åttonde augusti

Ännu en gång en sen kväll vilket gör så att det blir en uppdatering dagen efter.
Hursom.
Johlin kom över till mig runt halv tolv eller något liknande. Vi åkte först och tankade och sedan till stallet där vi satte igång att måla direkt. Gick super. Så nu är Pluttens, Russens och Calles box helt klara (förutom ett par vågräta pinnar som vi glömde) och nästan hela foderboxen är ready! Det är hur skönt som helst att det snart är över. Men har man målat i fem dagar från elva på morgonen till helv tio-tio på kvällen så tröttnar man vilket jag gjorde ganska snart. Så vid tre hpörde vi Donkas glassreklam och bestämde oss för att vi var glassugna. Så det vart att fara ut till Donkan och tjocka lite. Muuums!
Men eftersom jag är hundvakt i helgen så blev det att gå ut med hunden och efter det så var det ganska onödigt att åka tillbaks till stallet. Istället somnade jag framför tven. mys!
Jag var extra kocklig av mig idag då jag kokade ihop en helt egen tacos. Haha! Trodde ni inte va. Avnjöts framför tven med hallonsoda som mor mig snällt köpt hem.
Vid åtta kom fader över med lite pengar (här suger vi ut allt vad vi kan!) och strax efter det så begav jag mig av ner till staden där jag sedan mötte Tarja och Jonas samt Zeke. Vi träffade Anna efter en stunds letande och sedan så kollade vi på riddarspelen. Vem tror ni glömde kameran? ;) -.-'
När dessa var slut och klockan tickat sig fram emot tio så gick jag på Johlin, Micke och ungarna. Så jag övergav Tarja och co för att leka med småkusinerna i parken. kulkul. Men det blev raltivt kort då jag lämnat en kissnödig hund hemma. Inte för att det går någon nöd på honom men det var en bra ursäkt. haha!
Jag överlevde natten ifrån inbrott och våldtäcksmän vilket jag är mycket tacksam för! Gissa om jag vart rädd när jag helt lungt går med hunden i mörkret och så plötsligt kommer det två bilar som kör sakta. Men det var tur nog snyggbilarna som kom. Jag tror att många som är med på medeltidsdagarna sover här ute för jag har sett massor av konstigt klädda människor. ^^ Dock hade jag 112 inslaget på mobilen hela rastturen. Är man fegis eller vad?! x)

Imorgon blir det att ta pick och pack och fara hem till Ida med hästen. Kommer bli spännande minsann!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback