i never let it get me down

Riktigt ruskväder á la vår ute nu. Från sol till halv storm, sol igen och så lite regn på det. Men nu märks det att sommaren är runt knuten på riktigt!
 
Dagen började med ett besök utav vår älskade hovslagare. Märks att han är uppvuxen på Godby.. haha! Så nu har våra hästar vårfina fötter vilket innebär att bakskorna är slopade och dom sönderslitna broddarna borta. Hur härligt är inte det på en skala?
 
Sedan for jag och tant T till Västerås där hon hade en remiss till ÖNH. Halvbölden läkaren sa att dom skulle kika på punkterades och den var inte en smarrig syn.. Först den längsta nål för bedövning jag sett, sedan in med spruta nummer två för att suga ut massa gottigt ur käften och slutligen in med värsta skalpellen och cutta. Jag var glad att jag fick sitta på sidan och att jag slapp den behandlingen under min böld!
 
Kanske värt att nämna är det vi utförde i stallet under förmiddagen föresten! Vi har fått ut massa 'bra-ha-saker' och knåpade ihop en uteplats. Ett par trallar och så snygga trämöbler ovanpå blev perfekt. Nu är det bara att olja trallarna och måla möblerna så blire det en kanonplats att sitta och ljuga på. Ett parasoll har vi att skrämma hästarna med dessutom, kan det bli bättre?
 
Imorgon är det valborg, svenskarnas anledning till att supa sig asfulla och bränna upp all kroppsbehåring vid diverse majbrasor. Låter oslagbart. Min kväll kommer nog se liknande ut.. Ska hem till Jennifer och fira henne som fyller år idag. Så blir lite käk och trevligt sällskap. Sen ska jag bli asfull och dräggig. Låter som en vanlig lördagskväll egentligen? Haha!
 
Nej, nu är det dags för tentaplugg! Femtiobegrepp och sjuhundraelva sidor att läsa igenom. Berättade jag att det är tenta nu på fredag? Framförhållning är för amatörer!
Mamma frågade mig idag om jag kommer klara tentan och jag svarar sonika 'Nej..' och hon såg helt förbryllad ut och blev arg. Skulle jag istället ha ljugit och ordningen behållen? Pest eller kolera - inget uppskattas.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback