"nu lägger du av Jörgen"

Björn Rosenström på högsta volym. Underbart!
Annars så sitter jag med håret i en knut på huvudet, bikini under tyget på kroppen och med hettande läppar. Jag har dagen till ära rotat i systers skafferi och funnit dagens lunch. Nudlar. Här i trakterna finns sjutusen olika turkbutiker längs vägarna och där kan man finna både det ena och det andra må jag lova!
Min syster har antagligen inhandlat dessa i någon sådan affär för jisses vilket drag det var i dom! Min tunga och mina läppar hatar mig nu. Skojar verkligen inte. Det var som att tugga på en chilifrukt. Eller jag som verkligen inte är ett fan av stark mat (jag kan klaga över att skolans chili con carne kan vara för stark liksom..) höll på att smälla av. Så ptja, ska man köpa nudlar och vill ha en ordentlig smak så ska man passa på att köpa dom med massa krumelurer över hela förpackningen. Står garanterat "STARKT" , fast på ett knasigt språk. Jag är övertygad!

Annars så har jag röjt undan den enorma högen av disk, vikt den torra tvätten och startat upp en ny maskin. Så har varit ganska effektiv idag ändå med andra ord. Ska kila ut till solen en stund. Tråkigt nog så blåser det. Tråkigt väder här längs kusten!
Hoppas att grannen snart kommer förbi och säger att Greger fungerar igen och det bara är att köra.
På tal om trollen.. han knackade nyss på och frågade efter nycklarna. Vore toppen om han tappat bort dom när ALLA nycklarna sitter på den. Nyckeln in i centret, hem hit och till mopeden. Illa.

Nej.. något vettigt att göra nu. Kyss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback