en del av vardagen

Vem vill ha en blogg med bra uppdatering? Jag struntar i det i alla fall, jag skriver när helst jag vill så ni behöver inte tjata. Jag går ändå inte in och kollar bloggen om jag inte känner för att skriva.
 
Calle har överlevt skadan. Det var som sagt bara ett 'skrapsår' men i mitt huvud så såg jag framför mig att vi skulle behöva låna ett släp direkt och åka i ilfart till akuten där dom berättar att det enda rätta är att sätta en spik i huvudet på honom. Något i den stilen. Min lilla pojke! Överbeskyddande? Näää..
 
Var ute en sväng med Tarja idag och vi njöt i det fina vädret. Blev en lite längre sväng, det är ju dags att skritta igång hästarna ordentligt. Men eftersom vi är lite töntiga så blir det mesrundor med den underskattade gångarten skritt. Skonsamt och jävligt bra träning för kroppen!
När vi var tillbaka så såg vi skogsmaskinen som rensar upp i sommarhagen och vi tänkte mobba hästarna lite så vi skulle fram och kika lite. Går hur bra som helst, den maskinen ser dom ju varje dag på stallplanen. Men Calle är ju inte som alla andra hästar och får ett dampryck och snurrar runt på en femöring vilket jag var allt annat än beredd på. Jag hamnar på sniskan med enda benet rakt upp i luften och luttrad som man är så vägrade jag släppa tyglarna. Resulterar i att jag håller mig uppe med hjälp av just tyglarna och lutar mig lite över Shalinkas rumpa som snällt står kvar. Calle gör ytterligare ett ryck och jag hamnar över ryggen igen. Tugga grus vägrar jag göra!
 
Helgen som var så for jag och mr J iväg till Ikea och inhandlade en ny säng. Välbehövligt. Om inte annat för att jag ska slippa bli krossad samt kokt. Jävla gubbe att ligga nära och vara varm! Så det blev en 160 vilket känns enormt nu när man är van med att ligga tätt. Men gudars vad skön sängen är. Skulle kunna bosätta mig där.
 
Anledningen till att jag sitter och bloggar nu? Kan ni gissa? Tentor. Förbannade tenthelveten! Jag har laddat upp med kaffe och räknar kallt med att sitta några timmar nu. Har komplettering på två som ska in på fredag och en ny som ska in nästa vecka. Woopwoop! Not..
 
Pappa då.. han är bra knasig! Igår berättade han att det var dags att köpa påskägg till jobbet. Så han hade ringt till en godisaffär i Marieberg;
"Ja hejsan, Mats heter jag.. Jag undrar om ni har påskägg?!"
"Nej, sådant säljer inte vi.."
*tystnad* "neeeeheee"
"HAHAHA, jag skojade bara!"
Jag skulle vilja se min fader under det samtalet. Sådant förgyller vardagen! Haha, dör en smula.
Hur som, det var egentligen inte det jag skulle berätta.. Jag sa till pappa (efter att han berättat att han köpt fyra ägg á la fyra kg) att vi också ville ha ett ägg men ett mindre skulle ju räcka..
Va tror ni gubbjäveln sitter med nu när jag kom hem? Största ägget EVER. Fyra fucking kilo godis! Priceless! (eller inte, idiotdyrt).
 
 

Kommentarer
Fredrika säger:

Förlåt då! Jag ska aldrig mer be dig uppdatera bloggen! ;)

2013-03-27 | 12:46:43
Bloggadress: http://fredrikalidman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback