i'm breaking up with god

Idag har jag varit duktig. Eller egentligen är jag ju det jämt.. Hehe.

Men jag kravlade mig ur sängen efter bara få timmars sömn. Begav mig till engelskalektionen och blev matad med information. Jisses! Detta kommer bli svååårt. Fick ett 'diagnostest' idag och jag kunde kanske hälften. Uha!

Vidare upp på stan och inhandla lite lunch, hem till Linn för att äta lunchen. Busade med Leo och bara chillade en timma innan det var dags att bege sig igen.

Först förbi komvux och ändra en kurs sedan iväg till programhantering. Datanörd! Jag ska skaffa mig bästa skillsen på Office Word.. hehe!

Hade tänkt ta körskolan idag också, men så effektiv orkade jag bara inte. Så hem i regnet (för jag tog ju inte med paraply..) för att kika klart på fjärde piratfilmen. Sådär var den faktiskt. Nog om det. Ringde till skolan och meddelade vilken kurs jag ville läsa. Så det blev Hotelladministration på distans. Ska nog bli bra.

Nu tänker jag plocka i ordning i rummet och eventuellt dammsuga. Eller om jag spar det tills imorgon. Jag tror på det senare alternativet. En powernap på soffan och en kopp kaffe lockar mera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback