trettionde maj

Nästan alla skippade fotbollen idag. Den började tio men vi hade sovmorgon till elva så det var ganska skönt! Gick med Mathilda till plugget och där städade vi ur skåpen. Flängde runt lite på skolan och så en stund innan vi drog upp på stan för att köpa vax, foundation och mascara. Vart dock endast en mascara, vax och glass. :'D Jag vart så grymt snål när det kom till foundationen. 160 spänn känns inte som att jag vill slänga ut då jag i sommar ska dra ner på sminket. Hur nu det ska gå. Men jag måste vänja av mig och så hoppas jag att jag gör huden en tjänst. Det känns så i vilket fall. huhu.
Väl hemma så packar jag om väskan för att sedan kila över till Mathilda. Ganska snart har vi Lucky i cykelkorgen och är påväg mot Villa. Varma som vi var så börjde vi att strippa för att sedan lägga oss ner och sola. Superskönt! Vart äckligt varmt ett tag men det är så skönt ändå att bara ligga, lyssna på musik och inte bry sig om något annat än om man får sol på kroppen. Låg i ungefär en timme och på denna timme så hade vi; pratat med Charley, pratat med ett par alkisar om vattentempen, nästan blivit överkörda utav supertöntar som körde rakt över gräsmattan med bilarna och så blivit trampade på utan en himla massa smykryp. Det ni. ;) haha.
Nu är jag hemma i vilket fall och har packat lite inför helgen. Ska väl ta och moppa ut till mamma en sväng först och sedan fara vidare till stallet och slitligen Ida. Kulkul! Blir att vaxa benen på lördag. ajajaj. Får väl se hur det blir, första gången och allt. !

Nej, nu ska jag kila.. Ciao

tjugonionde maj

Varmt idag. Riktig hetta. Nästan så varmt att jag vill kasta isbitar på solen! Det minsan..

Skippade innebandyn. Att dra sig upp klockan sju för att skaka fläsk gjorde mig inte lycklig så jag stannade i sängen. Fick sjutusen sms utav Ellen, Danela och Eek. Nej men det var runt 140 stycken samt att dom ringt elva gånger. Jag satte telefonen på ljudlös och somnade om. Uppkäftigt! Hur som, tröttnade ganska snart på klibbiga lakan och satte igång med operation klä-på-sig sonm gick ypperligt bra! Kom iväg till skolan en kvart senare och där roade vi oss med att skicka upp Cajsa i ett träd och medans hon var på väg ner så hängde vi upp hennes väska i ett annat. Humor! Fick snart reda på att vi skulle traska upp till Torbjörn istället för att gå på föreläsningen om droger och så. Inställd skit.. Väl hos Torre så käkade vi bullar.  Jag och flera utav mina fjortisvännen tryckte i oss runt sju bullar medans Häll och Bäck åt bortåt tolv. Fettoklass vi är alltså! På det drack vi alla säkert fem-sex glas hemmagjord saft. Vår mentor är en riktig hejdare i köket han! Och efter detta kalas så dukarhan upp med glass, maränger och bananer. Supergott! Vi mådde alla riktigt illa. Efter detta fattokalas så roade vi oss med att sitta i ett myrbo. Inte alls kanonkul! Gick hem sedan efter en stund, slutade med att Masiel, Mathilda, Ellenor, Cajsa och jag gick hem till Julia. Mathilda och Julia slingade Julias löshår till att börja med. Vart super mycket blont kvar så Mathilda slingade mig med och fy så ljus jag blev. Ett äkta ljushuvud! Detta slutade i att Mathilda slingade sin lugg.
Runt fyra så drog jag och Mathilda hem. Jag gick iväh och solade en stund. Det var inte skönt! Varmt, svettigt och klibbigt. Fy! Duschade dirket efter så jag mådde ganska bra ändå. Sedan kom fam. Lindkvist och kidnappade mig i sin vita bil. Läskigt värre! Möte och mingel. Vill bara påpeka att jag, Ida och speciellt Linus har för måmga kromosomer. Ida sa nämligen att har man för många sånna saker så är man störd? Ehm.. ja?!

Kom ihåg lista:
1. Blåspray (sårspray) svider grymt mycket och man bli blå!
2. Cajsas cykel är totalt livsfarlig
3. Julia har en liten balkong
4. Disculpe betyder ursäkta på spanska
5. Tyskar spelar in film i Arboga

tjugoåttonde maj

Somnade inte förrens vid två igår. Ganska drygt.. Var rejält trött i morse men kom iväg ändå.
Började med att kolla klart på Goal filmen på spanskan. Får 3 av 5 toasters! Efter spanskan så vare idrott. Jag sprang spåret.. Nästan två kilometer på 14.12 min så jag är jobbigt nöjd. :) Helt slutkörd men det var bild efter så rätt okej ändå. vart klar med bilden och faktiskt vart jag en aning nöjd. Asfalten/gatan kunde ha fått bättre skiftningar och så men men.. Esben skrämde mig rejält där med. Fy jag vart seriöst sjukt rädd att jag hade gjort någotning! Hur som, redde ut sig tillslut men jag vill verkligen veta vem det är! Fy så himla omogen liksom, skaffa er ett liv istället för att sätta andra i skiten!
Snabb lunch för att sedan gå hem. Hade ingen svenska. BajsMargit vägrade att släppa oss trots att det var den enda leketionen för oss med kemi kvar så hela klassen nästan drog hem. :'D
Ska väl hem till Camilla snart antar jag, trevligttrevligt!

det är varmt ute, solen skiner, skolan är snart slut, ska antagligen rida idag och min klänning har kommit som pappa ska hämta ut. :D Humöret är på topp!

Ska kila över till Camilla nu så jag uppdaterar väl senare. Ciao.Detta kallas uppdatering!

Var som sagt hem till Camilla. Trevligttrevligt. Fikade lite, pussade Ricky och hade det skönt i solen. Gick igenom ett helt kapitel idag så jag har dos kapitolos kvar. :'D Jag känner mig pepp här nu alltså! Efter jag vart hos Fam. Olofsson så vart det att kila till affären med pappa och hämta paketet. 444:- fattigare är jag nu och jag vet inte vad jag tycker om klänningen än så länge. Den var mörkare och.. glittrigare än den på hemsidan man sak samma anatar jag. Den var fin i alla fall. Dock är det ryggen. En aning för stor och låg. Men om det nu går att ha linne under eller någon tröja över så blire prima. Ska väl hem till mamma och höra hennes åsikt med. Har ju om inte annat två andra klänningar att välja mellan, eller tja, det är väl mer tunikor men sak samma. Ibland har min moder bra smak på kläder. Haha. Provade klänningen länge innan min mage började ta kontrollen och sa att han ville ha mat. Kaxig typ det där! Jag gräddade vofflor och allt så en applåd till mig! Gott om inte annat.
Stallet efter det. Så otroligt skönt ridväder idag. Tänkte inte alls rida långt men tog en rätt bra sväng ändå. Mest skritt eftersom Calle har noll kondis och på dessa ridvägar så får man allt lyfta på fötterna. Sen förstår jag inte vad en lastbil med släp ska in på en smal väg som inte leder någonstans att göra? Visst om chauffören bor bortåt Mordåker men måste han ta hela lastbilen med sig? No way att han kan möta någon på den vägen! Jag hade då lyckan att möta honom i en sväng.. >< Calle vart inte glad kan jag ju säga. Men jag var snabbt av och försökte lugna ner hästen. Och visst att gubben saktade ner men han fortsatte att köra fast Calle snurrade runt och var allmänt livrädd. Ibland blir jag bara så trött. Han var tvungen att tvärnita en gång då Calle for ut i vägen och för att han kom för nära. >< Så fick jag dra med Calle upp på kalhygget så långt vi kunde komma, dvs ca en meter, för att låta honom köra förbi. Vad gör inte aset om inte lägger på gas så att det skriker om det och kör iväg?! Jag skulle vilja stypa folk långsamt. Tog sjutusen år för Calle att lugna ner sig så att vi kunde fortsätta. Men trots allt så kötte sig hästen otroligt bra. Han lyssnade på mig och drog inte iväg som han brukar. Körde ner huvudet i armarna på mig sen när han höll på att lugna hjärtat. :) Han är bra söt när han vill!
Galopperade idag med och jag satt kvar. Det är ju helt otroligt. Jag var påväg av en gång men annars så nej. Dock gick det en aning för fort stundtals men jag kunde hålla igång honom i galopp en lång sträcka helt utan bockningar. Så man får väl la hoppas att han kommit över lekfasen. :)

Imorrn äre innebandy, jag ska äga alla.
ehja, vi ska köra mot 8hi så snacka om att vi kommer loooosa stort! Fy bubblan vad vi suger!  Men men, blir nog kul ändå.
Ska kila och dejta kudden så ciao!

tjugosjunde maj

Dryg dag måste jag medge! Känns som att denna vecka hållt på i evigheter och ändå är det bara tisdag idag. Snälla döda mig?
Hur som, fick skjuts av Mathildas mamma till skolan eftersom hon skulle skjutsa enbensförlamade-Charley. Så det slitade med att vi var sex stycken i bilen?! Trångt men skönt att slippa gå! Hade ju tröjorna med så jag slapp bära den hela vägen till skolan också. Ept'n var att dela ut tröjor, inte lyssna på Hans och hjälpa både Masiel och Mathilda med fysiken. Chill eller vad man nu säger. Känner mig inte alls så inne för att veta vad allt betyder, men jag drar till med sådanna ord ändå så att det verkar som att jag har koll. Den ni.
Spanskan var att kolla på film, Goal tror jag den heter allt. Rätt okej ändå. Lämnade in böcker och hade betygsnack med. Ligger på ett starkt G och hon trodde att om vi hade haft en bra lärare från början så skulle jag ha haft ett VG och om inte ett starkt sådant. Hon tyckte i alla fall att jag skulle ta spanska på gymnasiet och att jag säkerligen skulle få ett VG och därmed plocka ett helt meritpoäng. Men jag vill läsa tyska med så i've got a problem! Hua. Får la se hure blir med den saken. På matten sedan så käkade vi glass på skolgården. två stycken för att vara exakt. Gottgott! Lunch sen och efter det så vare kemi. Sista kemilektionen på läääääänge. Det om något är jag glad över! Fick tillbaks inlämningar med. VG på räknegrejset och VG på uppsatsen så är sjukt nöjd faktikst! Skulle ha fått alla rätt på räknetjaffset om jag inte bara gångrat formelmassan istället för plussat. Ajabaja på mig! Nöjd ändå för jag har aldrig fått VG på någon uppgift i kemin så. Happydance för mig dårå. Engelska med bajsMargit. Ja, vi är så pass omogna att vi har gett henne alla möjliga smeknamn. Hon förtjänar det?! Hon har sagt framför oss att vi är den värsta klass hon någonsin har haft, bara för att vi säger vad vi tycker och kritiserar det vi tycker är fel. Hon brukar få värsta rycken när vi påpekar att vi inte förstod någonting på ett prov. Som det senaste, ingen hade förstått en uppgift och alla hade fått flera fel pga detta men allt hon har att säga var: Jag har gått igenom det på tavlan. saken var att det stod på provet; "Sätt in rätt temaform på verben" och så stod det tre ord i slutet utav meningen men då menar hon att på vissa så fanns det inte med bland dessa tre utan man skulle göra om ett helt annat ord att sätta in?! Hur som, det var helt stört och jag missade åtta poäng som bara gav mig G. ><
Skulle ha svenska efteråt men eftersom vi inte gör någonting eller kommer få något nytt så fick vi gå hem. Och vi satt ett tag i UllaPullas arbetsrum och tjattrade ett tag. Var ett par andra lärare där och så några utav mina fjortisvänner+Krullet. Var rätt roande. Fick i alla fall reda på utav UllaPulla att jag har en stor chans att få MVG i slutbetyg så. Ännu en happydance! Just ja, jag och Krullet (aka, Cajsa) satt inne hos Robert och Torbjörn en stund med. Och fy så.. annorlunda Robert var när det bara var vi. Han skrattade och typ.. brydde sig. Skämtade gjorde han med. Hur som, jag vart förvånad då det är samma lärare som knäckte mig totalt förut..! Fick halstabletter och så skrev jag ett brev till Torbjörn på hans dator. Haha.
Det som gjorde min dag var ändå mina nycklar. FY! Jag och Mathilda var precis hemma när jag insåg att jag inte hade mina nycklar så vi gick tillbaks till skolan, eller ah, cyklade. Fick reda på att Alex hade kastat omkring med dom vid skåpenoch en massa, sa Lunkan. När vi pratade med Alex så hade han gett dom till Lunkan i trappen. fick prata med Lunkan igen som sa att han hade gett dom till Alex igen som hade gett dom till någon annan. Ringde Alex igen, han ringde Lunkan som inte svarade och sen till mig och sa att han hade gett dom till Lunkan osv. Jag ringde Lunkan som fortfarande inte svarade. Jag och Mathilda gick då och letade efter honom och när vi hittade honom så sa han att han hade satt mobilen på ljudlös. Jomen hej idiot! Skulle precis ge upp innan jag frågade Anders som i sin tur frågade sina elever. Han kommer tillbaks med hon fjortisen med snygga ben och hår (nej, jag kollar inte på tjejer men hon har snygga ben?) som säger att hon gett nycklarna till Marja-Lena som alla trodde hade gått hem för dagen. Gick till personalrummet och till min lättnad så var hon där och jag fick tillbaks nycklarna. Hade den kärringen (alla hatar henne med.. ;)) lämnat nycklarna till expeditionen (någon som har en ordlista?) i samma stund som hon fick dom så hade det hela tagit en timme mindre. Men jag fick tillbaks nycklarna och det är det som räknas? Hann hem i en kvart innan det vart att ge sig av igen. Tandläkaren nästa. Gjorde så sjukt ont denna gång att jag ville börja gråta, och jag gråter inte i första taget. Men jag tror inte att bedövningen hade satt sig riktigt och hon kom åt någon rot (?) flera gånger med sina äckliga borrar och så. Sen att hon drog med en såndär krokgrej så det kändes som att käken skulle gå av gjorde inte saken bättre! Så nu har jag ont i båda sidorna eftersom jag inte fick en chans att säga att jag har ont i andra lagningen som dom gjorde förra veckan. Ska se om det blir bättre annars äre ju bara att åka tillbaks. Hon slutade hela besöket med; "Och du vet vad som gör att man får hål i tänderna?!" - *jag var på gång att svara* - "nu ska du svara "JA"" . Trevlig prick det där.. Vi tre har alltid så givande samtal.. Dom pratar och jag lyssnar. Men seriöst, det är ganska kul när man hör hur dom försöker hänga med oss ungdomar.. HAHA. Sen kan dom ställa en fråga och innan man hunnit nicka eller så så har någon utav dom redan ställt en annan.
Lång blogg men jag har bara lust att skriva. Det bara rinner ur fingrarna och det går inte att hejda typ. Och det är ju upp till er om ni vill läsa så fuck you all! Eller nej, stanna kvar och läs innan ni går. huhu. humorn på topp!
Efter tandläkaren så for jag hem till mamma och tvingade henne på mat. Hann inte på mötet då jag var hemma ifrån tandläkaren vid fem typ, och skulle jag äta plus allt annat så skulle vi inte hinna till sju heller så bajs på det. Var typ sjutusen bilar ute hos oss idag. vet inte varför men när jag var ute med Ricki så hör jag någon som säger; "J*vligt fin hund du har" och så var samtalet igång. Han hade också jakthundar och jagade och så han med. Men nu var han i Arboga med några Schweizare och dom skulle ut till Hjälmaren och kolla när dom fiskar. Vad jag uppfattade det som så var han snubben som jag pratade med ansvarig för fiskeförsäljningen som går till Schweiz och dessa typer ville se hur fisken fiskas och göra ett repotage om detta somsedan ska visas i Schweiz-tv.. Kent som lånat min moppe och töntat runt på kom och så var jaktpratet igång. Hur som, trevlig prick men ful dialekt. Bohuslänare så det lät som han svalt en fisk. Haha. Jag trodde första att han var norrman!
Nej, nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och kanske kolla på en film. Får la se. :)

Onsdag: Plugg, studie, stall
Torsdag: Frilufsgrejs, möte
Fredag: Frilufsgrejs?, stall, Lindkvist
Lördag: Lindkvist, rida, vaxa benen (läskigt!)
Söndag: Möte, stall, prova håruppsättning (ännu läskigare!)
Måndag: Nått i plugget, stall
Tisdag: Mentorsdag, möte
Onsdag: Mentorsdag, studie, stall, lärarmiddag?
Torsdag: Kyrka, betyg, fika med tjejerna, middag hos mormor med Johlin, möte?, hem till Masiel.
Fredag: SOMMARLOOOOOOV

tjugosjätte maj tvåtusenåtta

Rätt lyckad dag, en sådandär dag som man vill ha fler av ibland.
Skjuts till skolan, svenska att börja med dvs, sitta vid en dator och leka lite, idrott, solen sken och vi körde inget ansträngande, hem och kolla på tv och må allmänt bra. Med andra ord, förmiddagen var superb! Finns inte alls mycket mer att förtälja om den tror jag allt.
Kom hem som sagt, väntande på pappa och när han väl behagat sig att komma hem så for vi till Vilsta och hämtade ut klasströjorna. Var inte alls så stora i storlekarna trots allt. Jag druknade inte i min ändå. Så det var ju bra det!
For ut till stallet sedan, Calle stod inne eftersom Tarja varit ut en stund på förmiddagen och så. Han uppskattade det svala stallet så pass mycket att han grymtade när han kom ut. Knäpphäst! Red barbacka en sväng. Han skötte sig exemplariskt idag, nästan så att jag blev överraskad! Vågade till och med galoppera..!!!! Jag har gjort det en gång tidigare och då var jag mer på sniskan än satt på hästen. Men som sagt, galopperade rätt bra idag, och fort! Höll mig kvar på hästen och jag kunde släppa mitt stenhårda tag kring hans man. Och gissa vad, han bockade inte en enda gång! Fy vad han är bra bäst ibland!
När jag kom hem så kom Mathilda och Lucky över och vi gick en promenad. Jobbigt skönt! Hem och kolla på CSI efter det och sen så duschen. Nu sitter jag här och vill sova. Ska väl krypa ner i sängen snart tror jag..
Just ja, ny mobil med nu. Woho! Efterlängtat! Blev min avslutningspresent sa pappa. Den är roooooooosa och jag känner mig inte alls som en fjortis!

och för er som varit uppmärksamma, jag har inte använt en enda smilies (eller hur det nu stavas) eller ett 'skratt-ord'. Ibland är jag bra torr!
HEJDÅ


uppdate

okej. jag har egentligen inte alls tid att blogga men jag känner för't så spela roll.

Fredag:
Direkt efter plugget, som var helt meningslös btw, så tog jag tjugo i tre tåget emot Örebro. Var ungefär tjugoelva skolbarn allt mellan 12-16 år som också skulle med samma tåg. Himla nödvändigt tänkte jag då jag fick spendera resan sittandes där man går in i tågen. Och grädden på moset var ju att tre fjortisar srpang och öppnade den förbaskade dörren till andra kupén sjutusen gånger och alla spelade lika rädda varje gång. Mina öron mådde inte bra trots att jag hade musik på..! Irriterande små äckliga fjortisbarn ska inte åka tåg samtidigt som mig. Snart tänker jag kräva tomma tåg när jag ska åka.
Till Örebro kom jag och där träffade jag på Lindkvist. Trevligt! Träffade en himla massa rolikt folk, kondomhattar, krigsmarch och orkestertöntar. :) Vi hatade dom allihopa!

Lördag:
Bussresa idag. Trevligt må så sägas! Strängnäs för hela slanten. Kom sent så vi fick relativt dåliga platser om man vill koncentrera sig. Längst upp med utsikt över alla sjutusen människorna! Vi var allt som allt över åttatusen men alla satt ju inte i samma sal. De som inte ville lyssna på svenska blev utkörda. :'D Hur som, uppmuntrande tal och ett par underbara repbliker gjorde dagen! Dock har my good lookin' boy blivit totalt upptagen! Jag hatar honom! Fast sen träffade jag en annan så jag mår bra ändå. x) haha.

Söndag:
Sovmorgon idag då det inte var något möte. Ganska skönt att få sova måste jag tillägga. Rätt händelselös dag, jag och Ida bladade reklam och kollade på film, käkade glass och kräm, kastat stenar och ryckt hårstrån med pincett.
Ikväll blire att påbörja uppdraget "Lev som en buddistisk munk och rädda världen tills imorgon", hur nu det ska gå. Löser sig väl, var ju inte oblikatoriskt så jag gör det jag hinner vill säga. :) Känns skönt, dessa två är för mig de allra sista uppgifterna i grundskolan! Superkul!

weekend

Tjoho friends!
Klockan är nu närmare halv ett än halv tolv på något konstigt vänster. Vad vet jag om hur tiden fungerar. Solen är borta och det är mörkt ute så jag antar att det är natt?
Hur som, börjar piggna till lite då jag nyss var så trött så att jag ville kräkas.

Jag ska uppdatera er om helgen imorgon när man får ett privatliv igen. Ya know, att ständigt vara omringade utav nervpåfrestande fans kan ibland bli en aniing för mycket. Men jag klagar inte, nejnej!

haircut

Torsdag idag då. Gissa vem som försov sig i morse. Jag förstår inte varför jag inte vaknade?! Hade mobilen på samma ställe som vanligt och allt. Och alarmet stiger ju hela tiden och tjuter jättehögt i slutet så jag måste ha blivit döv. Sedan vaknade jag tio över åtta och hade fått två sms utan att höra dom heller. Dagens i-landsproblem alltså! Men iväg till skolan kom jag i vilket fall och det började med att vi kollade på film. "This is England", rätt okej faktiskt. Men det tror jag beror på den utomordentligt underbara accenten. haha. Hur som, teknik efter det. Jag har kommit så långt på min glaslampa (av en likörflaska. ;) ) att jag bara ska fixa dit själva glödlamphållaren. I'm the best typ. :) Sen så lunch, jag vart vegitarisk. Soppa är ingenting för vikingar! Efter den hälsosamma lunchen var det dags för spanska. Hade tipspromenad i parken så det var ganska soft. Hann precis till körövingen sen. Ska sjunga på HiQ imorgon. o.o Pinsamt värre! Hahaha. Skulle till P-A strax efter så jag sket i att gå på matten i tio minuter och satt istället på trappen och väntade tills han skulle komma. Vem tror ni inte dyker upp?! Men självklart, Kristina kommer och skäller ut mig totalt över att jag inte gick på matten dom där tio minutrarna och att jag alltid sitter hos PA på kemi och mattelektionerna. Jag brukar aldrig vara hos PA på hennes lektioner. >< Men men, slutar jag snart så. ;) När väl PA kom så fick jag ringa till Anika och prata med henne om i sommar. Hon sa att hon skulle ringa upp om en vecka ungefär. Så nu är det bara att hålla tummarna. :) Vi slutade sen, slapp engelskan. Eller rättare sagt, vi sket i engelskan eftersom inte ens expeditionen visste vem vi skulle ha som vikarie.. så jag, Anna och Ellenor gick upp på stan en sväng. sedan fortsatte jag och Anna hem till mig där Anna klippte mitt hår. Superb! Vart mycket tunnare och fräschare så jag är helnöjd. :) yay eller något.
Nu ska jag sätta mig och skriva uppsats. Ska börja med Kemin för att sedan gå över till att göra Sammhäll och Religion. Tre uppsatser, en tills imorgon och två tills på måndag. Snälla döda mig! Ska jalla så mycket som jag kan men om jag ska hinna duscha och göra mig i ordning så hinner jag inte plugga så om jag går på möte är osäkert. Får la se...

Sedan får men se om det blir att ta sig in till Örebro med fam. Lingon imorgon. Allt hänger på Masiel nu. Kommer hon med tretton och fyrtio tåget så kan jag sno till mig Julias kort och åka gratis, men gör hon inte det eller att kortet inte fungerar en gång till (man kan väl ändå utnyttja ett sådant kort fyra gånger?)  så blir jag kvar i Boga. Är helt pank efter att jag har väntat klart på min avslutningsklänning.. >< Men sånt är livet eller?
Dock är jag grymt pepp inför helgen. Trevliga människor kommer och jag har lovat att hälsa på säkert ett dussin om jag ser dem.. Fy, jag som är så blyg. Men vi får väl se, går nog bra det med hoppas man. Elle rjag vet att det går bra. Nu är bara frågan; vad ska jag ha på mig? o.o nej usch. >< Jag får gå naken..!


gayfarmer

Kände för att skriva i nytt inlägg för att bryta rutinen liksom.
Åkte ut till stallet som sagt. När jag och Calle gick till stallet så var han seriöst jätte konstig. Blodådrorna under huden syntes överallt, han var snorig/hängig och så var han jätte varm. Visst, dom stod alla i solen men när en häst är sådär andfådd så tyder det dels på a) xtrasuperdålig konis eller b) hästen är sjuk. Tog tempen när vi kom in i stallet men den låg bara på trettioåtta komma sju och var alltså helt normal. Han fick stå och svalka sig i stallet och jag passade på att putsa extra mycket på honom samt piffa upp man och svans en aning. Var effektiv och hämtade vattenslangen ifrån skogshagen med. Haha. Tänkte först bara longera lite men vart sedan supersugen på att rida en sväng. Inte långt men bara kommer iväg lite. Sms'ade Fredrika och frågade vad hon gjorde. Och se, hon var på G att rida hon med. Så det vart att rida bort dit. Men på vägen vart det en cirkus. ^^ Calle var superseg och jag fick anstränga mig för att hålla igång honom i trav men så satte jag honom i galopp och så helt plötsligt befinner jag mig på marken. Hur det gick till vet jag inte. Minns bara att jag hängde i ena stigbygeln innan jag slog i marken. Landade i ett dike, med huvudet ner så benen stack upp. x) haha. Och Fredrika hade sett Calle stå utan att jag syntes till så ganska snart fick jag ett sms ; "Klant" och fy vad jag skrattade. Hur som. Anneli (FL Moder), Fl's syster, shettisen Pinnen och hunden Atlas var med och vi tog en sväng. Calle var sådär jätte travaraktig idag och jag hatar honom för det! Men vi får la hoppas på att det avtar med tiden och att han får ett skönare steg, då han har ett kort, stötigt och obehagligt steg som påminner om en stel ponny.. >< haha. Ska träna stenhårt i sommar så att vi han debutera i hoppning efter sommaren. Fredrika tyckte att jag gott och väl kan satsa på ett LC (?) dressyrprogram med. Så tydligen är vi på rätt väg om hon säger att jag ska tävla dressyr. x) haha. Ska bli spännande. Men som det ser ut nu så kommer vi med lätthet klara hoppningen.. (aa) (Varför kommer längre ner!)  Nu på kvällen ska jag skriva klart kemiuppgifterna samt skriva en uppsats om solenergi tills på fredag. kuuul, not! Jaja, det måste göras så jag har inte mycket till val faktiskt. Hade tänkt sola men jag får se om jag hinner. Har till tio på mig innan lamporna släcks i solariet. x) kul att inse sen att ljuset är bort. huhu.

Jag fick ett svar från Börjedalsgård nyss. Anita tror jag hon hette, ville att jag skulle ringa henne.. :D YEY. Hon frågade ju igår efter lite info om mig och vad jag pysslat med och nu är hon tydligen en aning intresserad. :) Hennes man, Jan, är c-tränare i hoppning. Och Tarja gav mig nyss tillåtelse att ta med Calle om jag får jobba där i sommar. Kanske, kanske kan man få ett par råd av honom i hoppningen. Han måste ju kunna en del eftersom han har utbildning innom ämnet och så.. :) Får la se. Hur som helst så kommer både jag och Calle få träning ändå. Men vem vet, hon kanske tackar nej imorgon ändå. Men hon skrev att hon ville prata tider och så, så jag antar att vi ska prata om när jag ska komma och att hon redan vill ha mig där. Så lite positivt är det väl. ska väl inte hoppas för mycket. (Jag hoppas redan nu och kommer bli grymt besviken om jag inte får anställning!)

Nu ska jag sluta blogga och börja på kemin samt räkna money som jag fick in idag till klasströjorna. So long suckers.

Lost but never forgotten..

När jag skrev dikten till svenskan så hade jag absolut ingen baktanke med innehållet. Men det slog mig idag.. texten är till viss del om mig och my boy.. :/
Hur som, jag mår bra idag. Förutom att jag blev väckt halv sex utav den graciösa Mathilda. Himla kul.. NOT. ><
Plugg idag då. Har fått in en del pengar för tröjorna iaf. Vi går frammåt. Och det verkar som att alla är pepp på att vara snabba med pengar denna gång. :'D Men man får inte hopaps på allt för mycket, det är trots allt nio hi som vi talar om.. -.-
Camilla sen då. Gick igenom ett helt kapitel och jag har tre kvar. Så om en månad kanske jag också är en nervpåfrestande dörrknackare. :'D haha. Vi gillar't!
Nu sitter jag vid datorn fast jag inte borde. Jag ska ut och rida polle jöe.. :)
Så puss på er och ciao!


tjugonde maj

Okej. Jag har varit duktig idag!
Jag stod emot frestelsen att ligga kvar i sängen imorse.
Sedan i skolan så beslutade jag mig bara sådär poff att ta på mig det fulla ansvaret för att skaffa klasströjor. Sagt och gjort, jag ställde mig framför klassen och babblade lite. Sen så var jag och hela klassen (för en gångs skull) effektiva och fick iväg beställningen idag! o.o Så inom loppet av lite mindre än två timmar bestämde vi alla tryck och skickade iväg beställningen. :) snacka bäst vi är! ^^ huhu.
tretusensexhundra ska tjugofyra tröjor gå på. o.o Och vi insåg efter beställningen att strolekarna var en aniiiing stora. o.o Min tröja är sjuttiotre centimeter lång. >< HAHA. Jag kommer drukna!  Men blir nog soft ändå.

Ingen engelska eller svenska idag heller så jag var hemma runt två. Det var grymt skönt. Halv fyra sedan så drog jag till tandis och satt där. Masiel dök upp för att kolla tanden hon slog i när hon svimmade imorse.. -.- ^^ Skjutsade hem henne på moppen sen efteråt.
Men ah, nu sitter jag här och det känns som om jag har en hel fisk i munnen. Fy sicken bedövning! Jag har inte ens känsel uppe vid tinningen, hela kinden, halva tungan och sedan ner en bit på halsen. o.o det känns sjukt mysko! HAHA. Och när jag sväljer så känns det som om jag sväljer tungan. x) haha. Äta kan jag inte heller för då biter jag mig i kinden. ^^Möte som sagt. Jag höll på att få spel över min kind. Fredrik satt och skrattade åt mig. Typiskt att han ledde studiumet just idag liksom. x) haha. Menmen.
Kom hem och keka pannkakor. Hände mig sedan tjock, fet, ful och äcklig. en känsla jag inte haft förut.. HA-HA-HA.
Hur som, jag stack ut och SPRANG typ två kilometer. Däni. ;) Gick den sista kilometern och sedan ramlade jag in i duschen direkt. ^^ haha. Menmen.
Har skrivit klart bokrecensionen nu iaf. Och två dikter. Så jag har bara kemiuppgifterna kvar. Sooooft!

På fredag blir antagligen Örebro med Fam. Lindkvist. Skojskoj. Sen följer Ida med hem till moi och solar cnacerlåda för att vi sedan ska ha FF hemma hos mor min. Klockan elva på lördagsmorgonen går bussen ifrån Betel och jag är PEPP! :D:D haha. Skojjigt värre. thihi.. nej inte så fjortis! ><
Nu dör jag snart så nu ska jag sova..

Tandvärk har jag med ju.. OOOOOONT! >< AJAJAJ. :'D

HEJDÅ

Jaja, möte tonight ifall ni ville veta.

HEJDÅ

new week, new games

Det är så det verkar utspela sig.. Att folk byter skepnader i veckosluten, blir som helt andra människor. Jag har lagt märke till det flera gånger att folk som annars inte brukar vara så himla tvära är på måndagarna och även på tisdagarna så himla.. konstiga?! Hur som, jag stör mig ganska bra på det vare sig jag vill eller inte. ^^ huhu.

Måndag idag som sagt. Min iPod dog idag.. >< Fungerade prima igår och idag när jag läste upp knapplåset så började det klicka i hörlurarna med skärmen var svart. :/ Inte gick det att stänga av den helt heller. >< Får la se om jag bryter sönder den en vacker dag. :'D haha.

Ganska händelselös dag ändå, några roliga inslag, kommentarer och miner!
Och hästen jag täljer på träslödjen är ju den snyggaste som världen skådat! Den är så himla vacker att man vill börja gråta. :')

Hur som, fick reda på utav Carin att kören ska sjunga för högskolan HiQ på fredag.. o.o ohh. Dom har tydligen avslutning och hade frågat Carin om hon hade några elever som ville sjunga. Därmed så vart körniorna anställda. Hoppas vi får sluta efteråt. x) maaah. För om det blir så, så tänker jag säga åt mamma att vi ska in till Örebro och kolla klänning. :) Får la se hure blir.

Igår vart man ju måttligt arg. Eller ah, jag blir arg?! Klänningen jag suktat efter (var väl den enda snygga jag hittade så.. ) hade leveranstid i mitten utav Juni.. >< Så blä på dom. Gav upp hoppet där ett tag med fann sedan en annan klänning som jag struntade i priset på och beställde direkt. Slutet av maj ska den komma förhoppningsvis. :) Allt som allt går på 444 kronor så det vart inte farligt dyrt ändå. :) mjo.

Nostalgi ; http://youtube.com/watch?v=vf6hSq-zOK4                                               ?

jump darling jump.. ; artonde

Jag var trött imorse, riktigt äckligt spyfärdigt trött!
Men jag kom upp ändå. Borstade tänderna och insåg hur förfärligt trött jag var så jag gick för att sova en kvart. :'D Men så kvart över åtta var jag på benen igen och tvingade pappa att göra matsäck åt mig. Ganska snart var jag opepp men redo att ge mig ut i regnet. Mjo, det regnade idag igen. >< Men hade tur ändå för det vart ett ganska bra uppehåll under dagen. :D sånt gillar vi!
Men så upp till ridskolan och spotta i nävarna för att gräva fram hinder. Tungt men kul när man har rätt sällskap. :) Så vart banan klar och ungar flockades överallt. Nästan så att jag vart rädd där ett tag x) Så drog allt igång. Trettio klassen var rätt dryg (Jag flaggade vid start) då det var över tjugo startande och små jobbiga A-ponnier är inte snabba. ^^ haha. Femtio och Sjuttio gick smärtfritt och jag såg tre grymt snygga hästar/ponnys som jag vart en aning kär i.. (aa) Och så två varmblod. En som hade hur snygg form som helst med passade inte för hoppning och en som egentligen inte heller passade så bra på tävlingsbanan men med träning så.. han var iaf grymt het och kastade sig öevr hindren i travartrav varvat med nästintill skengalopp. Men de gånger han lyssnade så hade han jättefina språng. :) Tänkte om ni ville veta. ;) haha.
Två startande i nittio.. Och jag klantade mig där alltså. ^^ haha. Anna rev tvåan som också var sexan och hon skulle därmed hoppa det igen. Så jag fick rusa dit och bygga upp det. Men eftersom det var en oxer så var det säkerhetsstöd och just denna var i strejk idag och verkligen vägrade hoppa i.. Så Anna fick rida förbi men hon vart felfri ändå och fick rosett. ^^
När allt var klart vid ARS sedan så for jag vidare till nästa stall. Där tog jag tag i boxen igen och nu är den klar iaf. :) skönt det.. ! Hästarna var glada idag. men regnar det imorgon så åker dom in ändå, för nu har det regnat/varit kallt i evigheter och faktiskt så börjar jag tvivla på om det är så jätte bra för russen att stå där. :/ menmen, överdriver antagligen som vanligt..

Mycket häst idag, men jag gillar't. Mitt knä protesterar dock nu känner jag .. >< fyy.!
äh, HEJDÅ


it's raining man..

jag hatar pissvädret!
Vaknade vid tio idag och var pigg. Sköönt!
Så sedan tio har jag gått runt och kollat ut genom fönstret i hopp om att det ska sluta. Men nehejdå.
Jag är så grymt rastlös. ><
Helt totalt onödigt inlägg men det blir så om man inte har ett piss att göra!
Snart tänkter jag åka ut till stallet och tömma ur bäddarna i ren tristess! >< fyyy

hejdå?

____________  - 21.07 -

Nu är kvällen här, äntligen!
Stack ut till stallet strax efter att jag skrev bloggen trots att det spöregnade. ><
Jag vart lagom blöt men jag fick åtminstonde något att göra. ;)
Sagt och gjort tog jag tag i russens box. Jag ångrar nu att jag tog det där första taget med grepen. ^^ FY vad jobbigt det var alltså! Tänk er ungefär trettio-fyrtio cm med dyngsur halm som unde rett halvår pressats samman. Måste jag påpeka att jag kan känna min rygg och armar? haha. Grejen som vi tömmer skottkärrorna i vart full redan efter halva boxen så det vart att ge upp. Jag vart liiiite glad. x) haha. Dels för att jag var helt slut och dels för att jag höll på att spy. Den stanken var inte väldoftande må så sägas.. Luktade som ruttna ägg, sur mjölk och kogödsel. Tänk er att känna det lukten i ce tio minuter på nära håll, tömma skottkärran och sedan komma in dit igen. Jag kände uppstötningar flera gånger och en gång fick jag sätta mig utanför ett tag. x) Seriöst, detta var vidrigare än det någonsin varit.
Fick dock en paus i arbetet en gång då Erik och sötungen Alva kom. Fy vilken söting till unge där alltså! Henne vill man bara äta upp! :'D "Häts?" *peka mot boxen* -  "Ja, är hästen borta?" - "Jaaaaaaaaaaa.. Katteeee" *peka mot katten* det gulliga var att hon ville klappa/borsta Tina men så fort Tina rörde sig vart hon livrädd och klängde på Eriks ben. Så gjorde hon flera gånger om. Men tillslut fick hon tag på ett spö och Tina som var grymt leksugen fattade galoppen och hoppade efter spöt. Alva vart jätte rädd, släppte spöt och sprang så fort hon kunde till pappa sen så försökte hon hela tiden ta tillbaks spöt med Tina var ju där och när Alva närmade sig så kom Tina närmre.  x) Hur som helst. fick reda på att ett gubbe/man som brukar vara och hjälpa Tord och Erik på gården ska vara med i Bonde söker fru. x) Ska bli spännande att se. ^^ haha.

Nu på kvällen har jag solat cancerlåda som Ida säger, duschat och tjockat lite chip framför Jason Mratz.. :D:D Får se om jag joinar pappa framför hockeyn snart. :)

PUSS

make peace, not war

idag fick jag inte än så trevlig uppvakning. Jag lov och sov i harmoni eller något sådant och så plingar det på dörren. Spänd som jag är hoppar jag ur sängen och ska gå och öppna. Men precis när jag kommit ner en bit för traffen så bara smäller det utanför dörren. Hörde mansröster och så blev det svart. Insåg att dom mördade min trall! o.o Fy vad rädd jag blev. Men så kom jag ihåg att dom gräver och stuff utanför med så det var antagligen därför. Och snälla som dom var så ställde dom iordning mina skor som jag kastat utanför dörren som egentligen skulle ligga i en soptunna vid dett laget! Haha.

Sen blev det hippie forskning med Julia idag. Vi höll på att dö där i datasalen. Det var jag, Julia, Pontus och Johan som satt där och lekte lite. Sen så plötsligt bara smäller det vid Johan och när vi kollade dit så blixtrar det under skärmen där kablarna kommer in och ut. Johan får typ panik och försöker stänga av skärmen. Men när han trycker på knappen så bara KABOM säger det och värsta blixten kommer. Snacka om att vi vart rädda. Och det står två datorer på det bordet och båda dog, helt utan att dom två är kopplade till varandra eller något liknande. :O Sen började det stinga bränt plast och rök så vi kunde inte vara kvar. Andreas och Per fick sedan bära ut datorn och ställa den påskolgården ifall det skulle börja brinna. x) haha.

Och så sa andreas att jag kan få ett par uppgifter att göra.. Och om jag gör dom bra så kan jag höja mig till mvg i vissa utav so ämnena. :D Happyhappy..

Imorn blire lindkvist för tredje helgen i rad.
Blir in till Linde på cruising på lördagen och sedan på söndagen blire hästhoppning i linde samt möte där. Funnyfunny.

Nu ska jag ringa pappa och sedan kolla fiiilm. Den du. ;)
CIAO!

________________________-
UPPDATERING

Kvällen vart ganska lyckad. Dock fick jag överleva på äcklig mat.. -.- fyyy!
Men hur som. Kollade på film efter maten och chillade som det heter. ^^ sen så dyker Danela och Ellenor upp och drar med mig ut. Det regnade men strunt samma sa vi och traskade iväg. :)
Drog ut till statiol och köpte gooodis. mumma! Träffade Linn och snabbis och så skrattade vi åt alla fjortisboys som var ute. Blev erbjudna skjuts flera gånger. Haha, patetiska as till nördar! På vägen hem började det att spöregna och flumm som vi var så gick vi och asgarva. Dels åt våra frisyrer och dels åt danielas pappas kommentar om hennes avslutningsklänning... - "Vilken kort.. Vart ska du göra av underlivet nu då?" det var roligt!
Nu är jag hemma igen, blöt och glad. Eller ja, jag har varit hemma ett par timmar så jag börjar torka. :) Kollat klart på filmen som jag sett sjuttioelva gånger redan. ^^ Och så pratar jag med Emil, han har damp? Vi snackar om vad han tänder på och om han är smygbög. x) Ganska roande faktiskt eftersom vi inte känner varandra. ^^ haha. rooooligt värre.

Blir inget Linde imorrn. :( Kom på när jag grillade idag att det är ju hoppning på ridskolan på söndag. :/  USK som annordnar och jag ska vara där klockan nio.. >< Fyyy! Men blir nog lite kul det med. fast inte lika kul som om jag skulle ha varty på landet.. -.- :( aja, kommer säkert fler tillfällen. :)

Nu ska jag nog soova. :) puss

torsdag ; femtonde maj

sannerligen en mycket spännande dag må så sägas!
Började med att jag blev väckt utav telefonen tjugo i åtta. TACK TARJA! :D Så jag vart inte ett dugg försenad today utan var påklädd när Mathilda kom och pliiiingade på dörren. ^^ huhu. Bra jobbat!
Vet inte riktigt vad som hänt idag mer än att Danela höll på att döda mig med sin vattenflaska! o.o läskigt! Och så att jag fick G på engelskaprovet. :') Fy vad jag suger.
På hemvägen måste jag och Berndtsson fått i oss något olämpligt för usch vad vi skrattade alltså. Hela vägen hem. o.o Men ah. ^^ Sånt kan vara trevligt det med. Speciellt när jag trodde att mopeden var död idag. Men det var jag som inte alls hade kollat ordentligt. Så kan det också vara.
Kollade kläder när jag kom hem till mamma och så med. YAY typ. Sen så möte. Trevligt..!
Kopierat ifrån TOBEHAPPY.blogg.se ;
"Nu är det sannerligen bevisat att jag är riktigt glupsk. Jag åt en halstablett från golvet! Och inte vilket golv som helst, ska påpekas. Ett golv som cirka 100 personer går på runt 4 dagar i veckan. Saxin tog upp den, granskade den noga (jag trodde ju naturligtvis att det var hennes som hon precis tappat ur sin väska och att hon nu övervägde att äta den). Innan hon hunnit stoppa den i munnen, slet jag den ur hennes näve och stoppade den i mitt eget gap. Hon gav mig en lång och ytterst konfunderad blick, gapande av förvåning. Jag tuggade gladeligen i mig den. Efter ungefär tio minuter börjar jag fundera och känna mig en aning orolig. Därför frågar jag viskande Saxin:
"Duu.. den där halstabletten var från din väska, va?" Varpå hon svarar:
"Neej..."
YES! där satt den. Känner mig lite lagom fräsch nu, speciellt efter att mamma meddelat följande möjligheter:
1. Någon kan ha sugit på den och sedan tappat den (men då protesterade J och sade att då borde den ha klibbat fast i golvet)
2. Någon snuskig typ som precis varit på toaletten utan att tvätta händerna kan ha tagit i den."

Efter mötet fick jag gott åka hem på moppen i spöregn. trevligt! ><
Nu sitter jag här och snackar med trevliga pojkar för en gångsskull.. ^^ haha


Akryl räknas inte som en drog och går att beställa hem från internet, Mårten tänker åka hem till Tomas vilken dag som helst och i sommar vet jag inte vad som händer riktigt. Ibland blir jag bara så himla trött på min bror och vill låsa in honom i ett vadderat rum, bara så att han slipper allt han håller på med. Jag vet att det finns många som håller på och att det faktiskt är rätt vanligt. Men jag kan och vill bara inte acceptera att min bror är en utav dom..! Jag vet hur det en vacker dag kommer sluta. Jag vet att jag kanske en dag kommer att få gå på hans begravning. Det låter hemskt och som att jag drar elaka slutsatser, men det är så de flesta fallen slutar. Och jag känner min bror, jag vet vilka han umgås med och jag vet hur han fungerar. Det finns inte en chans. Men det är upp till honom, jag har stått vid hans sida och gjort allt jag kan men han verkar ju inte vilja så jag tänker inte längre bry mig. Jag orkar inte bry mig längre helt enkelt. Jag vill bara minnas allt vi gått igenom, allt vi gjort tillsammans, bra som dåliga saker. Jag kan fortfarande se hans panikslagna blick, känna hans beröring och höra hans gråtfylld ord trots att det gått över två år. Jag älskar dig..
Tider som jag frukar aldrig kommer tillbaka, jag får helt enkelt leva på minnen.


onsdag ; fjortonde maj

Kul , väldigt roligt!
Hade bästa drömmen på länge inatt då. :'D HAHA. Snygg kille + bästa vänner och jag var rik. Kan det bli bättre? Första gången på länge som jag kände mig utvilad när jag vaknade.. det var ett bra tag sedan jag kände mig riktigt pigg och utsövd!
Faaaaast, jag försov mig ju. Gick upp när det ringde på dörren och hade inte en tanke på hur mycket klockan var. På andra sidan dörren stod då Mathilda och jag kunde inte fatta varför hon stod fullt påklädd utanför min dörr så tidigt på morgonen. Då påstod hon att klockan var tio över åtta. O.O HAHA. Men jag skulle inte ha gått till skolan hur som helst ändå. Mår verkligen skit. Huvudet känns som om det vore fyllt med bly, på g att bli täppt i näsan, med jämna mellanrum så bränner det i halsen när jag sväljer och jag är helt slut i kroppen. JAG VILL INTE BLI SJUK NU! Imorn tänker jag gå till skolan vare sig jag får foten avhuggen eller nått liknande. Så äre.. ;) Slutklämmen på skolan och det är mindre än en månad kvar och jag tänker ligga i ordentligt! Seriöst, jag ska bli en plugghäst denna sista månaden. ^^ haha. Snyggt! Fjortis goes plugghäst. Vi gillar't! Eller jag gillar't.
Och nu med tanke på mitt fysiska tillstånd så blir det naturligtvis inget studie heller. Fy var illa. Jag hatar sjukdom! Ska höra om det finns någon chans att köra på någon mer dag i veckan sedan så att jag kommer någon vart, för jag vill ju köra igång NU på en GÅNG! :D:D Jag ska bli the master alltså! ;)
Fy vilken humor. Men ajaj.. Kekat äggmacka här nu på dagen och knarkat Declan. Han har seriöst bästa rösten på länge..! Eller nej det har han inte men fy. En så snygg pojke och med en så snygg röst så kan man bara inte sluta lyssna. ;) Allt är Idas fel..! >< ;) haha,
Måste ut till stallet och se om hästarna lever sen med. Om jag mår en gnutta bättre så kanske jag slänger med kameran, men det är ju inte alls säkert.
Och just ja, jag måste bygga på min hatlista här nu; Mats Saxin ska läggas till. Mjo, pappa är riktigt äckligt stolt! Det är nästan så att jag vill spy på honom! Berättade att jag och Johlin ska åka ut till mormor den femte och bjuda släkten och så. Äta middag och fira att nu är grundskolan slut liksom. Mamma ska förhoppningsvis ordna att vi får åka motorcykel ut med, men det kommer verkligen på en toppen dag som kanske,kanske avslutas med en kväll i tält ute vid Mathildas sommarstuga där vi kommer grilla o så med. Men hur som, när jag sa till pappa att han får komma och äta middag så svarar han med sin besvärade stämma som bara skriker om att JAG VILL INTE, GE DIG; "Mjaaaaaa, vi får väl se hur det blir" Nejmen tack, skit i det då. Strunta i det då och sitt hemma framför datorn då, svarade jag och gick därifrån. Jag borde inte klaga för det finns människor som faktiskt har det värre men när ens pappa ens överväger att inte ens se när jag går ut ur kyrkan får det att hugga till inom en! Jag vet redan hur det kommer se ut. Jag räknar redan med att han inte kommer komma ut till mormor, men istället, när jag inte har pratat med honom på en vecka typ, så kommer han säga att han har en överraskning eller något. Äckligt dyrt eller något. Jag vet det. Varför kan han inte bara svälja sin svartsjuka och stolthet gentemot släkten som inte är hans länge och för en gång tillbringa tid med sin dotter UTANFÖR lägenhetens väggar?

HEJDÅ!


trettonde maj

mjo, råkade ju radera förra inlägget. BRAJOBBAT IDIOT!

Fast fanns ju inte så mycket utav värde skrivet där vilket som.. ^^
Bilder på söthararna kommer senare. Det vill säga, när jag orkar lägga in från mobilen. :'D

Dagen har varit grymt seg! Har ju fått varit uppe till halv ett typ, tjafsat grymt med Rickardsson som på tal om ingenting är en patetisk manshora, matat harungar och sett till så att sista ungen kommit i säng. Sen fick man gå upp vid fyra och mata hararna för att sedan gå upp två timmar senare. Rätt trött var jag må så sägas! wellwell..
Gjorde sista Engelskaprovet för högstadiet idag, gick la sådär. Kunde inte alls mycket på hur man böjer i imperfekt osv.. o.o >< HATA!
Fick tillbaks spanskaproven med. Mja, jag har på tok för höga krav på mig själv! Men seriöst, det kändes grymt bra när jag lämnade in provet och så. Fick nu 'bara' femton poäng över VG gränsen och var därmed femton poäng ifrån MVG som låg på 130.. ;) mjopp!  Är glad att jag fick VG iaf. :) Så får väl vara nöjd ändå antar jag.. ^^ hihi. x)
Sista lektionen var svenska och ULLAPULLA.. :'D Men icke, hon var inte där så vi fick ha fåret. Henne hatar alla! Så vi satte på ljudet på mobilerna och skickade sms till varandra så det lät. Hon var rätt off! Sen så hade ingen i klassen med sig material så när vi skulle 'hämta' sakerna så drog typ halva klassen. Det var ganska skoj, och dämed kan ni ju räkna ut hur händelsefullt liv man har här i Boga. x'D HAHA.

Inget möte today heller. Jag saknar seriöst tisdagsmötena nu men allt händer ju på dessa dagar. Det är prov, läxor och annat skit, eller som nu, känner man sig dålig. Tror jag börjar bli en smula sjuk här nu va.. >< INTE kul!  Jag får käka massa frukt så jag kan hjälpa kroppen att mosa och döda alla elaaaaaka bakterier! x'D HAHA. Humorn på topp!

Och i min lilla sööööta lilla bok finns det massa smilisar som är en gnutta finurliga! ;) däni! Avundsjuka ni blir alltså!
[:] - jag är en robot
:*) - jag är full
<|-) - jag är en kines
:^) - jag har en bruten näsa
%-6 - jag är hjärndöd
   - osynlig smilie
<:-| - Användaren är ett dumhuvud
(:-) - användaren är ett ägghuvud
:-` - Smiley som spottar ut sin tuggtobak
0-) - jag har på mig ett cyklop
:] - en liten glad dvärgsmiley, som gärna vill vara din vän
:-o - sjungandes nationalsången

:-d - jag försöker nå min näsa med min tunga
%-) - jag har stirrat på en gröm skärm i femton timmar i sträck
8:-) - jag är en liten flicka
:-)8 - jag är en stor flicka

Nu ska jag krypa ner i soffan och fortsätta på min kemiuppsats!
HEJDÅ

tionde maj

jomen tjena liksom.. :)

Sitter hemma hos Lindkvist här ute på landet just nu. Skojsigt värre må så sägas!

FREDAG:
Plugget på dagen, gjorde mitt livs sista spanskaprov och det gick SUPER! :D:D *happydance* (Länge sedan jag skrev det ordet så jag fick en impuls, men förlåt så hiiimla mycket då!) Sen så kekade jag årets första vattenmelon, det var superduper gott. ;) DÄNI! Åkte ut med pappa till stallet och kollade till heestarna och så med. Yuppyupp. Dom levde den dagen med! :') Pappa skjutsade sedan ut mig till ingenstans och dumpade mig där. :P
Jag och Lingon tog hästarna och stack. Var väl ute i tre och en halvtimme om jag inte minns fel. :) Var smått mysigt faktiskt. Varmt om inte annat!
Kom hem, åt mat och annat strunt. Satt uppe halva natten och kollade på Jerry Springer. Snuskigt (stavas det verkligen snuskigt?) avsnitt! >< Men alla bara slogs så det var roligt ändå ;) haha. Sedär!
Sen sov vi.. Eller nått..

LÖRDAG:
Jag vaknade runt kvart i elva typ. Gick ut och la mig på studsmattan och sooooolade i solen. ;) logiskt värre! Vi tjoffsade runt lite och så. Sen plötsligt så befann vi oss vid en sjö?! Där fiskade vi en massa och gissa vem som fick första fisken..! ;) MOHAHA. Jag är bara för bäst alltså! :'D haha. Drog upp fyra men Linus TAPPADE min största och fetaste så jag hade tre relativt små när vi åkte hem. Ida var inte sämre hon, men jag vann ju så hon förlorade i vilket fall. ;) HAHA. Men jahaop, Ida lurade ut mig på en sten och för att komma ut dit får man balansera på ruttna brädor typ. Och när jag kommit till stenen så kastar hon i repet som jag hållt mig i så jag får bara.. stå där. Inte nog med det. Så börjar barnen Esben och Linus kasta STENAR i vattnet precis intill mig så att det skvätter. Ganska snart nappar Ida på det och kastar hon med. Så där får jag stå och blir blötare för varje sten utan en chans att ta mig i land igen. ;) haha. Och POFF säger det (nästan, ljudeffekter ya know!) så står ida med en avskuren dunk som hon fyller med vatten och häver till mig så jag jag blir helt dyngsur! KALLT! Och så står dom i säkert en kvart och bara blöter ner mig. Mjo.. Ida hjälpte mig sedan över så jag överlevde utan att ett sjöodjur åt upp mig! :)
Väl hemma käkade vi tårta och sjönt singstar. trevligt värre. Lite senare så tog vi hästarna och red i typ två timmar med. VARMT och klibbigt! >< Men riktigt trevligt vare! :) Så det gick la bra ändå. Hem och käka och sjunga singstar igen. KUUUL. Efter maten så startade vi först Idas moppe, gick inge vidare så vi drog vidare till Esbens. Inte så kul där heller. Så då tog vi oss an Linus moppe. den är typ från 1800-talet. x) haha. Tog ett bra tag och många skratttårar innan den körde i alla fall en bit. :'D Så vi är liiite bäst ändå. ;)
Vad kvällen för oss sedan har jag ingen aning om. Klockan är ändå kvart i tolv så vi får la se.

Imorgon äre möte och så tänkte jag ta en sväng med Calle balle när det blivit svalare. Får se vad han säger om det den fetknoppen. -.- :'D

CIAO?!

Åttonde maj tvåtusenåtta

Men ja.. ><
Sitter och kollar lite på kläder som jag absolut inte borde eftersom jag måste hårdplugga. Men jag gör det ändå, bara för att båda två är lika tråkigt! -.- Men tja, känner att jag börjar få panik här snart. Mindre än en månad kvar och jag har inga kläder. Bara ett par skor som jag kan ha men inget mera. Liksom. Jag får inte pengar förrens den tjugonde och då är det typ två veckor kvar?! panikpanikpanik! Men jag ska allt suga pengar av pappa, om inte annat för jag väl se till att få ett förskott. x') haha. ^^ I värsta fall får jag gå naken? :') haha. Men jaa..
Ska ju sjunga i kören och då kommer ALLA nior att se typ så jag får inte ha fula kläder på mig! O.O maaah.

Annars har dagen rullat på som vanligt. Hade inte ställt klockan men vaknade ändå halv åtta. Trött som jag var övertalade jag mig själv att det var bäst att stanna i sängen en stund till. jag vill ju inte utsätta mig för HIV risken mer än nödvändligt liksom. o.o haha. Så jag gick upp en timme senare, halv nio. Då vaknade pappa till liv med. vandrade till skolan och blev satt i arbete om TERIGO direkt. :') haha.
Teknik efter det, släckte några lampor  i olika klassrum när vi kollade på proppar och så. ^^ haha. Borrade flaskor med. Kulkul.. NOT! ;) den ni..

Hann bara ha spanska efter lunchen för sedan var det tydligen teater..? Mjo. Skuld och Oskuld hette den eller något liknande i alla fall. Nästan sämsta jag sett! Trååååkig värre. Fanns liksom ingen händelsefull handling.. Ena killen hade supit skallen av sig och fått en infektion i snoooorren och så dampade pappan sönder (hatar det uttrycket men ändå!) och mamman stack ut i skogen där hon träffade sonen och så stack dottern och allt bara KAPOFF. Slutade lyckligt, precis som alla andra smörgrejs. Liksom, livet är inte alltid sådär sockersött att allt i slutet löser sig och blir lyckligt.. Men allt slutar så jämt i filmer, böcker och teatrar. Själv tycker jag att de som har ett mer trovärdigt slut (sorgsligt är nästan bättre, känns mer ^^) är bäst. Men jaja.
Nu är jag hemma i alla fall och skriver blogg som jag inte alls borde göra. Jag ska sätta igång med spanskan. Prov imorrn ju och jag hatar't! Kommer nog gå rätt okej åtminstonde.. Hoppas jag. ;) haha. Men mellan varven måste jag skriva klart idrottsuppsaten, skriva ut och knåpa ihop en framsida och vart jag ska lägga in bilder och så med. Får blir en kreativ kväll!
Om det blir något möte är jag osäker på. Har tre saker jag måste skriva och på tok för lite tid. >< Känner mig verkligen slut. Har inte varit på möte nu sedan söndags och jag vill egentligen inte missa ikväll. Var varken på Tisdag eller Torsdagsmötet förra veckan heller så.. -.- FYYYYYYYYYYYYYYY! Men studiet var jag ju på och det är ju någotning i alla fall. Får se till att bli klar med skoluppgifterna så att jag får en gnutta fritid och studietid nästa vecka! Men det kommer inte bli lika tufft efter denna vecka. De mesta proven är avklarade och jag har ett eller två mattenationella prov kvar sedan är den skiten avklarad. Dåså.. Massa tid till annat..!

Nej, nu ska jag stänga ner Halens och internet över huvud taget och sätta mig vid böckerna istället.
CIAO

__________________

UPPDATERING

Ville bara meddela att jag avskyr att plugga!
satte mig på balkongen och pluggade en stund, men så kom pappa och störde. Sedan när jag fick sätta igång igen så börjar solen skina äckligt starkt så det var pissvarmt. dock blev jag fullt klar med idrottsuppsatsen med bilder och allt. :) Så är helt nöjd. Ändrade i stort sett hela texten. x) haha. Men men. Så la jag mig i sängen som sagt och skulle läsa spanska. Vad tror ni att jag lcykas med då.. Jo jag somnar. Det komiska är att pappa ställde sig i dörröppningen och frågade om jag sov. Men jag hade tydligen sagt att jag inte sov utan pluggade. Dock minns inte jag detta så. ;) HAHA. Men vaknade utav att några skrev på msn. Så jag satte mig vid datorn igen och körde igång med spanskan på allvar. Kan det mesta och hoppas att det sitter kvar tills imorrn! -.- :'D maah. G blire det i alla fall.. hoppas jag :P
Men nu ska jag nog kolla om det finns något att keka och sedan funderar jag skarpt på att sova. fast vi har sovmorgon imorrn och ah, jag kommer få på tok för mpnga timmars sömn då och så kommer jag inte kunna somna på kvällen och iomed att jag har stallet i helgen betyder det att jag måsta upp tidigt och om jag då inte kan sova på kvällarna kommer allt bli KAPOFF! o.o
MEN, jag insåg nu att hästarna går i sommarhagen och inte äter mat så jag slipper åka ut på morgonen.. :D:D::D:D::D:D:D Fy var jag älskar sommaren! ^^ haha. PUSS

CIAO

Picknick

Tjoho tjohej alltså. :)

Jag skrev liksom värsta långa och braiga inlägget och så POFF kommer man åt 'backa' knappen och allt är borta. JAG HATAR DATORER! :')

Så ni för nöja er med att dagen varit knas och jag blivit smittad utav Lindkvist, hej ont i halsen!

HEJDÅ!

Otäckt!

Jomenvisst sörru!
Pappa sov när jag gick upp idag. Han behövde verkligen den här semesterveckan! För fy så han arbeter, nästan så att jag blev lite ledsen där. ;) haha. nej, men det är ganska mysigt att slippa vara själv varje morgon med. Just en anledning till att jag vill ha en hund eller katt. Att jag sedan hatar katter här i inte hit..!

Idag i alla fall var jag på möte med rektorn. O.O DET om något var läskigt! >< Fy säger jag bara! UllaPulla var jobbigt trevlig osv. Mamma fick prata och jag satt tyst och höll med. :') haha. Men tja. Jag vet seriöst inte vad vi kom fram till. Ont i huvudet hade jag så jag orkade inte riiiiktigt anstränga mig heller. Pah.!
Kören sög, ingen sjöng och det blev bara tattarlåtar. ^^
Sen så nationella. Gick väl hyffsat tror jag. Känns sådär. Jag ville verkligen lösa den sista och var på god väg men så POFF var tiden borta. >< Var suuuuupernära att lösa den alltså. Fick nog fram vad själva asken vägde i alla fall. :) Så ptja. Tjalala.
Alla hatar verkligen Margit. Den kvinnan går mig på nerverna. Hon kan inte disskutera för sin sak, lär ut som en åsna i högklackat och är.. icke-vacker. x'D haha. Och hennes röst sen då, den riktigt skär i öronen. -.-
Så efter engelskan gick jag och cajsa ner till PA och målade av henne. :D maha.
Jag struntade i Svenskan och UllaPulla, fast jag hade faktiskt haft ont i huvudet hela dagen så jag hade något att skylla på ändå. ;)
Pappa och jag for till Västerås och jag inhandlade äntligen snyggveskor! Ridskor ofc. ;) huhu.
vackert. Sedan käkade vi lite och strax efter åkte jag ut till stallet. Tarja kom och jag fick mina bilder till uppsatsen. Blir ju perfa. :) Kvällen har alltså spenderas med att redigera bilder osv.
Ska nu bara vänta på att Ida ska läsa igenom och så ska jag sätta igång att skriva sammanfattningen och skriva ut och sedan lämna in. :) Superb!

Närmsta dagarna;
Onsdag: Skola, studie, stall m. picknick, plugg.
Torsdag: Skola, plugg, möte.
Fredag: Skola. Idrottsuppsats in, Spanska prov, Kemiuppsats in, stall.
Lördag: Lindkvist?
Söndag: Möte, plugg, stall.
Måndag: Skola, plugg, stall.
Tisdag: Skola, Engelska prov, möte

HEJ?

ahmen jag vet att ni saknar min blogg liksom. Och ja, jag tänker fortsätta vara fjortis och överanvända smilysar! Take it or leave it!  :'D

Har väl inte hänt så mycket sedan sist i guess. Inte mer än att jag snart skickat hästaset på slakt, erimiterar mig och blir nunna. :)

Gymnasie blir antagligen Wenströmska i Västerås. I'm a mediageek! Ska bli spännande faktiskt. Ser grymt fram emot det..!
Är antagen till John Bauer i Örebro och Kvinnerstaskolan i Örebro med men tackar nej till dom sen. Erkänn att jag är bäst. ;) huhu.

Vet inte riktigt vad jag vill skriva, skulle kunna sitta och skriva ner månad fö rmånad men jag tror inte att så många är intresserade.Drar nog igång bloggen ordentligt denna vecka. :)  Puss på't!

Nu ska jag fortsätta på min idrottsuppsats och sedan plugga lite matte. Nationellt prov imorrn då.. -.- FYYY!

HEJDå?