i'm sorry babes

Ja, här ekar det rätt tomt tråkigt nog. Jag har inget riktigt bra svar på varför då livet rullar på och jag HAR saker att skriva. Dock tror jag att jag hamnat i en period där jag inte finner mig manad till att skriva, ser inte någon direkt tjusning i det. Ska se om den känslan försvinner vilket jag hoppas.
 
Kan passa på, nu när jag ändå skriver, att ge er en liten update om vad som hänt.
 
Hästarna är igångsatta och vi har hunnit med två pass på ridbana. Calle som förut ramlade och slog halvt ihjäl sig när jag gick och bajsade kan nu bajsa i traven. Han som behövde minst tre kilometers bromssträcka ifrån galopp har lyckats klara av gångarten på en volt - PÅ RIDBANA! Hur amazing? Har ju bara tagit 10 år utav hans liv..
Shalinka lyckas nästan hålla alla fyra hovar nära marken i galoppen, dock bara testad på ridbana än så länge. Hon går som en klocka när hon sätter hovarna i ridbanegruset. Som om gamle tanten aldrig lämnat banan.
 
Jag far fram och tillbaka till Södertälje likt en jojo. Hjärtat skrev på lägenhetspapper idag (eller ja, igår, Måndag) och han flyttar till egen lya om exakt en månad. Vi var in på IKEA här om dagen och kärade ner oss i en gudomlig soffa. Jag ska tjata hål i öronen på honom så att han köper den.
 
Jag har jobbat natt för första gången. Upplevde då även mitt första vak. Blandade känslor men det kändes bra. Spännande, obehagligt och vackert!
Har skickat in x antal jobbsök och även slängt iväg ansökan till högskola. Högskoleprovet skall skrivas om två veckor - kommer gå skit!
 
Min cykel är snodd, Arboga är en överfallsstad där någon/några ligister härjar och slår ner tjejer. Spännande!
Jag har inte mycket mer att förtälja, och inga direkta bilder att visa heller för att jag inte orkat ladda in dom i datorn. Suck on that!
 
Vi hörs när vi hörs. Tills dess, ta hand om varandra!
 

Kommentarer
Fredrika säger:

De var på tiden att du blogga!:)

Svar: Ja det var ju det. Får bättra mig! :)
Emilia Saxin

2012-10-17 | 10:55:12
Bloggadress: http://fredrikalidman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback