BAJS - SJ AB

Ja men det där med att åka tåg gick ju bra. Fröken Saxin och tågåkning hör inte ihop helt enkelt. När ska jag lära mig det?
Jag skulle som sagt åka till Södertälje i lördags. Går ner i god tid och köper mig en biljett. När jag vänder mig om så ser jag det man inte vill se - blinkande text i högra hörnet! Happ, en timma försenat. Bara slå sig ner för att gå hem igen gör jag då inte. Kommer fram en kille som skulle med samma tåg. Efter lite småprat så föreslår han en öl. Jag som har lite snålt med pengar avböjer men han erbjuder sig att bjuda. Mer svårflörtad än så är jag inte..
Så vi drar till första bästa ställe som serverar öl och snackar lite. När klockan närmar sig kvart i nio så går vi tillbaka och ser ett tåg på perrongen.
Saken var den att på tavlan stod det 22.03 och det stämde ju inte. En utav konduktörerna hörde vårt samtal och kom fram (den absolut trevligaste och serviceinriktade konduktörer ever!! Bjöd alla på kaffe ovs). Han berättade att det tåget kom in för ca 17 minuter sedan och åkte två minuter efter. Han upplyste att man ska inte lämna stationen är det är en försening - tåget kan komma ändå. Åter igen vill jag påpeka att jag hade den magkänslan! Min första tanke var att eftersom SJs system nyligen blev hackat eller sådär så står det bara fel - tåget kommer komma ändå! Mhm, lyssna på magkänslan kanske?
 
MEN så fick vi kliva ombord, och jag skulle skriva ett sms. Tror ni inte att mobilen spökade eller? "Sätt i SIMkort" stod det hela tiden trots alla försök till att stänga av, ta ut, fixa osv. Jävla skit. Tur nog fick jag låna min nyfunne väns telefon och skicka sms till pojken. Jag var ju tvungen att fixa skjuts ifrån stationen då det är lite svårt att köpa smsbiljett utan telefon.
 
Kom hem ifrån storstan igår och började redan då känna mig seg. Nu ikväll har det blivit lite värre. Näsan börjar täppa till sig och jag är mest degig. Hoppas inte det bryter ut nå skit nu. Jag blir ju så jävla sjuk när jag blir sjuk.
 
Dagens positiva är att jag fått igång teven i alla fall. Provade dra ut 'pinnen' som sitter fast i kabeln (som egentligen ska sitta i väggen) och tryckte fast den. Efter några svordommar så backade jag försiktigt och teven fungerade. Nu hoppas jag att den sitter för det är världens krångligaste att felanmäla.
Ekofast skriver bara kontrakten, Newsec äger och förvaltar men i just detta hus så hyr dom i sin tur in Securitas för alla diverse felanmälningar. Känns lite wierd att ringa dom om en antennkabel.. Så dom hyr säkert in någon dom också. ORKA!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback