set this house on fire

Jäklar vilket panik jag fick imorse. Solen sken in i rummet och jag antog att klockan var way för mycket för att ligga kvar i sängen. Dock hade den inte ens passerat åtta när jag vaknade. Sova ett par timmar till alltså. Så jäkla sweet. Jag älskar snooze!
Hur som helst, satt någon timma uppe i biblioteket för att bli klar med arbetet som jag gav upp hoppen som igår. Men den enda datorn som var ledig ville verkligen inte sammarbeta. Skulle med lätthet kunnat kastat ner musjäkeln i växthuset och skrattat åt den. (Skolan, ta inte illa upp!) Ni vet den lilla saken som ska rulla under, inte highfashion här inte, vägrade att rulla hur jag än bar mig åt. Så när jag fått ihop relativt mycket så jag skulle slippa skämmas så skrev jag ut och såg nöjd ut.

Lektion ensam idag. Känns rätt skumt att ha lektion med enbart läraren. Men jag är bra grym så det gick kalas. fick en present också. En bok. Tack!
Sen när jag får orken att läsa den är en annan femma, den som lever får se.

Imorgon slutar jag tidigt, redan kvart över ett. Mamma skulle hämta upp mig då jag behöver lite stuff. Viktigt med att ha rätt leggings när man ska på kryssning vettni. Dessutom har hon dom näst bästa skorna så hon blir så illa tvungen att lämna saker.
Ska packa imorgon också. Fullt upp. Ska nog låta mitt besök packa åt mig. Det dom är till för!

Nej, pepparkaka och julmust nu. Idag har jag varit duktig. (Tappade saltburken i maten idag också, liksom igår. Inte okej! Jag är en grym kock!)


plugga? näe!

Just det ja. Turismen skulle lämnas in och redovisas imorgon. Har fröken Saxin gjort det? Nejdå!
Tror ni att hon pluggar just i denna stund? Nej!
Jag började minsann och har kikat på internet. Men sedan dog det en smula och jag gav upp. Dessutom skrev Tessan att han A som skulle med på kryssningen inte kunde längre. Jäklar alltså! Så nu raggar vi för fullt. Känns lite viktigare än skolarbete just nu. Jag menar, vad är roligast? Haha.

Nejdå. Ragga vidare nu. Hurry!

Snygga brillorna, nyduschad och opepp!


just the way you are

Finaste låten på länge. Så riktigt underbar. Alltså den jag citerade i rubriken. Lyssna!

Jag kan väll passa på att nämna att jag gjorde något pinsamt idag också. Det är lite svårt att låta bli sådär. Vi skulle gå in i 'mitten' (cafeteria, bord osv) och jag fick min hämnd ifrån Alex som gör att jag fäller krokben på mig själv. För att inte ramla lyckas jag gripa tag i Masken (aka. Adam) men får liksom inget grepp utan faller och lämnar snygga rivmärken på stackars Maskis.
Vi hade inte riktigt kommit in i mitten utan befann oss i passagen mellan dörrarna. Men folk såg ändå. Folk skrattade och det gjorde jag också. Så jäkla klockrent!
Så nu har vi avklarat aulan och nästan den sociala mittpunkten - mitten. Nu är det matsalen som gäller med andra ord. Ellen lugnade mig med att säg att jag säkert ramlar ner för trappen då vi springer ut ifrån balkongen i sommar. Det vore inte speciellt kul om jag säger så.

Rökmoln på bussen, ishänder och stelfrusen näsa. Men nu är jag hemma, mysklädd till tänderna och tycker det är relativt mysigt. Ska tända ljus och invänta samtal ifrån min far för att bekräfta matsedeln. So long suckers!


SVT, ni gör mig besviken!

Varför inte hålla samma standard under 'mindre' sportsammanhang som för de större?
Vem vill se en jäkla sammandraging för fyrspannen som visades för en timma sedan?
Var det verkligen uppgjort att bryta mitt under kändishoppningen för att visa en repris över fyrspannen?
Hur ligger det till med nyheterna mitt under hoppningen då?
Ljudet är på hög kvalité och det finns absolut ingenting att klaga på, när det gäller en hockeymatch!
Nu är det Internationell HorseShow i Globen och ni orkar inte ens be om ursäkt för alla störningar utan påpekar att "det ska vara så"?
Så jäkla kasst.
Nej, nu sjönk humöret. En fet tumme ner för SVT just nu!


i'm amazing

Nej, det var inte riktigt så illa som jag ville påstå igår. Jag är rätt duktig på att överdriva saker.
Men jag måste faktiskt erkänna att det var så otroligt skönt att sova ut. Mitt nästintill ljudlösa alarm stängde jag av när det pep till lite sött imorse och somnade om. Inte fören telefonen ringde här hemma vaknade jag och så var klockan strax innan tolv. Fast det var kanske rätt bra att jag vaknade, det är inte speciellt trevligt att bli skjuten i ryggen två gånger.

Det är julmust som gäller hela dagen. Tack och lov för SodaStream!
Inte fören ikväll ska jag dra på mig mina sexiga underbyxor och dra CheepMonday mössan över det okammade burret för att sedan trampa till stallet. Men tills dess så ska jag bo under täcket och se en mysig film.

För övrigt så hoppas vi på att den som snodde mobiler och kort igår sov gott.
Tjejer, bh'n är bästa stället för mobil/pengar!

;p

Jag ska aldrig mer sitta hemma. Sicken kass hemmakväll! :)

please, turn the music off

Jag sa det till pappa lite tidigare idag, att idag är första helgen på superlänge som jag faktiskt är hemma. Han muttrade något om att jag är ute för mycket och tyckte minsann att jag kunde hålla mig hemma i fortsättning också.
Jag måste erkänna att det är skönt. Jag hann med stallet utan att känna stress. Jag gjorde allting extra långsamt, tvättade vattenhinkarna extra noga och allt sådär bara för att jag kunde. Bara för att jag inte hade en tid att passa.
Men jag måste också erkänna att jag har grymt tråkigt. Vad gör man hemma en lördag egentligen? Vad hittar man på? Musiken är på och jag vill bara svänga mina lurviga ben. Om inte annat så kör man en Kreta-replay då det var bardisken som gällde.
Det skulle vara så jäkla sweet att vara omringad av supertrevligt folk, söt dricka och redigt skön musik. Var ju en hel jäkla vecka sedan.

Nej, en myskväll med far mig är inte fy skam det heller. På torsdag smäller det rejält. Fyrtio timmar med spår. Kalasunderbart!


stay by my side

Jag ville verkligen inte kliva upp imorse. Snön vräkte ner när jag kastade benen ur sängen och tempen låg på minus åtta så jag gick faktiskt och la mig igen. Inte fören nio fick jag så pass dåligt samvete att jag körde upp pappa, tvingade honom att köra mig till stallet för att släppa ut hästarna.
Kände att jag inte riktigt ville trampa iväg till stallet med en riktigt ond hals på oplogade vägar.
Köpte frallor på Statiol, såg på krockade bilar, skrattade en smula och for sedan hem.
Frukost och byta om/fixa. Förbi mamma och plocka upp kavajen för att sedan anlända till skolan.

Stod och var en såkallad informatör. Helt värdelöst. Folk plockar enbart papper och äter av våra kakor. Jag svarade på en fråga om själva programmet under min tid som jag stod där. Fast det är rätt chill att kila iväg till vårat kök för där får man Wook, tunnbrö' med lax och potatismos eller en äggsandwich. Men jag och Lina stod ut, såg glada ut och gled igenom den där timman.
Ganska kasst att jag och Jossan blir tvingade att stå där, Hotellinriktningen finns inte ens kvar när vi slutat och vi har ju ingen aning om hur det är att gå Restaurang. Menmen, slipper stå där någotmer.

En sväng förbi farmor hann och jag pappa med senare. Hon är go den tanten. "Ja, ni har ju hållt ihop länge nu"
"Jaha, Fru Saxin"
"Nej, Fröken Saxin"
"Ja just det ja.."

"Nejmen se så det snöar. OCh jag som bara har lågskor"
"Men du behöver ju inte gå ut"
"Men jag måste ju hem"
"Du bor ju bara runt hörnet"
"Vadå runt hörnet?"
"Ja, bakom dörren där"
"Nej, det där får jag inte ihop. Bor jag bakom dörren?"

"Jaha, vad jobbar du med då?"
"Nej jag går sista året på gymnasiet.. fortfarande!"
"Just det.. Vad är det du läser då?"
"... Hotell"
"Nej usch! Otäckt det där! Det ska du inte göra! Det är bara otäckingar! Man blir överfallen och tagen med våld"

Det är bara en liten del av vad tantalutta säger.. varje gång vi är där! Haha. Söt!
Hemma nu för ett slag. Ska iväg om en timma eller ditåt. Då blir det att ha kameran med sig. Arbetarföreningen eller vad det nu hette ska somsagt förnya sina bilder. Spännande.
Sedan så är det stallet som ska ordnas. Tänkte faktiskt ta en tur med Calle. Barbacka och med ett mysigt täcke. Dom har nya skor och är broddade nu så jag har egentligen inte något att komma med för att hoppa över ridningen. Calle ska komma i form och jag ska få tillbaka musklerna! Dä ä så!


you're such a fool

Livet blir vad man gör det till, det är bara svårt att inse.
Det gör ont att se och läsa om folk som mår dåligt, folk som vägrar se det positiva i livet. Visst får man ha dåliga dagar, men när majoriteten av livsdagarna är grå så går man miste om så himla mycket. Varför alltid fokusera på det negativa och det som är jobbigt?
Skulle livet vara precis som vi ville, vad skulle det bli till för nytta? Hur underhållande och tillfredställande skulle det bli om allt flöt på i harmoni? Jag anser att man måste ha svackor för att kunna njuta av topparna och så även det medelmåttiga i livet.
Men väljer man att stanna kvar på botten och trycka i sig lera så suger man musten ur andra. Det är psykiskt jobbigt att umgås och leva med människor som ständigt ser nackdelar, som alltid sätter sig på tvären. Det är ännu mer påfrestande när människor vägrar att se solskenet i det hela, när pikar enbart glider av deras stenhårda yttre. Jag vet, det är tufft att ta sig i kragen och sparka sig själv i rumpan men inser man inte att man enbart är en plåga för kringvarande människor så får man skylla sig själv när man väl står ensam.

Anledningen till blogginlägget är inte något speciellt. Jag känner bara att det är för mycket negativt kring mig och har varit på tok för länge. I många av de alla bloggar jag läser så baseras inläggen mestadels på hur otroligt dåligt dom mår, hur otroligt orättvis världen är emot just dom. Jag menar, kom igen!
Jag har absolut också skrivit hur ångesten griper tag då man kommer in i sådana perioder, men jag ser ändå det positiva i livet. Jag inser att det inte är värt att passera allt underbart enbart för att mörker omsluter ens hjärna.

Många frågar mig ofta hur jag bara orkar umgås med vissa människor, ständigt negativa människor, och det är just för att dom påverkar inte mig längre. Personerna i fråga är helt fantastiska, om dom är på bra humör, men något jag inte förstår är hur man orkar se ner på livet konstant? Vad är det som gör stegen lättare? Varför kommer enbart negativa saker fram när man föreslår någonting? Varför är det så jobbigt att anstränga sig?

Kvällsfunderingar har jag många utav. Jag tror inte att min hjärna fungerar som den ska. Det insåg jag nog igår då jag idiotförklarade mig själv ständigt.
Prova att gå vidare, prova att se hur det känns att rycka på axlarna åt det förgågna. Man har minnen, men man ska inte hänga upp sig på dessa - det går livet tufft. Det var en bra tid som man vill ha tillbaka - visst, men flera bra tider kommer komma om man bara låter det komma. Det var en sämre tid - visst, flera dåliga tider kommer komma men det kommer enbart stärka en till den grad att man kan le när livet ljusnar igen.

Jag är en relativt negativ människa. Det är jag verkligen. Men jag har lärt mig att rycka på axlarna, historia som historia. Ser man fördelarna och det roliga i saker så kommer livet att bli därefter. Det blir som man gör det helt enkelt.

Rätta mig om jag har fel, svara gärna på mina frågor - eller bara idiotförklara mig!
Nu ska jag ge upp det här, ta min onda hals och min täppta näsa till det underbara duntäcket.

just updating

Ingen som kan ställa upp och se till att mitt liv blir lite enklare att leva just nu? Jag blir ju värre än gubbar när dom blir sjuka. Är det någon som klagar och spelar på en förkylning så är det jag! Jag önskar min far kunde komma hem så jag kan få köra med honom massor. Se till att han passar upp på mig. Haha.

Jag känner dock hur rastlösheten börjar gripa tag. Söta Alexandra har ju spår hemma hos sig ikväll eftersom hon fyllde starka arton igår. Jag VILL DIT! Men jag vet att om jag går, då kommer jag vara sjuk en lång stund till och det tror jag nog att jag vill slippa. Funderar på om jag skulle ta och åka in en stund, chilla lite och sedan åka hem. Får se hur tråkigt jag börjar få senare.
Nu ska jag samla krafterna för att greppa cykeln och trampa iväg till stallet. Det kommer bli tufft men ska bli oerhört skönt! Vet inte hur länge sedan det var som jag verkligen var där ute, på riktigt. Var länge sedan jag ens hade handen på grepen. Jag blir tråkigt nog bortskämd och det vill jag inte, inte på den punkten i alla fall.

Nej, lite nässpray, massa kläder och sedan ska jag bege mig. Önska mig lycka till!

i will make you mine

Det är inte kul att vara sjuk. Inte någonstans. Jag blir så himla omständig, jobbig och allmänt dryg. Sedan att hjärnan hänger mer snäppet sämre är ju en nackdel det också. Mina hjärnceller liksom stannar upp och går i dvala eller sådär. Fast å andra sidan vet jag inte om jag har speciellt många hjärnceller överlag.

Många timmars sömn blev det inte heller. Bastu - inte okej! Jag som verkligen brukar frysa och uppskattar lite värme sådär tyckte att det blev en aning jobbigt. Det var med lätthet ett stort i-landsproblem!

Nu inväntar jag min kära mor som ska komma med nässpray åt mig. Själv ska jag fortsätta med mitt te under filten i soffan. Jag stannar hemma ikväll! Ska ut en snabbis till hästarna och mysa lite innan det blir vågrätt läge i min kära soffa igen.

Imorgon är det utsläpp, skola och sedan fotojobb. Vi får la se hur det kommer att gå, har knappt rört kameran på ett halvår. Fast det blir inget avancerat. Pappa jobbar åt ett företag med att ha ordning på deras hemsida. Och nu skulle bilderna uppdateras vilket innebär att han frågade mig och varför inte? Så ska ta bilder på gamla (äldre..) gummor och gubbar. Jag kommer med en uppdatering!

Nu blir det TopModel, the och saffransgifflar! Puss

nothing at all

Vad händer?
Dels är jag halvblind för att ena linsen har tappat en bit av kanten, hur nu det kan gå till. Sedan är jag också riktigt duktig. Fisken står i ugnen, tvättmaskinen är igång och jag har rooosiga kinder. Kalasbra.
Så ska snart fortsätta med min mat, invänta besök och sedan tänker jag inte röra mig ur fläcken på hela kvällen.

Blir nog ingen mer uppdatering så ni får gott vänta tills imorgon köra hjärtevänner. PUSS!

i just want you here

Jag borde göra som pappa gör just nu, ligga och snarka!
Men min kropp mådde inte bra tidigare idag, så när jag kom hem ifrån skolan drog jag på mig mjukisarna och kröp sedan under duntäcket för att fortsätta frysa. Det är inte normalt, spciellt inte eftersom jag stängt fönstret dessutom. Så jag lyckades döda ett par timmar innan pappa ringer.
"...ehm.. ja.. hallå?" *harkel*
"haha, sov du?"
"NEJ!"
"Joho, det tror jag"

Det straffar sig nu. Visserligen är jag trött och frusen. Men sova vill jag inte.
Jag tänkte bara uppdatera .. så ni vet vad som händer här borta på hällbacken. Jag är bra snäll ibland!
Helgen kommer sannerligen spenderas med knivar i halsen och jag tänker vara hemma! (Good luck..)


don't leave me

Händelserik dag minsann!
Började med att jag faktiskt kom upp ur sängen idag - trots att jag snoozade en halvtimma. Fick knöka in mig i en full buss och satt därmed nästan längst fram. Precis innan vi kommer in i Valskog så reser sig en ful pojke (ja, han är ful just nu!) och går fram till chauffören. Jag kunde enbart höra viss ord. "mår illa" var väl det som satt sig hårdast i mitt minne. Han får därefter en plastburk av något slag, såg inte direkt vad det var. När han sedan sätter sig på sin plats igen vilket var snett framför mig så kommer maginehållet upp.
Killen får upp i flera omgångar och bara det där ljudet fick mig att vilja hänga på. Så oerhört vidrigt så det finns inte. Bussen var full och jag ville bara skrika.
Är jag elak som tycker att han borde ha klivit av i Valskog? Spyr man så är det uppenbarligen något som inte står rätt till och jag vill gärna inte sitta centimetrar ifrån en sådan person. Jag menar, bussen emot Arboga går ungefär en halvtimma efter? Jag skulle i alla fall inte vilja sitta kvar på en buss om jag fått upp min frukost!

Annars så beställde vi studentsaker idag. Så jäkla skum känsla! Blev dyraste paketet (vad annars liksom?), tröja, mjukisar och en tshirt. Klockrent. Alla ska veta att jag är så jäkla grym att jag pinat mig igenom gymnasiet!
Vi får dessutom champangeglas med våra namn på. Sweet!

Följde med Tessan och fikade efter skolan. Tanken var egentligen att jag skulle stannat länge och varit med på bakningen ikväll så jag slipper det öppna huset på lördag. Men att vänta från kvart över ett till halv fem, missa sista bussen hem, gå hela vägen till stationen och sedan vara ute i stallet tidigast vid åtta så tror jag nog att jag pinar mig en lördag.

Nu ska jag tycka synd om min hals, dricka te och mysa i soffan. Sjukdommarna härjar överallt!


Miss u bbyboo.
KOM HEM!


It messed me up, need a second to breathe

Ja nu jäklar är det kallt i rummet må ni tro. Har haft det lilla fönstret på glänt (nej, det är inte för att det blir för varmt med duntäcke, haha) och idag blåser det som sagt halv storm vilket innebär att ganska mycket iskall luft passerar gallret och tar sig in. Det är max 20 grader här inne. Jag fryser rumpan av mig!

Annars hade jag mitt nervösa 'utvecklingssamtal'. Det kändes bra på något sätt. Att få allt på papper och tryckt i ansiktet. Det blir liksom mer realistiskt då. Jag insåg så mycket mer än när jag bara ryckt på axlarna då jag läst på internet. Det känns som att jag börjar få viljan till att resa mig igen och få tillbaka kämparglöden. Det är bara tönterier jag pysslar med. Som L sa, efter jul är det en termin kvar. En termin som innebär tävling emot andra klasser, övernattning i rondellen, studentfester och så grymt mycket mer.
Men man ska inte ropa hej innan man kommit över bäcken. Jag kan lika gärna göra ännu en helomvändning och hoppa ner i stupet istället.

Och just nu ska jag skriva den jäkla uppsatsen. När jag är klar med den så blir det glass. Det är jag värd.

Bjuder på denna;


put a smile on and shine

Nej det här fungerar inte. Jag orkar inte. Det blev för mycket det här.
Steget till att bara ge upp nu känns farligt nära. Jag har egentligen bara mig själv alla skylla för det mesta. Skola är ett tortyrmedel. Så är det bara. Folk som säger emot har bara inte insett det ännu. Usch.
Känns som att jag kommer få en dödsdom imorgon. Ska till Culinaren och ha ett sött utvecklingssamtal. Eller i mitt fall är det inget utveckling. Jag imploderar. Jag rasar och det gör min utbildning också.
Egentligen borde jag bita mig själv i tungan, pressa mig igenom de hundra dagar som är kvar av skolan och bara hålla käften. Men när inte motivationen finns så känns det hopplöst.
Inte ens mössprovningen lockar. SUG!

Nej, om inte alls många dagar är det kryssning i två awesome dagar med underbart folk. Jag, Tess, Alex och en random pojke delar hytt och det ska.. spåra!

Byt ut ångesten och må bra istället, eller försök åtminstone. Saxinare ger inte upp. Så är det bara.


you make me sick

Jag har egentligen inget att skriva. Ångesten har gripit tag i mig. Illamåendet ligger tungt i magen och den iskalla känslan i kroppen sitter i trots att det var timmar sedan.
Han med stort H behagade sig att dyka upp och förstöra det mesta som jag åtmonstone försökt tränga undan. Trots att det var över tolv år sedan vi två stod där i köket så minns jag det tydligare än jag någonsin velat. Hur jag ville gå därifrån, hur jag ville ropa, slåss och skrika. Varför gjorde man inte det?
Och varför jag skriver detta i bloggen är inte för att få något som helst medlidande. Jag har sagt det förut och säger det igen, bloggen är mitt andrum. Där tankar blir ord.

Nästan tillbaka på ruta ett. Hur ska orka ta steget till nästa när man får göra det om och om igen?
Denna dag kommer ägnas till att tycka synd om mig själv. Jag kommer spendera dagen under täcket.

i'm not a robot

Något har tagit åt far min. Medan jag låg och snarkade gott i sängen så har han farit runt som en projektil här hemma. Två maskiner tvätt är tvättade (tack!), diskmaskinen körd och han har, hör och häpna, BYTT i sin säng. Det liksom händer bara inte.
Han är inte hemma i skrivande stund heller. Nej han fick för sig att åka och handla. Sen när började vi handla på Söndagar när vi dessutom har mat hemma?

Jag finner detta märkligt. Han kanske är påväg att bli Drag(ed) to hell .. Haha, jisses. (Vad jag tjatar om den jäkla filmen, men första riktiga skräckisen OCH att jag sovit med lampan släckt. Det är respekt!)

Nej, nu ska jag och mitt duntäcke ha en mysig stund tillsammans. Puss.


you suck!

Näe, ganska kass kväll om jag ska vara ärlig.
Men trevligt sällskap! Linn dansade med en söt liten pojke som kommer från ett land som är mycket varmt. Uh, vad jag ska reta henne för det, klockrent! Annars var det ett helkasst band som spelade. Sådant man kan vara utan liksom. Svarthåriga små pinnpojkar och deras musiksmak är inte riktigt det som går ihop med min.
Halv ett eller ditåt så drog jag på min jackan och slängde mig på cykeln. Ganska tungt att cykla hem i den förbaskade snön.
Det kan ju sluta snöa och bli kallt nu istället.

Nej, en trött och sliten tjej ska inta en stor kall säng. Fram med duntäcket snart? Var en bra idé, kanske redan ikväll? Om jag orkar! Näe. Puss!

Nytagen bild - skpligt trött!


i will be your girl

Sitta hemma? Näe!
Jag kilar över till Linn nu och sedan går vi till Källar'n.
Nyktert dock, kris i plånboken!

Puss!

i'm ready if you are

Hallå, vad hände igår? Ja det som som vet får gärna svara mig.

Mitt humör var i botten och kroppen mådde allt annat än bra. Dock räddade Linn mig på den punkten. Hoppas bara att gamla piller inte dödar en. Haha. Nej, jag överlever det mesta som sagt.
Jag rådissade Fredrika, kröp ner under en filt och ville sova bort resten av kvällen. Jag och far lagade mat och sedan kilade jag ut till stallet. Nästan tio i åtta ångrade jag mig, kände mig elak. Så trampade hem i all hast för att ta en dusch och fixa mig. Tjugo i nio kom tåget. Jag är bra grym!

Vad som skedde efter detta är lite luddigt. Jag som skulle vara nykter i och med min ekonomiska kris - det gick ju som det gick. Var två Lindesbergare som minsann tyckte att vi skulle smaka lakrits och det fick vi. Jäklar sikken stark shot! Jisses. Sen var det ju den där halva ölen som dom inte trodde en tjej kunde klunka. Erhm. And so on.. pinsamt nog.

Kvällen slutade i alla fall inne i värmen - tack och lov! En jäkla skräckfilm. Sure att jag kommer sova med lampan släckt inatt - noway! Inte tänker jag sätta min fot uppe på höskullen heller. Jag kommer bli Drag(ed) to hell . Huu, att folk ens vågar göra sådana filmer. Nej, det där är ingenting för klenisar som mig. Haha. Illa!
Sängen.. ptja, lycka till att sova skönt i den sen machoman. ;)

Svinhala klackar och snö. -tack och lov har jag alla ben obrutna. Kalasgrymt!

fu-fu-fuck you

Jag vet inte vad som händer med mig. Jag känner mig sådär tom. Helt orkeslös. Kroppen känns tung, oerhört klumpig - mer än vanligt iaf. Inga tankar snurrar, det är ovanligt tomt. Konstigt nog känns det underbart skönt. Mesta tiden har gått till att kika på Bartenderskolan. Det är inte många hjärnceller som måste arbeta när man ser på det må jag säga. Fast man blir lite sugen på att ta en kurs själv. Skulle vara grymt kul att kunna blanda ordentligt.

Annars ska jag slå huvudet i väggen för att hitta motivationen till att laga mat. Eller laga och laga, jag ska koka korv! Det är ungefär den nivån som dagen ligger på.
Sedan så räddade tant T mig en aning när hon frågade om jag kunde släppa in odjuren. Det ger mig lite rörelse i alla fall.

För övrigt ligger i-landsproblemet på hur jag ska spendera helgen. När vi var hos Tessan förre helgen så lovade jag att helgen som kommer ska spenderar i vågrättläge. Jag skulle inta soffan och ligga där hela helgen i och med att jag inte ens har hästarna. Det verka ju inte fungera längre.
Fredrika vill ut och pussa pojkar i Örebro på fredag och Linn tycker minsann att det ska vara förpärla hos henne och sedan Källar'n. Hujedamig!
Det bästa vore om jag klippte sönder mitt leg, så jag inte kommer in någonstans! Illa..

Men som jag och I kom överrens om igår; Man lever ju bara en gång.


even if the sky is falling down

Samhällsprov idag? Noway. Jag lyckades försova mig. Eller något ditåt.
Finns la inte så mycket att förtälja om dagen egentligen.
Isak kom förbi. Fikade på Stadsgården och sådär.
Mycket trevligt. Mycket pinsamt. Mycket kallt. Men oavsett så mycket bra.

Hem och byta om, pälsa på sig andra (varmare.. haha) kläder och sedan sätta sig på cykeln till stallet sedan. Jag lyckades ha turen att Madde redan kastat in hästarna. Så jag klappade, tyckte att höet såg litet ut och kastade in några goda strån till (som verkligen inte behövs!) innan jag släckte lampan och lät hästarna sova vidare.

Blir tvättning nu, sedan plugg till samhäll. Usch.


ung & bortskämd

Jag skulle nästan platsa i den nya serien som går på ettan. Ung & Bortskämd. Eller är det Rik & Borskämd?
Visserligen vet jag både hur tvätt och diskmaskin fungerar men ändå.
Pappa sa att han hade en present åt mig idag. Nyfikenheten i mig dog.
Jisses.

Slänger in en bild istället;


i will turn you inside out

Jäkla skitdag.
Förutom trasiga bilar, missade bussar och halsdukslös så har dagen varit helt okej.
Inåsg att jag verkligen tappat/blivit bestulen på min gosiga halsduk igår under idrotten. Moget gjort. Tack.
Sedan insåg jag att mitt rum var en katastrof och jag tog tag med hårdhandskarna. Orkade jag så skulle jag ha tagit en bild och kastat upp, men det orkar jag inte så synd för er. Det blev nästintill tomt i alla fall, man kan se mitt golv, mitt bord och min söta kista. Lite tråkigt var dock att jag packade ner alla gamla tidningar, böcker, skivor och annteckningar ifrån en svunnen tid. Jag tror jag saknar det en aning om jag ska vara ärlig. Sammanhållningen man hade, tryggheten man mötte och allt det där. Minnena ligger i en kartong nu i alla fall, redo att packas upp när den dagen kommer.

Resten av kvällen kommer att spenderas med näsan i samhällsboken. Har prov imorgon. Politik. Usch! Sedan ska jag se till att plocka lite mer här hemma, mina saker ligger överallt! Ska tvätta också om jag hinner. Fast om inte annat får jag hemhjälp imorgon. Finbesök ifrån storstaden här bredvid.

Nej, plugg nu. Puss

i walk alone

Ohmy. Ella sa att jag inte hade bloggat idag. Verkligen inte okej!

Idag? Vaknade med samma ihållande ryggvärk. Den jäkla nerven vägrar hoppa till sin rätta plats. Så halvt invalid försökte jag klä på mig, jag vägrade underlåta mig så pass att mamma skulle sätta på mig mina strumpor. Noway!
Sedan tvingade den hemska människan mig att köra. Först en sväng förbi pappa och hämta kläder sedan emot Köping. Jag är lätt king. Att jag gör alla passagerare i bilen halvt döva med mina skrik då trafikljusen i Köping inte fungerar är ju en annan femma. Jag menar, vem skulle inte bli svettig när en lastbil kommer i full galopp emot en och jag åker i snigelfart till vänster i en hårt traffikerad korsning? Ohmy!

Idrott, ryggen tackade för lite rörelse. Kändes faktiskt skönt med lite volleyboll. Att smärtan nästan dödade mig efteråt är en annan femma. Inget roligt hände. Skrev ett kasst matteprov. Hej IG.

Buss med Josefin hem, bussen dog. Jag fick svettningar där också. Liksom, hur säkert är det att sitta i en full buss och denne bara.. lägger av? Jag lovar, min död kommer vara i 51'an. Visserligen heter den 551 nu i dagarna, men när jag var ung. Då minsann!

Pannkaka, knäckebröd och CSI - det är en kväll i rätta andan. Puss!

most of the time i was drunk of my yes

Hola amigas.
Igår for jag och mamma till Eskilstuna. Spenderade way för mycket pengar men kom hem med en hel del snyggt. Spetsleggins, spets'bolero', leggins, smycken och lite annat jox. Rätt najs. Bjöd söta mamma på mat också innan vi styrde hemmåt och hon lämpade av mig hos pappa.
Blev en kort powernap, dusch och fix innan pappa skjutsade mig till Köping och hem till söta Alexandra. Eftersom jag var så himla sen så fick Farre hoppa in i bilen direkt och skjutsa oss vidare hem till Therese.
Blev bjuden på tre-rätters och rosa champange. Vi spelade spel, sjöng singstar och dansade till 'juggemusik'. Sedan hade Tessan hällt upp en hel del shottar. Eller vissa är vatten, andra är sprit och man har ju ingen aning om vad som är vad. Man går sedan fram, tar ett glas och utan att lukta så sveper man innehållet. Tror ni inte att jag fick tre av tre med rent i? Usch.

Runt halv tolv kilade vi ner till stan och gick till B&S. Träffade Sabina så satt med henne ett slag. Sedan blev det för mycket för min del så jag påbörjade färden hemmåt. Dock hade jag lyckas tappa garderobskortet i trappen, så lappen la sig ju där man inte når. Varken jag eller vakterna fick fram den. Så tog ett tag innan hon i garderoben hittade min jacka. Jag menar, hur många jackor är inte röda med päls på luvan? Haha.

Idag mår man som man förtjänar. Jag ska aldrig dricka mer. Typ. Kanske.

on the radio

Vad är det som händer?
Igår var jag som sagt trött likt en skogsturk. Jag orkade inte skriva alls, förvånade?
Kilade ut och mös ner mig i soffan där jag somnade en timma. Klockan när jag vaknade var runt tjugo i åtta. Jag sa till pappa att jag gav upp och kilade in till sängen. Somnade runt åtta. När jag sedan slog upp ögonen vid sex var det som om ett tåg kört över mitt huvud. Vaknade sedan inte upp fören elva igen.
Jag har sovit i princip non stop (med undantag för smsbomben jag fick elva igårkväll) från nio igår till elva idag. Sjukt minsann!

Nu ska jag kila och byta om för att bli upphämtad utav mamma. Vi ska hämta ut paket samt göra ett par ärenden. Mycket nice.

På tal om ingenting, omelett med köttbullar är inte speciellt gott..

the power to change the world

Jisses vad jag sovit inatt. Slockade direkt när jag kröp ner under täcket vilket var tidigare än tio. När hände det senast? Inte hade jag ställt klockan rätt heller, stod att den skulle ringa klockan sju på onsdag. Blir ju lite fel om jag sover tills dess. Men jag vaknade till strax efter sju i alla fall vilket blev perfekt. Pigg som en trött lärka.

Nu i skrivande stund så lockar sängen riktigt rejält. Men jag kan ju inte gå och lägga mig ännu. Jag tänkte faktiskt vara duktig och fortsätta skriva på monsterstoryn. Känns ganska skumt att skriva om sådant. Löjligt är nog det rätta ordet. Men måste man så måste man. Ska se till att bli klar med den så fort som möjligt så jag kan komma ikapp med uppsatsen som jag missade förut. Har egentligen till våren på mig, men om jag känner mig rätt så kommer den inte bli gjord om jag inte börjar snart!

Annars är det en helg á la plugg. På måndag måste jag göra det matteprov jag hoppat över två gånger. Sedan på onsdag är det prov i samhäll. Politik och sådär. Inte min starka sida.
Fast icke att förglömma, på lördagkväll glömmer jag allt och stiger in i dimman istället. Awesome!

Nej, plugg så jag får sova snart! Puss

i wish i had the power

Lagom mycket sömn inatt. Sådär himla underbart. Jag skyller allt på Daniella, hon som tvingade mig att kika på läskiga filmer. Oavsett om vi satt mitt i biblioteket på skolan, under lunchen så jgar bilderna mig ännu. Jag vet mycket väl att jag inte borde kolla, eller ens tänka tanken på att kika. Jag blir livrädd utan trailern ifrån Para.. Activity 2 som ploppar upp på 5'ans play. Jag sov med lampan tänd efter att sett House Of Wax. Liksom hallå? Jag är inte gjord för övernaturliga ting! Även om det är en film på ett bord som rör sig eller en vit kontur som fladdrar i vinden. Grejen är den att vi kikade i måndags, jag pruttar på mig bara pappa vänder sig i sängen och framkallar små snarkningar.

Så inatt, likt igår natt, kikade jag på Family Guy (lampan tänd givetvis) tills jag somnade. Eller jag somnade inte riktigt, för jag blev iskallt vaken när det blev kolsvart i rummet. Strömavbrott runt två. Elen kom tillbaka efter kanske tio minuter och jag kunde sluta ögonen igen. När jag vaknade igen, av att mobilen skrek mig i örat så var rummet lika mörkt som under täcket. Strömavbrott igen.
Jag fick vara söt och väcka pappa eftersom hans klocka går på ström. Var inte det enklaste att leta kläder, fixa sig och leta efter skolgrejer med en jäkla pannlampa. Men i did it!

Efter skolan så kilade jag, Ellen och Jenny till stan innan bussen hem skulle gå. Skulle bara få med mig en mascara hem men blev både skor, jeans och toffsar. Men så kan det ju gå ibland.


fuck you!

Min kväll tog en oönskad vändning!
Jag som vanligen slipper både det enda och det andra i dessa dagar har fått tillbaka. Från en jäkla mensvärk har jag nu fått en sjuk pms. Ett ord som kom ut fel och jag får små horn som växer ut. Jag blev riktigt elak. Det håller i sig. Jag skulle kunna häva ur mig vad som helst, aldrig varit med om något liknande.

Jag tänker lägga mig i sängen, skrika i kudden, slå på ett avsnitt Family Guy och se till att jag inte får fler grodor som hoppar upp ur min mun.

Annars så paxade jag söta Alexandra 18/4 - studentkryssning. Om inte annat åker vi själva!

precis som imperiet måste gå under

Min söta mamma kom och hämtade upp mig imorse. Gulligt av henne att komma ihåg mig.
Så strax innan ett hade vi lyckats, utan att glida i diket, kommit till skolan där jag mötte upp Josefin. Vi kilade och hade lektion. Måste erkänna att det känns rätt skumt att ha lektion på tre pers. Men Annelie, som jag minsann tror hon hette, var supertrevlig och två timmar flög iväg.
Visste ni att Liseberg är Sveriges mest besökta turismmål? Eller att de flesta turister kommer ifrån Norge med Tyskland på andra plats? Nej, men nu vet ni.
Dessutom måste man åka minst tio mil ifrån sin hemort och inte ha för avsikt att studera, jobba eller göra värnplikt för att kallas som turist. Todä! Jag kan lära mig saker jag också!

Jag gick hem i snöstormen sedan. Inte det roligaste idag.
Lagade godaste korvstroganoffen med vitlök&ört grej. Superfräscht!
Nu funderar jag på att bubbla lite vatten och göra mig lite must. Soda Stream är tumme upp!

Färgade håret föresten. Det var egentligen det enda jag skulle skriva om, men jag kom av mig.
Brunt. Får se hur det blir när håret torkat. Ni får se en korkad bild istället. Puss


nej, jag älskar inte min Morgan-tröja!

Jag lyckades hålla mig från att klicka på 'bekräfta order' när jag var inne på HM. Jag ska suga på den karamellen under natten. Jag lär inte hinna få kläderna innan helgen, då Tessan har sammanträde i sin källare, så då är det ingen brådska. Jag kan om inte annat åka till HM och prova istället. Kan bli skonsammare emot plånboken om inte annat.

I övrigt så tänkte jag bjuda på en färsk bild. Några minuter sedan. Samt en bild ifrån förrförra helgen när min söta kusin tog krogoskulden. Hon är ganska målad och utklädd. Jag är bara retard, som alltid. Pussturkiskpeppar

Jag fryser som en skogsturk! Mina händer är ispinnar och fötterna likaså. Inte okej någonstans.
Jag har ont i magen, är trött och hungrig. Inte okej det heller.

Första skoldagen på länge för min del. Gick rätt okej ändå. Såg till att prata med Christer. Så nu tog jag bort min engelska vilket innebär att jag får runt fyra timmar i veckan (rätt chill placerade på måndag morgon samt fredag eftermiddag..) till att plugga upp andra ämnen. Min matte, som jag läser utöver poängen räddade mig i detta. Så ni ligger jag bara 50 poäng back vilket löser sig när jag börjar på en annan individuell kurs efter jullovet.
Så nu hoppas jag på bättre studieresultat vilket jag verkligen kommer satsa på.

Annars så blir det plugg hela kvällen. Det och komma i säng tidigt.

Klassen lyckades förstöra mina tisdagar. Majoriteten blir lediga hela dagen medan vissa andra har minst en lektion till den dagen. Så jag kommer få sitta i runt två timmar på skolan innan min enda lektion börjar bara för det. Nu skulle vi fråga om den gick att flytta, är ändå bara jag och Jossan som går den - Turism. Vi två kommer sitta med en lärare och ha en kurs. Rätt random sådär.
Men ja ä int bitter. Blir nog bra det där.

Nu ska jag ta en skållhet dusch innan jag trycker näsan i böckerna igen. Puss

med skinn och gummiklackar ..

Hemma. Überskönt.
Varken Linn eller jag orkade kila ut idag så vi struntade i det. Kanske lika bra det, minsann.

Jag och pappa tog oss en biltur under dagen. Skulle köpa kolsyra. På en röd helgdag. Lycka till i Arboga. Så jag rattade vidare till Örebro där lite stuff inhandlades. Megabra.
Sedan åt vi köttbullar i Götlunda innan jag släppte av mig själv hos mamma. Myste lite innan pappa hämtade mig igen. Så var en snabbis till kyrkogården. Superfint med alla ljus.
Åter hem till mamma, skrattade till AFV och prata lite. Sen så kom kent, dom slår på brittisk kriminalare och jag dog en smula. Så nu sitter jag här.

Blir artonårspartey nästa lördag. Fina Therese fyller arton nu i veckan så blir förpärla (eller en rejäl föris) hemma hos henne innan utgång. Kommer bli awesome!
Saknar dom där spårade hemmafesterna som man smög iväg på för ett par år sedan. Det är ju sånt som är roligt, alla random och små-mysiga fester hemma. Jag drar med mig Fredrika, min bitch.

Nu blir det sängen eller nått. Puss
Jag bjuder på en fjortisbild från igår. ; )


you is the best thing

Calle såg spöken igår. Det krävs att han blir rädd för att han ska kunna inse vad han klarar av. Så igår körde vi trav på tvären, hela vägen ifrån Elins hus och fram till korsningen. Knäpphäst!

Fick ett sms av Linn senare emot kvällen. Hon hade stora planer. Jag är aldrig sen att haka på. Så blev fix och sådär innan jag kilade och mötte upp henne. Ytterligare lite senare så mötte vi upp någon Mark. Trevlig skåning. Alla vi tre traskade in i värmen på Ågården. Satt mest och pratade samt chillade. Riktigt trevligt faktiskt. Blev helt okej med folk emot slutet.
Vid ett så traskade vi hem, jag fick i alla fall sällskap nästan hela vägen hem innan dom försvann till sitt och jag till mitt.

Nu idag har jag fått världens mensvärk. Ifall ni ville veta menar jag. Det är nog mitt straff för att jag bröt mitt heliga löfte om en vit månad. Men vet ni, det kan jag ta.. Haha.
Om inte annat så blir det ännu mer ikväll. Fast i så fall blir det Källar'n. Men får se hur min mage mår. Just nu känns det mer lockande med Cola i soffan!

Återkommer!

re-re-relax day two

Jag ska göra.. ingenting idag igen. Så himla skönt!
Eller visserligen så ska jag ut till stallet men det får bli ett senare bestyr.
Nu ska jag köra igång Sims igen. Helt sjukt underbart spel. haha.
Funderar starkt på om man skulle inhandla 3'an, men vi får se. Jag känner mig nördig bara av 2'an så..
Annars så ska jag sätta plåster på mina sår genom B&J's, det får man lov att göra vid liknande tider. Usch!

Men nu blir det nörderi med Sims, stallet, tacos och sedan mys framför teven. Kan inte bli mer chill.
Puss

re-re-relax

Idag tar jag och älskade Morgan en chilldag.
Jag ska göra.. ingenting!
Funderar på att starta upp den andra datorn och mysa med
Simsspelen. Skulle vara oerhört skönt att bara slå ihjäl ett par
timmar med ett värdelöst tidsfördrivande spel.
Finns popcorn också. Hum.. Låter lockande.

Puss


shoppning, nålar och trosor

Igår vid elva så blev jag upphämtad utan Dennis, Mathilda och söta Amelia.
Ullared. Liten stuga - inget vatten. Sova, vakna, städa, packa.
Ullared (eller Gekås men spela roll), slåss med folk. Handla massor.
Packa bilen full, åka iväg. Strömstad.

Mathilda och Dennis ville tatuera sig och den galna idén var att låta min syster utföra jobbet. Sagt och gjort så tog vi vägen förbi där. Så dom båda skrev in Amelia. Supersnyggt! Sedan övertalade dom mig att slutföra min. Shit alltså - supernervös! Så nu har jag skuggat min och är sjukt nöjd. Får se om det blir något mer sen.. Som Mathilda sa; det blir lite av en drog.

Tillsltu hittade vi vägen hem och attans så segt det var. Nu är vi hemma i alla fall. Jag är trött som en skogsturk. Varför jag sover vet jag inte. Måste ju kolla FB, bloggar och uppdatera min egna. Of course liksom. Haha.

Vad handlade vi då? Jomen visst.. Jag fick med mig sjuttio saker hem. Massor.
Bland annat ;
Schabrak, träns, massvis med diverse reflexer.
Två ländtäcken, reflextäcke, två grimmor.
I<3Morgan trosor, Team-Morgan tshirt.
Klänning, spetsbolero, ankelnylonstrumpor.
Ett tomteljus, en liten väska, ansiktskräm.
Bobby schampoo/balsan á la 10:-
Bobby hårspray á la 20:- (tog tre av varje)
Nagelfixelix i diverse grejer.
Jisses, och massa mer!

Nu ska jag sova. Puss

be my bad boy

Måndag. Fast det kanske ni visste?
Just i skrivande stund är jag svettig. Inte direkt så jätte sexigt kanske. Ta en dusch ditt äckel tänker ni nu. Det skulle jag med glädje göra, om vi hade haft varmvatten! Jag duschade aldrig igår, fasten jag varit i stallet och rullat i skit, utan tänkte att det gör jag imorgon efter att jag städat. Inte kom jag ihåg att varmvattnen skulle vara avstängt hela dagen. Illa för mig liksom!

Nog om vatten. Jag har varit duktig idag. Gått ut med massor av sopor, fårr ett utbrott över alla mina kläder som ligger överallt, plockat och överfyllt diskmaskinen samt dammsugit.
Så nu har jag världens hög med enbart svarta, mörka och lite andra kläder mitt på badrumsgolvet. Blir minst två maskiner till efter den jag nyss fyllt. Tre (om inte fyra till och med!) masikner med enbart mörk tvätt. Det är sjukt! Sedan blir det nog minst två maskiner med ljus/vit tvätt. Dessutom ska sängkläder tvättas. OMG!
Förhoppningsvis får jag slut på sköljmedel så jag slipper. Haha. Ska hälla ut det i handfatet! Nej, nu var jag rolig.

Inatt, mitt uppe i en sjukt vacker film, så började det låta. Jag blev helt kall. Tillslut så insåg jag att det var min väckarklocka i fönstret som hoppat igång. Grejen är den att den går fem timmar fel (strömavbrott förut och jag kan inte ställa om det!) och jag har inte använt den på jag vet inte hur länge. Volymen har varit på noll och för att ställa alarmet måste man trycka på tillhörande dosa som ligger på mitt bord, helt öppet! Alltså, runt halv tre inatt så hade volymen ökat från noll till fem och alarmet var igång.
Jag kan ju säga att jag inte somnade fören kroppen gav upp vid halv sex - med family guy spelandes på datorn. Haha, töntigt tjej när jag dessutom hade gått och tänt inne på badrummet!

Imorgon blir det Ullared med Mathilda, hennes söta bebis och hennes sambo. Hyr stuga och åker hem på Onsdag.
Har dessutom attendat till Strömpis den onsdagen. Hur gick det till liksom? Jag säger som fredrika påpekade; vit månad? Man kan väl gå ut utan att supa skallen av sig? Eller? Hum!