there is something good in this world

Nu är jag trött. Supertrött rättare sagt.
A och E tvingade iväg mig på bio. Filmen var bland de sämsta jag sett. Kändes som att de tagit lite hopplock och pressat in på tok för många låtar bara för att fylla ut tiden. Nej, den var verkligen inte bra! High Shool Musical tre bojkottas.
Men lite kul var det. Alla som tittade var runt tolv, tretton år och så kommer vi.. Dock så var de fåtal som var över femton som vi såg.
Men somsagt. Nu är jag trött. Tänk att det tär så mycket på en bara att kolla på en film på bio när man inte mår bra. Uhh.

Skuula imorgon. Jag får lite sovmorgon ändå. Tandläkaren vid nio. Får antagligen en kille då det stod Johan i sms'et jag fick. Spännande! Han är säkert gammal. Men hur som, kommer inte till Culinaren förens runt halv tolv och då öppnar vi. Riktigt skönt att slippa alla förberedelser, Rotary, bestickputsning och allt vad vi nu gör. Dock så kommer min närvaro inte se speciellt bra ut. Haha.
Tjänade femhundra kronor idag med. Papa var hos farfar, farsdag eller något sådant, och jag har tydligen nammnsdag snart så ptja. Money..!

Nehej, nu ska jag kila och göra iordning mig sedan blire sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback