förbaskade appung!

Jag hatarhatarhatar tekniska saker som inte fungerar. Seriöst, varför uppfinner man krångliga saker som en vanlig människa aldrig förstår sig på? >< ARRRGHH!
Pappa köpte ju (hatar hans prylbögsfetich så mycket att jag skulle kunna kasta en sten i huvudet på en krokodil!) ett minne till våra datorer. Ett såntdär trådlöst grejs. Mh, superbra tyckte jag lite grand då jag kommer kunna lägga över bilder och inte få en fullt så seg dator. Tjohej, visst! ><
i förrgår, när jag tagit med datorn till Johlin för att vi skulle kolla på film, gick det? Nehej, för alla mina filmer hade en viss person som inte har ett dugg att göra på min dator, lagt över på det nya minnet. Tackar sa jag och vi fick kolla på Asterix och Obelix.. ><
Sen igår, när jag tänkte ta med datorn hem till mama så tänkte jag lite längre. Tänkte då lägga över alla filmer från minnet till datorn. Tror ni att det gick? Nejdå! Jag kom inte ens in på den förbaskade servern! Allt fick damp och datorn hängde sig. Jag frågade papa snällt om han kunde hjälpa mig och det jag fick till svar var; "Jag får se på det när jag har tid" (till saken hör det att han legat på soffan hela kvällen). Jag, en helt missanpassad tonåring, vart superarg och hävde ur mig att så fort det inte rörde hans datorer eller prylar så kunde det vänta, sedan smällde jag igen dörren och for hem till mama. Supermoget!
Nu är jag hemma hos papa igen och skulle åter igen försöka öppna minnet. Tror ni att det går eller? NEJ! >< Exception Error, subnets differ och conecction faild bl.a är det som dyker upp. Jätte kul, jag riktigt skriker av lycka!
Men visst, det är bara min dator som har damp, för papa hade tydligen provat på sin (ser ni, SIN DATOR) om joho, det gick. Men man orkar då inte kolla på min datorn, nej, för den sitter ju han aldrig vid så han störs ju inte om det inte funkar på denna. ;)
Men han ska allt få veta hut sen, sådär totalt egotrippad får maninte vara! o.o (aa) haha.

Jag har rotat i brevlådan today. Kom in på Wenströmska. :D:D:D:D:D *happydance x10* Och så hade spexkatalogen kommit. Lite smått roligt att kolla på.
Så har jag hunnit få ner 7 filmer på mindre än en halvtimma. ;) haha. Två kvar. (aa) dessa sparas dom på datorns hårddisk så jag ska ta med datorn hem till mama och kolla på fiiiilm. :')

Nej, ska få ner de sista sen ska jag ta moppen och lägga på brevet till VL och sedan åka förbi Jako och lämna in mopedens pass. ;) (Jag ska härmed döpa om det till pass, få då blir det ju samma sak som med hästen. När vet. är ute så fyller man i passet och när moppen är inne på servic eller liknande så fyller man i passet, spuerb!)
ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback