27/8

Okejokejokej. Tredje dagen idag alltså. Helt okej.
Började med att jag mötte upp med Mathilda och Ellenor, traskade till stationen där Julia stod med Anna, Masiel och Daniela. Väl i Västerås så försvann D och A iväg till plugget medans vi andra satte oss vid pressbyrån och tog det lungt. Tillslut så började M, M och E så då var det jag och Julia kvar. Hoppade på tian min insåg snart att det var fel buss ändå. Fick hoppa av och springa allt vad vi kunde tillbaka till stationen. Såg hur vår tia gick och tolvan hade gått för ett par minuter sedan. Kul tänkte vi och fick gott vänta på nästa buss. Detta gjorde så att vi kom runt fem minuter försent. Pinsamt!
Haft information idag med. Fått inloggningsuppgifter till pluggnet hetter det tydligen och träffat lite personal såsom skolsköterska, kurator och syo samt andra mysiga människor. (; haha.
Efter lunch blev det att gå runt lite på skolan och jag kan ju påstå att jag aldrig kommer att lära mig hur man går. Seriöst, det är som att hitta en nål i en myrstack. Sedan är det elever precis överallt helatiden. ><
Men vi överlevde dagen och fick träffa på fyllon när vi åkte buss till stan. Inhandlade en ny plånbok. Supernsygg. (; haha!
Träffade D och A vid Donken och drog då vidare till V-ås Fria och väntade på att M, M och E skulle ha rast. När detta inträffade så pratade vi med rektorn. Julia samt Daniela byter skolor och program till Fria. Det betyder att jag blir själv.. o.o Men jag hoppas att jag överlever. Huu! Jag och D orkade inte vänta på att Mathilda skulle sluta så vi drog hem. Trodde vi. Tåget var från en början tio minuter försenat. Sedan så vart det fel på tåget så det blev ytterligare tio minuter och när vi tillslut är en bit utanför Köping så skulle vi stanna och möta ett tåg. Tack sa vi och kom hem en halvtimme försent. Nu är jag hemma ändå. Ska kila ut till stallet sedan får vi se vad kvällen erbjuder.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback