hela stockholm ser mig krönas

En vecka sedan jag uppdaterade. Nästan. Sex dagar.
Vad har hänt under denna tid?
 
Vi fick tag på hö tillslut, jävla skithö! Visade sig i efterhand vara ett riktigt kruthö och vi tänkte inte så långt innan vi fodrade vilket resulterade i svullna ben och lite feber. Hästarna fick stå inne ett par nätter och tugga en liten mängd hö och resten halm på kvällarna medan dagarna spenderades i hagen utanför stallet där det är (eller var) rejält med gräs. Vi skrittade hästarna till Ängslogen vilket var tacksamt för benen.
Nu är ordningen återställd med storbal i skogshagen och superleriga hästar - precis som det ska vara!
 
Jag har vart på min första riktiga konstert. Visst var jag på P&L en sommar men det räknar jag som festival. Denna gång var den en konsert, på riktigt! Sabaton av alla band. Kände mig lite malplacerad faktiskt. Blond och med fjällrävenjacka tillsammans med långhåriga killar (och tjejer med för den delen..) och riktiga hårdrockare/metalfans. Men jäklar vilken konsert! Herregud vad dom var grymma! Nu är jag ju inte alls sugen på deras kryssning i december. Ska börja räkna ner dagarna! Haha.
 
Pappa har dragit på sig en inflammation i munnen. Han ser ut som en hamster och ynklar sig här hemma. Gubbe lille. När jag ber honom att säga 'Sex Laxar I En Laxask' så tycker han att jag är elak. Jag, elak? Nejdå!
 
På lördag är det högskoleprov. Jag börjar bli nervös. Usch.
Nej, nu vet jag inte något mer jag känner för att skriva. Hejdå!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback