19/8

Dagens händelser?
Ptja.. Jag var över till familj Olofsson en stund på eftermiddagen. Äntligen klar med boken, snart är jag och knackar på dörrar. ;) haha!
Efter fam. O så for jag vidare till Farfar och Anna där vi fikade, kollade på hästar samt fotboll. Var trevligt..! Blev en femhundring rikare med. Där ser man! Jag känner mig verkligen elak när jag kommer dit och får pengar hela tiden. Och jag sa flera gånger om att jag inte vill ta emot dem men icke. Den mannen är envisare än en åsna kan jag ju bara meddela..! Och han påstod att jag var ung och spred pengar överallt omkring mig så jag var alltid i behov av nya. :') Min farfar är bäst. Haha!
Så efter Saxinbesöket for jag vidare till familjen Karlsson som var mitt uppe i att äta upp köksbordet. Nej, nu vart det allt fel. Dom åt mat PÅ köksbordet. Så var det ja! Hur som, jag tackade nej till maten. Jag förstår inte varför man alltid ska envisas med att förstöra god mat genom att hälla ner massa.. annat! En massa grönsaker, kryddor och annat grejs. Jag gillar sakerna i fråga men har alltid tyckt att det blir godare om man får plocka till sig sakerna i efterhand! Jobbigt att tugga kokta grönsaker osv! (Där har vi min 'konsistens-fobi', avskyr verkligen när det blir som.. klet i munnen utan att tugga. (Med vissa undantag!))
Blev bokiset vid sju idag istället för vid sex. Gick lika bra det må jag påstå. F kommer att försvinna nu i slutet av september.. Men det kanske är lika bra då jag inte förstår vad han håller på med. Antingen har han sina 'kompisrelationer' väldigt intimt eller så är han bara dum i huvudet. Ni får välja själva..! Menmen jag ska leva i celibat resten av mitt liv, det kommer ju läsa diverse problem!

Nej, nu ska jag verkligen sova så jag är utvilad till resan imorgon! :)
På söndag blir det att hämta hem valpen och helgen efter det så ska jag tydligen ta hand om b å d a kräken.. ><
Påminn mig varför folk skaffar valpar! Suck

Godnatt! (Jag kommer hamna framför en film nu istället för att sova!)


Kommentarer
DU ! säger:

DU KOMMER INTE HEM TILL NR 86 !!!!!!!!!

2008-08-20 | 21:19:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback