26/8

Happ.. Har varken haft lust, ork eller tid att uppdatera. Inte nu heller faktiskt.
Efter att ha insett att jag går media nu så satt ejag mig och redigerade några bilder. Så nu har klockan sprungit iväg och jag måste sova. (:

Dock måste jag berätta att vi hämtade valp i söndags.
Hos uppfödaren fanns det sex stycken och vi skulle välja e n...!! Försök inse hur grymt svårt det var.
Men vi kom hem med lille Humlan dock. Humlan, Tippo, Fonzo, söthund, kräk, knasboll osvosv. Otaliga namn..!
Vi var hemma runt tio skulle jag tippa då någon jubelidiot skulle åka båt så det blev broöppning vid kanalen. Attans så roligt, vi skrattade hela tiden. (: Jag var inte hemma hos papa förrens vid elva. Jobbigt trött!

Första skoldagen har passerat med. Ganska intressant. Lite udda människor (läs; mycket!) som jag kommer skratta gott åt. Det som jag kanske inte är så himla glad över är att vi har fått minst en satanist med. Hurra! Honom ska jag konvertera minsann! (:

Idag var det andra dagen. Fick klippa och klistra lite. Skapa en presentation om en själv som sedan skall sättas ut i uppehållsrummet där andra ettor kan kolla.. o.o Sedan..sedan.. attans så pinsamt! Då ska dom ut i korridoren så i princip alla kan se dom.. Eller iallafall alla mediatöntar. Fyvale!
men jag tröstade mig själv med att köpa ett par jeans på rea idag. Pops är en underbara affär när det gäller jeans. Tvåhundra pix men det fanns allt flera för bara hundralappen. Puss!

Nej, nu ska jag fixa mig lite och sedan hoppa i säng.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback