hälsade dom i alla fall på men sedan inte ett ord mer. Vänligt.
 
På juldagen fanns det inte mycket planerat. Vi hade missat att köpa biljetter till Källarn' i tid så verkade inte bli någonting alls. Men sedan så kom jag i kontakt med Madde, som hade häst i stallet ett tag, och hon kunde inte längre gå. Så det blev utgång för oss ändå. Det var faktiskt otroligt kul, inte lika kul för Jukka kanske i och med att han fick vara min svans under hela kvällen. Man träffar ju på så många gamla godingar under denna kväll!
 
Helgen mellan jul och nyår så bjöd min pojke på hotell som julklapp. Ett finare hotell längsmed Stockholms kust. Det fanns Champange och choklad på rummet som väntade. Himla mysigt! Vi traskade sedan till Söder där vi sprang på en supermysig krog och njöt utav en fantastisk middag bestående av oxfilé. Matorgasm!
Dom serverade även hästfilé och nu i efterhand är jag lite bitter över att jag inte provade! Men vi sa till varandra att vi måste komma tillbaka så jag hoppas det finns kvar på menyn.
 
Under nyår var vi faktiskt i Södertälje. Lite kaotiskt till en början då jag stod och lagade mat, halvnaken, och jag hör hur J säger att dom kan hämta upp oss om en halvtimma!! Idiot. Haha! Men det blev rätt så bra ändå. Tur att jag inte har fult hår även om det är totalt ofixat och halvblött..
Efter två snabba förfester så tog vi alla en taxi och åkte ca tjugo minuter rakt ut i skogen. Trodde vi skulle bli mördade á la budget-college-skräck-film! Men det gick bra och alla överlevde, tror jag i alla fall. Ett tag efter tolvslaget så bestämdes det att vi skulle tillbaka in till stan då en kompis till killarna blev nekad till festen (av totaltöntiga orsaker).
Väl i hans trapp så blev det högljutt och bråk. Så pass att jag faktiskt ringde polisen. Men kom inte fram... Tre gånger ringde jag men fick samma meddelande "Vi har tyvärr hög belastning, var god dröj". Nog för att jag kunde vänta men tänk om jag varit skjuten och sekunder ifrån att dö?
 
Annars i livet så har jag sagt upp lägenheten och försöker komma på någonstans att bo.
"Du kan ju bo hemma, vissa bor ju hemma tills dom är fyrtio.." hävdade pappa.
"Ja.. men då går jag fan hellre på gatan!"
"Jag kan stanna bilen här om det blir bra?"
Äsch, får väl parkera alla mina möbler i pappas vardagsrum tills han tröttnar och köper en lägenhet åt mig. Hehe.