blä

Jag börjar allvarligt fundera på hurvida jag ska laga mat eller inte. Jag försöker förgifta mig själv eller i alla fall se till att jag krälar runt toan några dagar.
Skulle röra ihop en korvstroganoff och ingenting går bra, jag skär mig nästan, tappar allt på golvet osvosv. Sen ska jag hälla i creme fraiche och reflekterar inte att det ser lite grynigt ut. Men jag vet om att det var öppnad så jag var tvungen att googla för att se hur länge den håller sig då. Jomen tio dar eller mer så jag kör på. Jag vet inte vad som hände med det är en enda stor röra med vita gryn och en doft som luktar filmjölk. Jag smakar lite, rynkar på näsan och häller ut skiten. Sparar och sköljer av falukorven för att sedan googla.
 
Nu står det en korvsoppa med potatis och puttrar. Öhm, kryddad efter behag! Får se om jag överlever denna pärs. Jag ska äta och sen kuta ner till affären och handla cigg. Har faktiskt vart utan sedan tio igårkväll. Himla duktig. Men ska det hållas på såhär så skiter jag i att sluta röka..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback