life goes on

Hej och hå. Nu är det snart en månad sedan jag kikade in här. Jobbigt läge för mig om jag ska kunna berätta allt som hänt under denna tid.
 
Kan börja med att koppla ihop mitt förra inlägg och slänga iväg nägra svordommar över bilen. Som jag skrev innan så skulle det inte förvåna mig om bilen skulle bli ståendes längs motorvägen. Det var nära inpå kan jag ju säga. Fick igång bilen direkt, stod på tomgång medan rutorna skrapades och sådär. Så skulle vi upp för vår lilla backe vid parkeringen och vi kom halvvägs innan bilen drog ett dödsryck och dog. Fick backa ner och blev stående med en bil som vägrade vara igång. Fick igång bilen men den dog lika snabbt igen.
Men när man höll uppe varvantalet så lyckades vi hålla bilen vid liv och efter ett tag så gick han för egen maskin. Tänkte om det var något som frusit under tiden bilen stått i kylan. Vid denna tidpunkt var jag ursinnig och tänkte inte stå kvar där. Provade lyckan och vi kom i alla fall ut på motorvägen innan helvetet började rycka som attan. Hela vägen hem till Arboga satt vi och hoppade fram i princip. Ibland tålde han ingen gas alls och vi fick hålla knappa åttio medan han ibland bara ville ha massa gas och vi var uppe i hundratjugo.
Har provat köra bilen några kortare sträckor och det har fungerat klockrent. Tog mig en tur till Eskilstuna och det var inga problem alls. Jätteknasigt!
Nu står aset i garaget och vilar då jag inte har några bromsar. Någon mokapär som gav olja till bromsarna (?) fungerar tydligen inte. Känner mig handikappad!
 
Skolan har kommit igång. Ska lämna in tre hemtentor på fredag och här sitter jag och bloggar? Hujedamig. Vad har jag gett mig in på alltså? Känns supertufft och svårt nu i början men jag antar att det ger med sig med tiden.
 
Annars så har det inte hänt så mycket mer än detta;
 

Kommentarer
Tarja säger:

Grattis till er!!!
<3

2013-02-18 | 15:28:28
Bloggadress: http://skrammelihuset.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback