fly, fly - try your wings

Vem har sagt att man ska sova på nätterna? Låg vaken och kikade på film till klockan var halv fyra eller sådär tror jag. Tur att man har några vänner vakna på sms vid den tiden i alla fall. Annars hade det varit liite tråkigt.
Oavsett så stängde jag irriterat av alarmet imorse som ringde jobbigt tidigt. Eller sovmorgon i alla fall, till sju. Men upp kom jag inte. Nej inte fören myycket senare så duschen fick jag hoppa. Illa.

Snart blir det en tur med Fredrika och hästarna. Vi var ute en sväng igår med. Men det är så sjuuukt mycket mygg att det inte ens är roligt att rida. Varken för oss eller hästarna, trots att man dränker dom i myggspray. Men idag blåser det och är inte lika varmt. Så får se hur det blir idag.

Annars så händer det nog inte något speciellt idag. Ska försöka hinna med en sväng förbi trafikskolan. Måste boka om körningen på onsdag. Är jag borta ifrån praktiken så dödar dom mig. Måste gå tidigare imorgon och det gillas verkligen inte. Lite knasiga är dom. Men har för mig att man får ta ledigt för körning och hela det paketet.

Måste börja planera vad jag ska ha med mig ner till syster också. Handla massa saker måste jag också fixa. Men jag vet att jag kommer skjuta upp allt. Som vanligt. Tråkigt.

Nej, nu blir det något vettigare. Om en timma blir det stall i alla fall - bara så ni vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback