iusfgalisbdflzkjdsbv

Det blev inga bilder på lägenheten. Dåligt med bilder överlag i denna blogg..
 
Nu har jag hamnat i en period av sömnlöshet igen. Lagom drygt måste jag erkänna. Trodde att efter denna dag så skulle jag somna som en stock men icke, är knappt trött även om klockan börjar närma sig två. Kanske skulle jag ta och hjälpa kroppen en bit på väg, men känns så himla onödigt på sitt sätt.
 
Hur som, idag har jag varit effektiv - igen. Tant T är sjuk så jag fixade stallet, måste säga att det känns lite wierd att vara där ute själv och pyssla. Jag kan knappt minnas när jag sist var utan sällskap, mänskligt sällskap alltså.
Molnen såg trista ut så jag slängde in Calle direkt och skrapade av all hans lera. Nu har tjälen släppt rejält i hagen och det är en enda stor lerpöl, kanske dags att börja täcka? Haha!
Som sagt så har varken jag eller tant T vart ute själva speciellt ofta och Calle blev riktigt störd över att han fick traska ut i skogen ensam, vi har bra konstiga hästar. Men pigg är han, förmodligen på grund av att han har fått kondis. Roligt pigg och glad är han så lät honom trava ur sig den mesta energin och avsluta med en rejäl galopp, jag blev svett av att hålla tillbaka honom i ett någorlunda kontrollerat tempo. 
 
Sedan var det dags för Calles bädd. Den är mättad nu så det börjar sippra in i boxen bredvid, inte fullt så trevligt då vi har det som fikabox. Inget stall utan fikarum! Tre överfulla kärror drog jag ut och med all den jäkla skit som ligger där inne så är det inte världens lättaste uppgift att köra kärran sen. Väger ton! Jag ska nog vara sjuk den dagen bäddarna ska tömmas på riktigt!
Lite frustrerande var det också när jag kört dessa kärror och skulle fixa ihop resten av bädden - det syntes inte ens att jag varit och skalat på den! Förhoppningsvis så kommer vi i alla fall märka att jag skalat och grejat när vi fikar nästa gång..
 
När jag väl var färdig i stallet så hämtade jag upp den sjuka tanten då hon skulle vara moraliskt stöd när jag besiktade bilen. Det stödet behövdes! Min lilla skrothög drog på sig fyra tvåor och jag ordnade några nya punkter till LISTAN - hur dom kommentarerna löd återger jag inte, jag är överrepresenterad på den förbaskade listan ändå!
 
Nej, nu ska jag tametusan trycka i mig ett piller och sova!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback