when you have trubles, have faith in us

Det här är en bra dag. En riktig chillardag ska jag se till att den blir. Jag har varit vaken en timma. Ja, en timma och klockan är två på eftermiddagen. Men jag är en arbetslös lat snorunge, ellerhur? Haha! Nej, jag inbillar mig själv att jag har en 'plan'. Ska nu se till att vara vaken tills kroppen gör ont och sedan vara vaken lite till för att sedan lägga mig i rätt sovtid och gå upp nio - varje dag! Ni får hålla tummarna för mig nu.

Annars så ringde jag till CSN idag. Igår när jag klickade mig in på mitt konto så stod det att jag skulle få pengar som idag. Tyckte jag verkade mysko och eftersom jag inte vill bli straffad senare så ringde jag för att höra efter. Men det var tydligen mina pengar. Man har rätt till fyra månaders utbetalningar på hösten oavsett när man börjar studera under perioden. Tumme upp. Och folk som tycker csn är kassa, jag förstår inte?! Haha!
Även om det bara var en halv utbetalning så måste jag påstå att det satt fiiiiint, speciellt efter min fina stöld i helgen där några hundringar försvann ner i någonannans ficka.

Sedan så plingade mobilen till och larmade för ame. Trodde den informationen hade gått förlorad men måste ha kommit tillbaka igår när jag kopplade upp mig emot mitt moln. Tacka gudarna för Apples alla knasiga påhitt! Så jag slipper ringa dit och sitta i en telefonkö som man blir knäpp av.

Så ska jag inte göra någonting resterande timmar av dygnet. Ska dock följa med pappa och handla senare. Då ska det inhandlas onyttigheter för nu har jag gått i fleeeera dagar och haft sockerångest. Haha. Usch!


cuz' I feel homless

Ja jisses vilken helg! Vad har jag gjort egentligen? Sovit, ätit och druckit saft. True story alltså. Jag har kastat bort hela helgen. Eller ja, kastat och kastat. Har ju spenderat den med hjärtat men anyway. Ni förstår poängen?

Fredagen var ju en planerad utgång med Masiel och hennes kusiner. Vart tror ni dom hamnar av alla ställen? MÄRSTA! Liksom, ey? Pojkvaskarna ville inte heller joina så det blev jag och grabben alone. Men vi hade kul. Kvällen avslutades ganska tidigt men det var skönt ändå. Skulle ta en nattmiddag på Donken och det blev avslutet på min väskas liv tillsammans med mig.
Något iddi tyckte väl att den såg snygg ut och blev avundsjuk. Vi vet alla att människor drivs av avundsjuka.. Så när vi skulle gå så låg inte väskan halvt under jackan (!) där jag senast lade den. Så jag fick allt ringa och väcka min far mitt i natten så han kunde spärra mobilen.

Blev en utgång på lördagen också. Var några vänners band som skulle spela på CP och hade Collegekväll vilket innebar bland annat beer pong. Kvällen slog slint för min del och jag tvingade nog hem grabben strax innan tolv. Fail. Ibland är jag bra dålig alltså.

Men idag är det måndag. Och denna dag till ära så har jag lyckats gjort en stöldanmälan hos farbror blå. Fick sedan traska vidare till min bank och spärra mitt legitimation. Sedan hem och ringa ame för att få reda på vilka tider jag skulle vara där. Allt fanns ju i min mobil..
Har dessutom ringt om mitt körkort. Jag frågade på skämt om dom glömt bort mig och det slutade med att så var fallet. Haha. Värdelöst. Nu skulle mitt kort skickas på tillverkning i alla fall så förhoppningsvis får jag det nästa vecka!

Humle är king över soffan!


now it's to late

Jag har nog börjat accepterat att jag inte kan sova längre. Mamma tyckte det var mitt fel för att jag sover så länge på förmiddagen. Men varför tror hon jag gör det? Dock märker jag att kroppen börjar reagera på sömnlösheten. Det är nog läge att ringa farbror doktorn snart. Det finns inget värre än att ligga och snurra mellan lakanen!

Ikväll blir det inge sova ändå för ikväll blir det partey! Jag och Masiel planerade en galen utgång till lördagen men det ändrades och vi tar den ikväll istället. En stor klubb i El Stockholmo hade något event men vid närmare efterforskningar så fick vi se att det var tjugo plus ikväll. Och är det löningshelg så kommer man inte in även om man drar ner tröjan och putar med läpparna. Kasst!
Så vi får se vart vi hamnar helt enkelt.

Just nu borde jag packa och sådär. Men jag är så jäkla trött att jag nog tar en timmes powernap. Varför sova på nätterna liksom?


vart gick allt snett?

Fördelen med att inte sova är att man slipper vakna! 
Just för tillfället så hade jag varit glad om jag fått vakna. Det hade betytt att jag hade sovit. Har blivit för lite av den varan på sistone och jag är rädd att jag kommer förlora förståndet snart.. Mer än jag redan gjort bör påpekas. 
Jag kände mig en smula dåsig runt halv elva så stängde ner, släckte lampan och sköljde ner sömnpiller medan jag höll mina tummar för att John Blund inte skulle missa mig.
Visserligen så somnade jag men likt alla andra nätter jag somnat under så vaknade jag och denna gång var det runt ettiden. Varför? Snurrade runt bland lakanen ett tag innan jag gav upp och slog igång en film. Har nu hunnit plöja igenom två stycken innan jag rävsov för pappa.
Känner dock hur tröttheten börjar sätta sina klor i mig och jag står i valet och kvalet om jag skulle blunda några minuter. Skulle behöva det men risken att vara död runt elvasnåret är överhängande. Jag håller er uppdaterade!

Jag kör FF ikväll förresten. Pappa har styrt kosan med några jobbkamrater till Göteborg där dom också spenderar natten. Spännande. Hur många lampor kommer jag sova med ikväll? Hehe.

slav under högre makter

Jag hoppar över att skriva om de senaste dagarna. Finns inte riktigt ork till att sätta ord. Vet inte om jag behöver sätta ord på det heller, finns inte så mycket att förtälja.
Middag med tjejerna i fredags och som jag redan nämnt så var jag inte helt nöjd med det slutgiltiga beslutet. Tanken från början var att vi skulle överraska med något som man skulle komma ihåg när man sitter med rullatorn. Man fyller bara tjugo en gång i livet.. Men som jag redan vet så är inte mina vänner tillräckligt spontana för något mer utsvävande och en middag med lite hårfix var änden på spontaniteten.
Kära vänner, om ni läser detta så snälla kom ihåg - om ni tänker överraska mig med en middag så.. låt bli. Haha!
Nuff' said, jag har egentligen sjutusen andra åsikter men jag måste lära mig att alla inte tänker och tycker som jag vilket ofta är hima svårt att kontrollera. Det var god mat i alla fall!

Våra hängrullar (så var det dom hette!) till boxdörrarna kom idag så jag och tant T for iväg för att hämta dessa. Väl i stallet så blev hon inringd ifrån jobbet så vi kom inte så himla långt med dörren idag heller. Bara hoppas bakrullen hänger kvar tills tiden finns att få upp dom nya!

En god nyhet är att jag fick sova inatt. Så underbart att ni nog inte förstår! Jag knaprar i mig sista pillret ikväll och ser hur det går inatt. Förhoppningsvis så hjälper det mig in på rätt spår och jag slipper knapra piller fortsättningsvis. Om inte så blir det ett besök till pillerdoktorn och jag säger som jag sa till mamma; "Nu får du en till unge som är pillermissbrukare..." Tänk att sömn kan få en att bli slav. Jag är sömnens bitch för tillfället.

Daniela, jag lånar förresten din mössa .. ehehe!


11-11-11

Religion är en knepig del utav livet. Hur vet man vilken som är rätt och VEM som lär ut det rätta?

En mycket känd författare, Mr Crone, är tyngd av sorg sedan hans fru och son dog i en hemsk brand.
Han lider av mardrömmar där han upplever syner ifrån händelsen samt tar emot meddelande ifrån sin forna familj. Något som förföljer honom är siffrorna 11:11 och kommer att betyda något så mycket mer för honom i framtiden.
En dag får han ett samtal ifrån sin bror i Spanien som berättar att deras pappa är döende och han beger sig dit.
Både pappan och brodern är djupt religiösa i motsats med Crone som övergivit sin tro efter branden.

Crone får uppleva många mystiska och hemska saker som alla har ett samband med siffrorna 11:11 och han blir mer övertygad som att dom säger honom någonting. Efter mycket forskning så inser han att det är en form av andevärld och uppryckelse som är innebörden och att hans uppdrag i det hela är att rädda sin bror, prästen, från att bli nerdragen av andarna och låta Djävulen få grepp om mänskligheten.

Den 11 november 2011 - 11/11-11 så ska portarna öppnas och tillåta onda andar komma tillbaka till vår värld och överta människors tro på Gud. Brodern försöker dock motarbeta Crone och ber honom att akta sig för vargar i fårakläder.

I slutet så får filmen en tvist man inte hade räknat med och det hela 'make sense'. Det är så otroligt viktigt att kritisera vad folk lär ut och i slutänden själv avgöra vad som är sanning eller inte.
Jag kan själv relatera till denna film och jag tror att ska man förstå den största innebörden i denna film så ska man nog vara en smula insatt i vad religion och kristen tro lär ut om falska lärljungar.
Det är mycket hemska uppenbarelser i denna film och jag höll för ögonen flertalet gånger. Ingen film att se själv i ett mörkt rum om man är mörkrädd!

http://www.imdb.com/title/tt1712159
THE WOMAN

Varför ska jag kolla på filmer likt denna?

Filmen utspelar sig någonstans i USA hos en familj som bor ute i glesbyggden.
Pappan, en dominant man, ger sig ut en morgon för att jaga och får syn på en kvinna som lever helt under naturens lagar. Äter rå fisk och bor i något grottliknande.
Han bestämmer sig då för att fånga kvinnan och 'socialisera' henne. Men han upptäcker snart att kvinnan är svår att tämja då han fick sätta sitt ringfinger till. För att kunna behålla kvinnan i sitt våld så kedjar han fast henne i jordkällaren och med diverse medel sätter han henne på plats.
Sonen håller ett öga på vad som händer genom ett kikhål i dörren och börjar ta efter sin far och hans sadistiska beteende.

Den äldsta dottern i familjen börjar få problem i skolan och en dag kommer hennes lärare på besök i hemmet vilket upprör pappan extremt och hon skulle få komma att ångra sitt besök då hon blir bunden och kastad åt hundarna. Vad mer som rör sig inne i den hundgården får en att rynka på näsan!

Slutet på denna film är en smula suspekt och jag förstod nog inte riktigt vad som hände. Förstår nog inte riktigt syftet med filmen överhuvud taget då det inte riktigt finns någon story. Men är man lite för blod, innälvor och primitivt beteende så är det en film för dig!

http://www.imdb.com/title/tt1714208/it was only just a dream

Ja jäklar, nu har jag snart dygnat och jag hoppashoppashoppas att jag får sova inatt. Jag blir tokig annars. På riktigt!

Slängde iväg ett sms till tant T tidigt imorse som frågade vad jag gjorde vaken och bjöd sedan med mig ut till stallet. Jag som redan då var något sjukt rastlös (hunnit sitta i fotbad, städat, lagat omelett osv INNAN ÅTTA!) tackade såklart ja och vi for iväg runt halv nio.
Det vi inte var beredda på var att Calles boxdörr gav upp - igen! Så vi försökte laga men vafan, sakerna är ju trehundra år gamla! Haha. Skämt å sido. Men rejält utsliten var den vagnen som gett upp. Allt kullager på yttersidan var totalt nedslitet och fanns i princip ingenting kvar av dom.
Vi gav oss därför ut och idiotförklarade oss big time.
"Ehm.. hej! Jo det är så att vi letar efter en sånhär!"
- sträcker fram en skitig och oljig vagn varpå den vi frågar rynkar på näsan
"Ja.. jo.. hmm.." börjar dom och kliar sig i håret
"Alltså.. vi behöver den NU, idag!"
"Men.. Det går ju inte" svarade dom snabbt och man kunde se hur det skrek IDIOTER i deras huvuden.

Jag tog en tripp till Västerås med Masiel där emellan också. Den tjejen kan konsten att missa tåg på alla de vis! Haha. Men det är bara mys att umgås med henne och vi spånade lite på nästkommande helg. Kommer bli galet spontant och redigt roligt! Mer om det när det närmar sig!

Så for jag till Köping för att invänta tant T och henner dotter som ständigt påpekade hur korkade vi var. Förstår inte varför..
Hittade tillslut det vi letade efter men tror ni inte att dom sålt av de sista precis samma dag? VARFÖR?
Men nu är det beställt i alla fall och kommer i början av nästa vecka. Himla billiga var dom till vår förvåning så vi slog till med sex stycken och passar på att byta ut alla. Kan nog behövas!
Jag vill dock inte vara med att byta.. he-he-he!

Imorgon blir det full fart igen. Måste se till att skyffla undan lite av tvättberget! Prio ett nästan. Usch.
Ska se till att pilla med en överraskning dessutom. Jag har varit lite bitter emot vad det slutgiltiga beslutet blev, men det kommer bli trevligt - det blir det alltid. Nu ska vi se till att bli klara i tid bara.

Ska skjutsa tant T's yngsta avkomma till Örebro då hon ska utsätta sig för nåltortyr. Jisses.
Upp på staden och besöka saftaffären, posta några böcker och sedan hem och hänga tvätt, duscha och fixa sig. Hur ska det sluta?

Bad hairday a lá deluxe!

Calle fick äta - då blev han glad ..

Hundrakilos dörr, små muttrar och en jäkla massa svordommar

Jag gav den fingret!


damn giirl

Hade jag haft ett jobb så hade jag kommit i tid så hårt! 
Natten har varit sömnlös. Förutom när jag var totalslut vid tolvsnåret och somnade framför en film. Vaknade som vanligt runt tvåtaget och omöjligt att somna om. Varför? Börjar bli en smula frustrerande att inte kunna få sova. 
Jag skulle inte ha någonting emot att få gå upp vid sex, bara jag fått sova ifrån typ.. tolv! 
Nu har jag bestämt mig för att hålla mig vaken. Blir ingen powernap alls idag. Bara stå ut. Inte innan elva ikväll ska jag blunda för nu jävlar!

det finns saker jag saknar

Det där med att sova, vem uppfann det egentligen? Min sömnrymt är helt åt helsike!
Igår var jag så trött att jag kröp under täcket vid tiosnåret och passade på att knapra i mig en Leg-tablett i förebyggande så jag kanske kunde få en hel natts sömn för en gångs skull. Trodde jag!
Vaknade upp runt halv tre och var färdigsoven. Var bara att knäppa igång en film och fördriva tiden. Rävsov när pappa vaknade och traskade runt.
När han for till jobbet runt halv sju så kastade jag benen över kanten och åt en tidig frukost tillsammans med Vakna på femman. Vid åtta så smög sig tröttheten på igen och jag drog för fönstret och kröp ner i sängen. Ställde klockan och snarkade. När tror ni jag vaknar? Klockan TVÅ!

Gett mig själv en astmaattack genom att städa rummet idag. Till och med under sängen! Jisses.
Sålt två skolböcker dessutom. Kanske, kanske klarar jag att betala räkningar denna månad!

Stallet på kvällen sedan. C har rullat sig i mindre trevliga saker och att få rent honom var ett helskotta. Han blev någorlunda ren i alla fall, det som inte syns räknas inte. Haha!
Prommis fick både Shalinka och Calle i mörkret. Det är rätt mysigt ändå. Totalt mörker och bara traska. Hur kan jag inte vara rädd för mörkret då? Även om jag har Calle med mig så är inte han mycket till hjälp. Den köttbullen skulle få en hjärtattack innan jag ens hade uppfattat något.

Imorgon tänker jag inte göra ett dyft - precis som vanligt med andra ord.


it's now or never

Ojojoj, ska jag börja från början?

Någon skola nu i vår kommer det inte bli - detta för att Komvux inte gått ut med tillräcklig information! Allt vi blivit tillsagda är att vill man ha sina betyg får man hämta ut dom själv. Absolut, det är jag helt med på och jag gick för att hämta ut mina betyg. DÅ säger hon i receptionen att 'nej, ett slutbetyg kan vi inte skriva ut nu..'. Jag var då tvungen att boka tid för att sätta mig ner med syv'en och välja/räkna in och om betygen för att det ska bli ett fullständigt slutbetyg. Hade inte varit någon fara på taken om det inte vore så att det inte fanns tider förrän om TVÅ veckor. Känns onödigt sent att söka in till skolan två veckor efter kursstart.. SKIT!
Åkte direkt därifrån och skrev in mig på ame. Kul! Hon som skrev in mig var en stöddig liten primadonna som påpekade flertalet gånger att 'ja det finns ju alltid en massa säljjobb man får utan erfarenhet' och log ansträngt. Hell no.

Var i södertjälje i helgen dessutom. Blev party i lördags. Nästan sämsta på länge. Haha! Klockan halv tre stod vi utanför en kass krog i Sundbyberg och frös rumporna av oss?! Åt en kall kebab på ett hak där man fick sitta utomhus. Jag tröttnade och blev grinig. Tunnelbana och svarttaxi hem.
Vaknade och var sjuk som attan. Sov precis hela dagen - på riktigt! Vaknade runt två, fick i mig lite alvedon innan jag tog en dusch och somnade sedan om. Vid fyra vaknade jag igen och drog mig hemåt. Fy tusan!

Har även kommit fram till att jag vaknar vid två på natten och är pigg. Har hänt för ofta nu på sistone. Idag tog jag en Lerigian i förebyggande syfte. Tror ni inte min kropp ballar ut totalt? Vaknar flera gånger under natten och är så trött att jag vill spy på mig själv, men det kryper i hela kroppen. Ni vet när man är sådär rastlös att man skulle kunna klätta på väggarna. Precis så var det. Något otroligt obehagligt! Var upp en sväng trots att tröttheten gjorde att jag skulle kunna somna ståendes emot väggen. Gick två-tre varv i lägenheten innan jag lade mig igen och sov någon timma. Upp och göra samma sak igen. Kroppen var så obehaglig!
När klockan ringde vid halv tio var jag forfarande äckligt trött, men det vet jag kan vara en bieffekt ifrån dessa piller. Så jag valde att somna om och vaknade lika trött igen när mamma ringde halv tre. Men då fick jag bita ihop och ge mig upp.

Så var jag hos farbror doktor idag. Tog i hand, slog mig ner, han kikade två sekunder i halsen och sa att han skickar remiss. Jag tackade och gick - allt som allt max tre minuter. Tre fukking minuter. Varför? Är det då inte mer pengasparande om man får en remiss via telefon när det ändå är genom ens husläkare som man känner? Jisses.
Nu är det bara vänta in remissen och sedan hoppas som karvar bort mina förbaskade mandlar.

Har ju dragit på mig en förkylning nu. Ont i halsen och en otroligt slemmig hosta. Hur mys? Så det knapras Zyx här för fulla muggar och orken ligger i fotknölarna. Men jag lever. Otroligt nog..


oh darliiing

Känns som att min blogguppdatering går neråt. Nu var det tre dagar sedan sist. Jag har faktikst lite nyheter men det hinns inte att skrivas nu. Jag har annat för mig. En upptagen kvinna ni vet?

I skrivande stund (alltså kvart i nio en fredagmorgon) så har jag varit vaken i.. snart sju timmar. Den ni! Min dygnsrymt är helt åt pipsvängen! 
Jag klev upp igår vid ett på eftermiddagen för att hunden tydligen var pinknödig och det var väl tur, annars hade jag sovit vidare! Så gick upp då och var vaken större delen av eftermiddagen. Somnar sedan på soffan med päronen vid nio. Halvslumrar ett bra tag tills jag ger upp runt elva och beger mig in till sängen och stendäckar. 
Vaknar sedan och är superpinknödig vid ett, halv två på natten och det går verkligen inte att somna om. Kikar på sista avsnittet med Skärgårdsdoktorn och sedan den supervackra filmen Jag saknar dig. Plötsligt hör jag röster och det tar ett tag innan jag inser att det är Kents radio som hoppat igång. Klockan var då tio i sex.. 

Så det var ju inte värt att somna om utan jag masade mig upp, lagade frukost och skickade sedan päronen på arbete! Här ska det jobbas så svetten rinner! Eller något i den stilen.. 
Själv har jag väntat in klockan. Tio över nio ska jag möta upp min gamle vän Daniella för att lotsa henne till stallet. Henne ska vi slänga upp på Shalinka inom sinom tid så D får svettas lite.. Hehe! 

Nej, trejde kaffekoppen ska slurpas upp tillsammans med slutet på Vakna med the Voice nu. Puss!

VIDEO; Julmustdrickande häst


shine, shine, shine like the sun

Fy tusan sicken chilldag! Borde finnas flera av denna sort.

Låg och drog mig ända till klockan tolv. Ni vet snooza i två timmar? Yapp det gjorde jag. Sen när jag beslöt mig för att gå upp så hann jag bara kasta benen över kanten innan jag insåg hur trött jag var. Så jag lade mig igen, ställde timern på en timma och snarkade vidare. Hur lat?

Så ett fick jag tvinga mig upp och hasa mig till soffan där jag spenderat resten av dagen. Tillslut började det krypa i min kropp så jag pluggade in Wii'et och boxade mig svettig. Ner i soffan igen tillsammans med några fiskpinnar indränkta i citron - mums!

Halv sex så tänkte jag ta cykeln ut till stallet men latheten tog överhand. Vem är förvånad? Jag har inte rört cykeln sedan jag fick körkort. Jisses! Men jag brummade ut till stallet och blev förvånad när hästarna redan var inne. Söta Madde hade redan kastat in busarna. Så det blev bara lite gos och julmust innan jag brummade hem igen.

Kvällen har inte varit mer aktiv den. Jag och pappa delade på hans lasangerester sedan helgen och sedan intog vi soffan. Hurtiga klubben. Vår träning är att zappa mellan kanalerna..

Ida ringde nyss så jag agerar taxi inatt. Fucking studentfest. Jag vill också! Höhö, det var inte ens ett år sedan vi hade våra studentfester (riktiga alltså..) och jisses vad vi (jag..) spårade. Galet roligt hade vi.
Sista studentfesten slutade såhär för mina pojkkamrater när vi skulle hem;


when you call my name

Nu är helgen över och vi är över på måndag. Vad har fröken hittat på i helgen med tanke på den värdelösa uppdateringen?

I fredags så for jag över till tant T för en kopp kaffe efter stallet. Himla starkt kaffe må jag påstå.. Finns en hel del roligheter nere i deras källare ska ni veta. Höhö! Det blev grönt, blått och så en skvätt Tequila på det. Finemang. Det var bara låta bilen stå och sova bort några timmar på deras soffa. Det var en trevlig kväll/natt! Det var det verkligen, oavsett avslut. Det var stjälpande, stärkande och en inblick hur otroligt vackra, starka och underbara människor jag fått chansen att dela mitt liv med.

När jag väl var körduglig (eller var jag det, på himla mycket riktigt?) så fick jag hem bilen och det var bara att packa, kasta i sig en macka till lunch för att sedan fara vidare till södertälje. Början av kvällen spenderades i Heron City. Fattar ni att JAG KÖRDE BIL I STOCKHOLM? Eller ja.. hehe. Heron ligger ju snäppet utanför. Men ändå! I strumplästen körde jag.. Kilklackar är jag verkligen inte van att köra i.

Blev supergod grekisk mat och lite airhockey innan det var dags för bio. The Darkest Hour. Kommer jag ihåg det så ska jag försöka få in den under filmarkivet.. Den var helt okej. Lite dåligt med 3D effekter dock. Inte rätt spännande händelse heller. Men den var okej.

Efter filmen så for vi över till bröderna Ekström som körde lite förpärla. Jag blev chaufför och det slutade med att vi följde med ut en sväng på stan. Eller ja, sväng och sväng. Vi var inte hemma förrän halv tre. Trots en nykter utgång så var det rätt okej ändå. Jag kan behöva några nyktra utgångar. Haha! Fast sen är jag onykter?

Så ni ikväll for jag hem. Har sovit på tok för mycket idag så finns ingen chans att jag somnar ännu på ett ögonblick.

what you feel like is always a pain

Det här med skor.. Varför? Varför ska det vara så fasligt svårt att hålla sig ifrån dom? Jisses.
Jag har aldrig varit någon större skonörd mer än att jag köper skor när jag måste. Men nu på slutet så har jag börjar glida iväg. Här för inte så länge sedan köpte jag ett par skor på Tradera. Visserligen för ynga 58 kronor men har jag använt dom? Nej!
Så idag var jag och Daniela ut till Ö&B och vi fick se att dom hade rea inne på skobutiken. Klart vi kilade in där och tror ni inte jag hittade ett par skor, för halva priset eller? Jomenvisst! Och tror ni inte jag köper dessa skor? Jomenvisst. Tror ni inte dessutom att jag frågar Daniela - 'men när kommer jag använda dom här?' och ändå räcker över två hundralappar till hon bakom kassan? Jomenvisst.

Förutom impulsköp så var jag och pappa iväg till Örebro en sväng. Nu har jag äntligen tagit kort till mitt körkort! Förhoppningsvis får jag mitt riktiga nästa vecka så jag slipper 'den jävla tattarlappen' som pappa uttrycker sig. Ska bli skönt. Eller skönt vet jag inte. Men måste kännas lite udda att sträcka fram en papperslapp den dagen farbror Blå stoppar en..


Annars så går min kropp bazokas. Det är det förbaskade penicillinets fel. Magen är tok, jag dricker som en häst och är på toa lika ofta som jag säger något korkat! Är det inte penicillinet som ställer till det så är jag absolut gravid! Att må illa är min vardag och när jag väl tvingat i mig något att äta så får jag ont. Uscha! Jag har dessutom SEX DAGAR kvar. Fy!
Läkartid på måndag dock, får jag ingen remiss till halsdoktorn så kommer inte min läkare ha en fungerande hals själv. Bara en upplysning.

 


Note to Godbyidioterna

Det är guld när jag skrivit blogg om vad som skett ute i stallet. Alla de gånger vi kliat oss i huvudena och frågat oss själva 'när var det som..' så har jag bara satt mig och läst igenom arkivet. Det är super alla gånger för vissa saker har vi sett ett mönster i. Som Calles 'träningsvärk' som vi alltid trott varit något hemskt efter många igångsättningar. Vi kan även gå tillbaka och se alla typiska idiotsaker vi gjort och sagt. Bara genom att skriva detta inlägg så kom jag mig att minnas vår 'Gravidboll' och hur vi svor över den när vi byggde om/ut skogshagen. Ja jisses.  Ni utomstående som läser detta har givetvis noll koll på vad som är roligt, men det struntar ju vi i..

Så vad skulle detta inlägg handla om? Jo.. Calle.
När jag och grabben for ut för att släppa in hästarna i.. tisdags (eller var det onsdags) så var C otroligt seg och fastfrusen i marken vilket är otroligt annorlunda för att vara honom. Så när han kommer fram i ljuset så var han nästintill blockhalt och det var sååååå synd om honom - enligt honom själv.
Klämde och kände igenom alla ben och speciellt höger fram men varken såg eller kände någonting. C reagerade inte nämnvärt på tryck heller.

Tant T och jag for ut morgonen därpå men känner inte heller då någon värme eller någon reaktion. Verkade lite bättre och med tanke på hur han rörde sig i trav så antog vi att han sträckt någon muskel enbart.

Fick en uppdatering av T igår om att hon trodde han fått sig en spark av damerna då han var svullen över knäet. Jag for ut på kvällen och visst var han svullen och varm även en bra bit ovanför knät. Även en skorpa hade hittat sig dit så hennes teori om spark var rätt trovärdig.

Då kommer sig frågan - varför fanns det inget som tydde på detta dagarna innan? Även om jag tog in honom bara en kort stund innan händelsen så borde han ha reagerat vid tryck och eventuellt skulle man ha sett blod ifrån såret.

Oavsett så börjar svullnaden ge med sig och det blir promenad till helgen.in sickness or in health

En hel vecka sedan jag uppdaterade. Jag vet inte ens vad sista uppdateringen handlade om.
Men kan tala om för er att jag varit sjuk och det är därför bloggen varit i ide.

Halsen började göra ont i onsdagsnatt. Skickade hem grabben i torsdags och har sedan dess mestadels varit sängliggandes. På fredagen började febern att släppa och jag kunde äta mindre bitar. Trodde det var på rätt väg i alla fall. Så lätt skulle jag inte komma undan!
Vaknade upp på fredagen med en smärta from hell i halsen och massor av feber igen. Överlevde dagen och började känna mig lite bättre fram emot kvällen. Rastlös så jag ville hänga i taklampan så jag ställde upp och skjutsade ut mina syskon till Medåker. Skulle jag nog inte ha gjort.
Den natten, lördagsnatten, nyårsnatten, så satt jag gråtandes och vaggandes i smärtor som ett jävla psyk. Försökte sova om och om igen. Somnade av och till men varje gång det var time att svälja så vaknade jag igen. Så vid halv åtta gav jag upp och tur nog så var mamma vaken så. Kände mig som ett litet barn när hon fick ligga och klia mig i huvudet. Haha.
Men hon ringde sjukvårdsupplysningen och vi fick en tid till Akuten. Var som en kille i väntrummet sa till sin tjej, 'ja, man ska inte vara akut sjuk när man besöker akuten..'. Vi fick vänta över två timmar för att få svar på en snabbsänka och beskedet att jag ska äta penicillin. Nehej menar han det?

Så nu börjar helvetet med penicillinet igen. Hade min första dag igår och sov bort i princip hela kvällen. Men hjälp av en sömntablett kunde jag sova ett par timmar under natten. Somnade sedan i mammas säng och vaknade inte förrän halv tre på eftermiddagen. Gick upp och tvingade ner en smörgås innan jag somnade på soffan ett par timmar. Nu är jag lika trött igen och skulle absolut kunna gå och lägga mig.
Jag kanske måste kombinera penicillin med uppåttjack?

Dessutom när jag vaknade idag så kändes halsen superkonstig och det vibrerade när jag andandes. Kikade mig i halsen och ni vet den där som hänger och dinglar? Ja den, den hade svullnat upp så nu när jag pratar låter jag precis som danskarna - ingen förstår vad jag säger!