Inte alls..!

Det kanske var lika bra det.
Snubben som sålde objektivet ville inte bara sälja en sak utan allt som ett paket. Och vad ska jag med ännu ett kamerahus till? Ida, du är inte intresserat utav ett mucho billigt kit (kamerahus, objektiv och lite annat)? (;

Men det är mer som inte gått som jag ville idag.
Lampan här precis intill mig som ska sprida ljus över tangenterna dog bara sådär. Jag har nog en liten glödlampstomte under srivbordet. Skulle vara lite kul att se hur många glödlampor jag faktiskt avverkar på ett år.
Men hur som, fixade och trixade lite så nu har jag en annan mysig lampa som egentligen är en sängbordslampa vid min sida. Dock lyser inte denna så starkt som jag önskade men hey, jag har ljus.
Här var det inte slut, nejnej. Min svaga punkt fick sig en törn lite senare med. Elektronik. Fy vale vad frustrerad jag blir, och speciellt när det krånglar konstant. Skulle kolla på en trevlig film och tänkte då koppla in mig på minnet för att se om det fanns något spännande där. Gick det tror ni? Nehejdå..
Men med några väl valda ord och sladdryckande så gick det igång och jag kom in. Grattis! - Så dejtat datorn har jag nu gjort precis hela dagen.
Tristessen kom dock över mig och jag med min otroligt starka fantasi gjorde en kladdkaka. Det gick.. ehm.. inte bra! För det första så insåg jag på tok för sent att det saknades ett ägg för de som fanns i kylen (i en annan förpackning) var ack så gamla, sedan så fanns det precis med smör så att det skulle räcka till mig. Men där hejdade pappa mig, för han ville tydligen steka mat också. Det blev då att ta en tripp till Mathilda som generöst delade med saj av det där goda.
Tror ni att kakan blev bra då? Självklart inte. Seg smet plus för kort stund i ugnen. Attans!
Nej, Ida är och förblir kladdkakedrottningen tillsammans med Cajsa!

Kommentarer
Ida säger:

HA! gulligaste inlägget på länge x'D

2008-08-17 | 20:47:52
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/
Litenochsur säger:

woho jag känner mig super stolt

2008-08-17 | 21:41:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback