Sömnlös

Tjoho.
Efter att ha sett en ca tre timmar lång film så är jag inte ett dugg trött, bara.. dryg.
Filmen Sex and the city fick stå för nattunderhållningen och jag med mina fjortisfasoner tyckte att den var.. skaplig. Den var i sig helt händelselös, förutsägbart och allt vad som hör sådana filmer till, men jag gillar den ändå. New York och hela den faderuttan fick mig att falla. Yess, töntvarning.

Fick förövring vinter-nostalgi här ikväll.. Eller vinter och vinter. H ö s t e n. Lovade fader att ta ut soporna och som den lydige dattorn som jag är så masade jag mig trött ut vid halv tio snåret. Dit jag ville komma var att ska man ut med soporna så passerar man ett stort äppelträd och ptja, jag har ju redan tuggat i mig de vi hade hemma och det är alltid gått med färska egenplockade äpplen. Jag fick dock nöja mig med helt gröna då de halvt röda satt längst upp logiskt nog. Väl inne igen så var det lika bra att dela på otäckingarna för jag kände inte riktigt för att upptäcka ett djur i ett halvt uppätet äpple.
Papa fick vara min försökskanin och han fick inte ett förvridet ansikte när han tuggade (inte på tok för mycket vill säga) så jag vågade mig på att prova. FY vad gott det var..! Ni vet den där friska goda nästan sura smaken?! Jag skulle kunna äta sådana äpplen dagarna i ända. Nej.. Nu är snart hösten här och goda äpplen kommer med den.
Blir att ta härliga uteritter i fallande gulbruna löv. Underbaart!

Imorgon blir det nog att hälsa på fam. Olofsson. Supertrevligt! (:
Sedan tänkte jag mig att fara vidare till farfar och Anna för en fika och slutligen slagga hemma hos mama.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback