you will remember sunshine

Nu var det pluggdags igen och jag känner ett otroligt behov av att blogga. Konstigt det där!
Något som är ännu konstigare är att klockan snart är två på natten..
 
Anledningen till att jag sitter uppe och försöker plugga nu är för att jag inte hunnit med det under hela dagen och det gav mig ångest när jag krypt ner i sängen.
Sitter för tillfället i min brors soffa och kuckilurar, barnvakt för hela slanten. Han kom och hämtade upp mig i förmiddags med en nästan sprillans ny lånebil, dumpade av mig hemma och så for dom iväg dit där man nu åker Vasaloppet. Så jag fick ta den nya bilen och försöka åka iväg. Jävla skitbilar när dom är sådär moderna. Sex fucking växlar dessutom. Kan ni tänka er mig bakom ratten på en sån? Hujedamig.
Så iväg och hämta barn, hem och leka för att sedan grädda våfflor. Stök överallt! Ungjävlar. Nej, så ska jag inte säga. Dom är helmysiga och väldigt underhållande!
På kvällen kom mamma över och hon ligger nu och snarkar inne i sängen, kan hon gott göra tanten. Medan mamma snarkar så springer dom förbannade marsvinen här bredvid och för ett jäkla oväsen. Gör snart en pälsväst av dom. ÅH!
 
Nej, nu ska vi inte vara bittra. Försöka i alla fall att inte vara det. Ganska svårt när det är mindre än femton timmar kvar tills tentatime. Jag är inte klar med en! Fuck life. Puss
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback