when you belive it

Jag har inte försvunnit i en eldsvåda eller liknande, ni kan pusta ut!
 
Gårdagen spenderade jag lite överallt. Lämnade över min fina lilla bil till Kent som ska fixa diverse fel, blev upphämtad av Daniela och vi for bland annat till köping en sväng och delade på en pizza. Helt okej alltså!
Hann med stallet på morgonen, den förbannade dörren uppe på höskullen hängde på sniskan och vilade på stalldörren. Lagom lätt och kul att få tillbaka den, tur vi har grymma bönder på gården!
 
Emot kvällen for jag över till Jennifer som planerat. Träffade min gamla fadder ifrån ridskolan. Hur länge sedan var inte det liksom? Vi satt och snacka hästar så folk blev tokiga på oss. Var lite rädd över att bli kastad ifrån balkongen där ett tag. Men det var kul.
Helt plötsligt när vi sitter på balkongen så åker det upp en pikét buss på gården och ur kastar sig en polis. Jag trodde han skulle slå pojken som stod och drack öl på trottoaren. Men istället så rusar han förbi och bort emot ingången. Jag blir paranoid (Saxinare som jag är..), rusar in och skriker att polisen kommer! Haha, festen dog ganska snabbt och pojken nedanför balkongen berättade att dom grep en längre ner på gatan.. Öhm. Vi drog till krogen efter det. Haha.
 
Tant T var underbar och släpade hem en aningens för full tonåring efter krogstängning. Jag låg på motorhuven och bad Jennifer ta kort. Dom kommer absolut inte visas här på bloggen, oavsett hur mycket tjat jag får ifrån T. Nämnda tant utnyttjade dessutom mig i mitt svaga tillstånd och hon tyckte jag och C skulle vara med och tävla den tionde. Det var en jävla bra idé där under småtimmarna, inte nu längre. Hehe.
 
Kikade på kontohistoriken imorse för att dubbelkolla att jag faktiskt mindes rätt - och det gjorde jag. Inte en krona draget. Jag hade en gratis krogrunda (förutom det förbannade inträdet) och då tyckte jag att det fanns en burk i min hand hela kvällen. Hehe, jag måste ha vart jävligt trevlig igår!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback