i know you like to dance

Som jag nämnde förut så var Sofia över i torsdags. Tanken var att vi skulle mysa hemma, käka nått gott och glo på en dålig film. Men som vanligt så blir det aldrig som jag planerar - därför brukar jag sällan planera saker.
Vi kilade runt på stan i jakt efter en julklapp till hennes mamma. Det slutade inne på systemet där en vinare införskaffades innan donkenmat intogs. Sedan upp för att duscha och fixa oss. Ja.. en torsdag!
Det brukar vara trubadur på en mysig pub här i stan på torsdagar så vi planerade att gå på den. Bjöd över Dodde med flera och det förades här hemma. Vi fick reda på att trubaduren var inställd men valde att kila ut i alla fall.
 
Väl på krogen var det lite småsegt. Jag och Sofia fick smaka på bitchbartendern som inte tyckte att vi kunde ta upp ett helt bås utan att ens handla något i baren. Vi är hemska människor! Blev så jäkla sned att jag hade lust att köra upp en påle i anus på henne - fast hon skulle nog tycka om det..
Trots den ganska sega stämningen (ingen av oss hade råd att dricka där inne vilket faktiskt gör det lite småsegt) så stannade vi kvar till stängning. Jag var nog en smula övertaggad så jag föreslog efterpärla vilket alla tyckte lät som en bra idé. Så vi drog hem till mig igen.
 
Två killar kom förbi som verkligen var Bill&Bull. En orange (han erkände att han solade massa solarium..) med platinablont hår och så hans vän, en hippietyp med en stickad "öronmössa". Sistnämnda var störtskön! Men sedan så är det ganska känt att jag tycker om att umgås med udda människor. Haha!
 
Drickat var tyvärr slut sedan länge så jag föreslog att vi skulle gå över till grannen (notera att klockan nu är ca tre) och fråga om han har något. Det hade han, den lilla langaren. Så det köptes en platta och sedan så gick vi. Han var dock lite sugen på att festa för att han kom fönstervägen sedan - hur ofärskämt att inte bjuda in honom direkt liksom? Hehe.
 
Runt klockan sex, när folk gjort kullerbyttor över stolar, krossat några glas och kaskadat i toan så avrundade vi det hela. Jag och Sofia konstaterade en klockren efterfest genom att syna hur lägenheten såg ut. Vi plockade burkar och fastnade med strumporna i golvet. Klockan sju så var vi hungriga och stekte fiskpinnar med potatismos innan vi tokdäckade.
 
Dodde kom och väckte oss runt ett och när vi samlat kraft så drog vi ner och köpte grekiskt. Perfa.
Så för att sammanfatta - jag kommer SÅ sakna festerna här när jag flyttat hem igen!
 
Har inga bilder ifrån kvällen så bjuder på en gammal fjortisbild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback