if i lose myself

Det kan sällan sägas för ofta - TENTAHELVETE! Ska jag behöva göra om tentan tills jag fyllt femtio? Hope not. Nu ska jag visserligen inte ropa hej innan bäcken eller hur man nu uttrycker sig (jag går inte i närheten av bäckar, thats it!). Mirakel har hänt förut.. typ. Fast inte för mig, och inte för denna tenta. Usch.
 
Idag har det äntligen kommit en smula regn. Hade hoppats på mer, gärna något som hållt i sig någon dag. Hagarna har inte mått speciellt bra och det behövs massa regn för att lyckan ska börja växa igen. Men vi hoppas att det lilla räcker till för stunden i alla fall. Hur som helst så ska hästarna byta hagen imorgon, förmodligen. Man kan aldrig veta om vi följer våra 'planer' därute. Kan bli jobbigt och vi åker hem för lite kaffe istället. Haha!
 
I helgen är det karneval här i stan. Jag ska hälla i mig öl som om det inte finns någon morgondag. Jag ska svina runt rejält och kissa på allmän plats. Japp, badgirl. Eller va?!
Kan blogginlägg tillhandahållas som styrkande bevis? Ehehehe, jag kanske ska sluta blogga..
 
 

we should try our wings

Hur lätt är det att bränna femton fucking tusen? Heter man Saxin och går in på Ikea så är det rätt enkelt.
Nu har jag på mindre än en vecka vart inne på Ikea två gånger och köpt mig ett helt bohag. Känns lite småskrämmande måste jag erkänna. Det har inte riktigt trängt in i mitt huvud att jag faktiskt ska flytta. Jag, bo själv. Åh herregud!
 
Idag var alltså jag, mamma och Kent iväg till västerås med släp och rockade loss. Jag handlade max fem saker där inne men det kostade mig nio tusen. En soffa och en säng rikare blev jag. Så for vi över till Etuna för att lasta in och montera upp allting. Jag som arbetsledare och Kent som montör. Mamma töntade sig och skar sönder kartongerna för att ta med sig hem och kasta i återvinningen. Sopa!
Jävlar va snygg soffa jag har nu, superpraktisk dessutom då det är en bäddsoffa med smart förvaring. Me like!
 
Benen som mamma hade med till sängen jag köpte passade givetvis inte så den står just nu på golvet, men vad gör det om tusen år? Sedan ska en teve upp, fick ta pappas nya som har tittat på max två gånger (i två minuter då han tvärslocknar direkt han lägger sig). Slutfixen med snygga detaljer som ljus, tavlor och sådant får jag ta sedan när jag bott in mig lite och fått påfyllning på kontot. Skönt att jag ska jobba precis hela sommaren och nästan enbart har mördarpass - storkovan!
 
Nej, nu ska jag återgå till lite tentaplugg - har omtenta imorgon och hittar absolut ingen info om VART tentan äger rum. Ska bli spännande imorgon.. Godnatt och allt sånt!
 
 

the world is turning

Varför är det nästan alltid så att när det är fint väder ute så håller man sig inomhus?
Imorse så ringde mamma och väckte mig för att hon visste ville åka och mäta i min lägenhet. Så jag mötte upp henne och Kent i Etuna för att grundligt mäta varenda vrå.
 
Sedan kurrade våra magar och vi traskade runt för att hitta något bra ställe att äta på. Efter att vi nobbat ett par så tröttnade vi och tog egentligen första bästa vilket visade sig vara en tiopoängare! Så himla gott, fräsht och billigt. Vad det heter eller vart det låg har jag självklart ingen aning om. Bättre lycka nästa gång.
 
Kent for hem efter det och vi kryssade mellan studentflak och tokiga studenter när vi rattade ut ifrån stan. Jag vill också ta studenten - igen! Men vi styrde kosan emot IKEA i västerås där det faktiskt var nästintill folktomt. Wooopa! Tror vi spenderade nästintill fyra timmar där inne och bara plockade på oss en massa!
Nu har jag inhandlat ett soffbord och tevebänk samt valt ut vilken soffa jag ska plocka med mig. Kanonsnyggt kommer det blir! Så nu är det bara att hitta en säng sedan är 'de stora' färdigt. Spännande.
 
Nu åter till tentaplugg, imorgon gäller det. Wish me luck!

Skinnerboxa mig hit och betinga mig dit - FUCK YOU!

Förbannade jävla betingnings stimulin.. Hur mycket jag än läser, funderar och skriver så förstår jag knappt ett dyft i alla fall. Har hållt på med detta i snart ett halvår men inte fastnar det i hjärnan. Hur svårt ska det vara? Om jag slår mig själv med boken så kanske några meningar trillar på plats? Med tanke på hur tung psykologiboken är så är det nog jag som trillar ihop - död!
 
Nu ska vi inte vara bittra. Här sitter jag i mannens kök men solen strilandes på mina armar (förbannade värme) och känner doften utav blommor.. Eller nej, mögel. Det stinker unket mögel. Överallt. Mannen lämnade, medvetet, ALL disk på diskbänken och öppnade förpackningar i kylen varav en var köttfärs innan han åkte över till finneland. Det var i torsdags, han kom hem igår. Mysigt. Jag ville kräkas i munnen och äta upp det för att kunna kräkas igen.
Igår fick han stå och diska all disk och undan att överdriva så var det förjävla mycket och han blev ändå inte klar. Tände upp massor utav doftljus och vädrade hela lägenheten. Men kan tänka mig att allt sitter i tapeterna och sådär vilket inte kommer försvinna om inte något går och pruttar på väggen!
 
Men här sitter jag med några kalla nudlar, svär över hur varmt det är på armarna och hur tråkigt tentaplugget är. Trots allt detta så känner jag mig inte bitter. Skattepengarna kom in på kontot igår (jag är fucking miljonär!!) och jag har en hel lägenhet att fylla samt dekorera precis hur jag vill! Där kan ingen komma och tjata på mig att jag måste städa eller att det luktar möglig köttfärs. Jag kan prutta hur högt jag vill utan att någon klagar högt och jag får äta precis vad jag vill vilket kommer innebära lax och sparris fyra dagar i veckan och rester från detta resterande dagar. Hehe.
 
Nej, återgå till tentaplugg nu kanske. Nej, lite teve först tror jag.. ehehe.
 

den bäste på denne jord

Nu är det måndag och vi inleder en helvetes tentavecka. Denna gång ska jag i alla fall försöka knåpa ihop lite kunskap under hela veckan istället för natten innan. Känns som att det är ett lite mer effektivt sätt att klara tentan på. Haha.
 
Har inget direkt att förtälja om veckan. Var till Marieberg med Sofia en sväng och vi käkade på Sicilia under kvällen. Himla bra dag må jag säga.
 
I fredags så stack jag iväg till eskilstunoo och hämtade upp mina nycklar. Japp, nu har jag en finfin lägenhet MITT i Eskilstuna. Citybruden deluxe. Ska bli himla spännande att få bo helt ensam och ro om sig själv. Nu inväntar jag bara skattepengarna så blir det att shoppa loss på möbler och massa spännande. Åh!
 
Nej, åter till plugget och sedan ska jag nog dra på mig mina trasiga ridbyxor och rensa hjärnan tillsammans med hästarna.
 
Örebro bjussade mig på en p-lapp..