fjortonde juli ?

Haha, det är illa när man knappt ens vet vilken dag det är..! 
Hur som, vart inte alls som det vart planerat igår. Inget alls vart det, vi stannade hemma istället. Men det gick lika bra det med. Nu är Matthias klar med tatueringarna för denna gång, Johanna håller på med sin nu och sedan är det Malins tur. Maria lär ju bli helt trött på oss. haha!
Menmen, vi har lekt här i huset och bara tagit det lungt, är skönt det med ibland måste jag påstå! Jag har till och med hunnit med att sova en sväng här på dagen så jag lär väl inte kunna sova. >< Menmen, har ju snott en sjukt bra bok av Johanna så jag lär ju kunna sysselsätta mig ändå. Går la bra skulle jag tippa.

Jag har åkt motorcykel idag. o.o Jocke och jag drog till Norge. Svinesundsbron (?) har en supergrym utsikt. Bron är ju över en fjord så det är en syn för sig. Och så kraften i MC'n, hur härligt var inte det på en skala då?! Jag satt och skrattade hela vägen till tullen skulle jag tro. Det var verkligen en grym känsla. Och så på den lilla landsvägen här så gasar Jocke på så vi låg väl i 120? Det vart svårt att hålla huvudet uppe men jag var lika glad för det. Nr man väl hoppade av så var benen som gelé. haha! Nej, det går jag gärna om måste jag säga!

Till en helt annan sak. När jag och Johanna satt ute och käkade så kom Jocke ut och började prata om att jag köpt jordgubbssylt på ÖB och sådana saker och jag såg ut som ett levande frågetecken och trodde mamma hade ringt och sagt det till honom!? Men det slog mig ganska snart att så var inte fallet. Han och Maria hade kollat min blogg. haha! Lite småkul sådär. 

Glömde skriva en sak igår, om vad som hände för en natt sedan. Första kvällen jag sov med Johanna på övervåningen. Vi har helt kolsvart i rummet och jag sov med huvudet emot fönstret. Rätt som det är så vaknar jag och vet inte alls vart jag är. Helt tomt i huvudet. Helt plötsligt så känner jag att väggen är på fel sida än den var när jag somnade. Sedan låg jag på täcket men kudden vad vid mitt huvud. Det var helt sjukt och jag vart totalt livrädd. Jag fattade inte vad som hänt med sedan gav ju upp, drog på mig täcket och fick gott acceptera att jag på något underligt sätt vänt mig helt utan att vakna. Skit skumt! 

Nej, snart kommer maten så jag ska väl sluta nu. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback