¤())=(%/&#&#&¤/&

Det är i detta skede jag ångrar att man skaffade valp. Jag har lust att slita huvudet av kräket och pressa testiklarna i vitlökspressen!
Dels har han hållt mig vaken större delen av natten, han har kissat på mattan utanför mitt rum så det vart morgonhälsningen, han tuggar på allt han kommer åt, han har tuggat sönder flera skor och nu, precis nyss så hörde jag att det dunkade till ute i storarummet. Vad tror ni att han låg och gnagde på? Jomen visst, min mobil. Och det verkar han ha gjort ett tag för bitmärken finns det över hela telefonen, en spricka i glaset och flera märken rakt över displayen. Han har även försört en av knapparna, den man svarar med i vanliga fall. Pappa kommer att bli sååå inte glad på mig.
På ett sätt har jag nu gett telefonen en egen prägel och så har jag ett minne av hunden vart jag än är (för att telefonen är ju med överallt) men på det andra sättet så är den ju inte vacker. ><
Nej, denna mobil komme rjag nu få dras med ett tag framöver tills jag har råd att skaffa en ny. Jag har nog allt en olycka över mig då jag aldrig lyckats behållt en telefon i över ett år. Om man inte räknar med tegelstenen till den mobil som alla hade. Nokian av något slag.

Kvällen bjuder på hundvakt tills mama och karlsson kommer hem. Sedan, om det finns tid före, så kilar jag ut till stallet och hjälper till att flytta hästarna. (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback