we gonna partey all night long

Kabom, första vita helgen på lääänge och nu är jag fullt allvarlig. Förra helgen innehöll ju faktiskt några procent (eller rätt många?) men denna vecka klarade jag mig. Tumme upp för det må jag säga!

I torsdags chillade jag med Ida. Var himla länge sedan! Vi for över till Köping för lite häng med några fler. Supermys verkligen. Två kaffe på donken hann vi med. Dessutom gjorde jag och Ida största tabben innan vi skulle åka hem. Passade på att tanka i Köping och Ida öppnar sin dörr för att ta en ryk. Ingen tänker mer på det utan vi snackar lite medan jag tankar. Inte förrän jag stängt tanklocket slår det mig vart vi faktiskt är och vad vi pysslar med. Så Ida stänger dörren snabbt som tusan och det blev en snabb start därifrån. Ville det sig illa hade vi bara sagt KABOM och sovit himla gott för all framtid. Höhö, jisses!

Fredagen spenderades med Anna, Ellenor och Daniela. Blev en sväng förbi Donken innan vi landande hemma hos mig för lite spel och sådär. Himla trevligt med mycket skratt. Svårt att låta bli när mina kära vänner inte har mycket annat att komma med. ;) Blev en himla ful film dessutom. Den kommer SÅ inte hamna här på bloggen och jag kommer döda Daniela om något sådant händer.

Igår, Lördag, så blev det en snabb sväng in till Tuna Park med mamma och Kent. Köpte present till borsdottern Nea. Hem för en dusch och lite fix innan jag hämtade upp Ida och vi for till Örebro. Movietime!
Fright Night valdes tillslut. Vampyrer och till råga på allt så var den i 3D - jag satt mest med händerna framför ansiktet! Haha, så himla typiskt mig. Men den var rikigt bra faktiskt. Sevärd!

På dagens agenda stod kalas. Nea blev fyra idag så for över för en bulle och presentöppning. Blev inte så himla långvarig, är ju pest att träffa släkten! Haha, shit happens.
Kvällen kommer bjuda på mestadels soffhäng - precis som en söndag ska vara!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback