the sky in the future

Dött som vanligt här inne. Jobbigt för er som kikar in varje dag. Haha.
 
Jag har jobbat en hel del och fick även en veckas förlängt. Den enes nöd är den andres bröd eller hur fan man säger. Chefen avslutade vårat samtal med att vi får se om hon kommer tillbaka. Är det fel att hålla tummarna för att hon inte gör det? He-he-he!
Nejdå, snart hoppar sommaren igång och jag har fått jobb på någon utav avdelningarna. Superskönt. Min vapendragare O har även han fått beviljat så man kan ju hoppas på att det blir en repris från förra sommaren. Roligare jobbpass har jag nog inte haft!
 
Just nu så händer det inte speciellt mycket mer. Jag och syster håller på för fullt med mammas fest, den kärringen fyller ju sextio nu i maj. Galet gammal! Vi pratade först om någon form utav överraskningsmiddag och tyckte det lät bra. Tills jag for över till mamma och hon berättar att hon tänkte ordna en middag. SÅ JÄVLA TYPISKT!
Men vi valde att berätta våra planer så vi tar hand om hela planeringen och iordningställandet. Hon ska bara vara.. gammal. Men inte visste jag att det var så himla mycket jobb med en sketen fest?
 
Så upplever ni mig lite stressad och tankspridd så vet ni varför. Jag funderar på färgteman, ballonger och starka drinkar. Har ni några tips så hör mer än gärna av er!
 
Färgade håret igår dessutom. Det var det där med tankspridd. Råkade låta färgen sitta för länge så jag har blivit fjortis igen. Suuuuperblont med lite inslag av gult. Supersnyggt. Pinsamt!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback