play no games

Just för tillfället känns livet tillfredsställande. Jag vet vad jag kommer göra i höst, jag vet att jag inte kommer vara helt utan slantar i plånboken och jag vet att jag har stallet att ta ut min frustration på. Det har tagit mig ett tag, men nu känns det som att jag står med båda benen på jorden och det är inte ett himla kaos runt omkring.
Jag är så jäkla stolt över mig själv, jag har lyckats ordna ett slutbetyg, jag har lyckats genomföra högskoleprovet med ett inte allt för illa resultat (motsatsen kommer snart bevisas.. haha!) och jag har kommit in på en utbilning i vår. Hästen är igångsatt och skadefri fysiskt - när hände det senast?
 
Halva veckan har spenderats i Södertälje, kom hem därifrån idag. Om bara några dagar får hjärtat nycklarna till sin egna lägenhet och om en vecka så har vi flyttat dit möblerna. Det bästa med det hela är att vi ska åka till IKEA och jag får plocka nästan precis vad jag vill och han betalar. Bara det är ju helt underbart! Haha.
 
Jag har hunnit med att pussa på hästarna ikväll också. Djuren får stå inne i stallet inatt, det är ju så otroligt dåligt väder och det kan nog vara skönt att få sova inne. Det är snart dags att stalla in dom alla nätter nu när kylan börjar tränga sig på ordentligt. Snart kommer det stora lasset med snö och då är det kanske lite sent att börja tänka på installning.
 
Nej, nu har jag dagit på mig mjukisbyxorna och ska sno till mig pappas bil för att åka över till tant T för lite skitsnack. Puss på er trogna läsare. ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback