friheten är mindre än du tror

Nu var det snart en vecka sedan jag bloggade .. igen.

Inte mycket har hänt sedan dess. Lite jobb, lite stall och lite mys med pojkvännen,

I skrivande stund är jag hos just sistnämnda. Hans föräldrar är i finneland och jag ska tydligen agera hemmafru, kan han ju glömma! Det värsta med det hela är att jag förväntas agera taxi. Jag säger då det, skaffa aldrig en karl utan körkort! Haha, jag hatar att gå upp SEX på morgonen för att sätta mig i en iskall bil och sladda runt tillsammans med Södertäljes morgontrafik. Mitt morgonhumör är inte gjort för sådana situationer! 

Idag så var precis hela bilen full i is och jag fick elda på låset, redan då började jag bli irriterad. När jag låst upp (trodde jag) så fick vi inte upp dörrhelvetet. Alla dörrar satt fast. När jag sedan skrapat rutan lite så inser jag, artontusen svordommar senare, att dörren var ju låst. Jag hade alltså inte låst upp bilen utan låst den. Smartass! Gick finemang att öppna när jag väl låst upp. Ja herregud alltså!

Blir nog en hemfärd imorgon, jag är så stallsjuk att det kryper i fingrarna på mig. Tant T, RÄDDA MIG!

Det som är planerat i veckan är en utgång på fredag. Gayklubb i Örebro - awesome. VI var ju där förra månaden och jisses vad kul det var. Ragg och allting. Jag frågade mr J vad han skulle säga om jag berättade att jag 'råkat' ligga med en tjej, fick inget riktigt svar. Tror han skulle tända på det, bara att han inte vill erkänna. Haha! Nu är det ju inget att oroa sig för då jag inte har några som helst dragningar till flickebarn. (Det där lät ju lite.. perverst.)

Om cirka två veckor så får J sin lägenhet. Spännande! Fast jag, som inte ens ska bo där egentligen, är nog mer taggad än just J. Ikea och andra inredningshemsidor är välbesökta. Haha, tjejer alltså!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback