första juli

Nu är det trettioen dagar kvar innan jag får börja övningsköra. Sånt gillar vi!

Orkade inte alls uppdatera igår så jag kan dra lite kort om vad som hände.. :)

Efter att jag sovit klart i min underbart sköna säng hemma så ringde jag Johlin som nästan genast dök upp hemma hos mig. Vi tog mopedederna och gav oss iväg hem till Frida för att hämta henne. Slutstationen var Donkan där vi tjockade oss. Det var supergott! Måste ha varit en månad sedan jag åt snabbmat?! Hur som. Efter donkan funderade vi starkt på att dra till Köping för att leta mjukglass då allt i Boga hade stängd. Jag var supersugen och vad ska man göra? Men vi hejdade våra impulser och lade istället ihop våra pengar och köpte fyra liter cola, ostbågar och lösgodis sen åkte vi hem till Johlin ute i Lunger. Där kollade vi på film och hade myyys! Runt midnatt vart vi rastlösa så vi tog mopedederna och for till hamnen där vi nattbadade och träffade på tre prinsar. Eller nej, dom hade inte blivit prinsar än för dom var grodor fortfarande. Jag pussade en i hopp om att det skulle bli en stilig ung man men nehejdå! >< Sen efter att jag och Frida badat så for vi hem. Jag y frida höll på att krocka med en hare. Attans vad rädd jag vart! Sen så vart det hem att kolla på film igen. Jag somnade.
Dagen grydde och vi for in till affären och handlade bröd och mjölk. Det var lite smått coolt sådär för Johlin sa bara; "Skriv upp det på mamma". Fatta chill (fy vad fjortis det där lät!) att bara be dom skriva upp på ens föräldrar. Haha!
Sen så efter att tag, runt två så drog vi in till Boga igen, efter att jag fått bensin i tanken *vissel*, och lämnade av Frida. Jag och Johlin drog ut till överskott där vi handlade godisklubbor och MJUKGLASS! Supergott..! Vi satt där och dryga ett tag innan vi for hem till mama. Johlin drog hem sedan och jag åkte ut till stallet. Fy vad Calle är feeeet! Han har haft en 120 cm gjord nu ett bra tag men inte då längre. Det jag fick sätta är väl en på 180 kanske? Nah,. jag vet inte. Kan ligga på två meter med men den var i alla fall en aniiiing för stor så oroa er inte. ;) haha. Men imorrn kommer hovslagarn och då ska jag banne mig få ner honom till den gamla sadelgjorden igen. Slut på sommarlovet för hans del! Ska bli träning för hela slanten. Cavaletti, klättring, galoppintervaller osvosv. Han ska få känna på riktig mjölksyra! Mohaha! x)

Idag har jag rakat benen, slut på det som hänt idag. :/

Jag var såhär nära *visar med fingrarna* att ringa VL idag helt själv, men jag vågade inte. ^^ haha. Tvingade mama att ringa. Så nu är det uppklarat i alla fall. Ska iväg hem till pappa, fylla klart papprena och så posta direkt så att jag hinner i tid. :) För jag tänker då inte betala mina resor själv till och från skolan. o.o :')
Och så ska jag kolla i brevlååådan om jag fått besked från Wennströmska med. Spännande!
Nej nu ska jag nog fara, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback