tjugoandra juli

Yess, ännu en dag har passerat och denna gång med underbart solsken. Dock har det blåst på förmiddagen men det störs man ju inte av när man sitter framför datorn right. ;) haha.

Jag har inte alls gjort mycket idag. Kollat på film, fått utbrott på datorn, mått illa och ridit.
John Tucker must die blir aldrig uttjatad..!
Ingenting i denna dampdatorn fungerar. Sak efter sak ger upp och lämnar mig ensam. Igår försökte jag en hel timme med att bara starta en film i VLC ifrån det trådlösa minnet (som nu faktiskt fungerar när pappa bytt raouter!!!!!). Så vid tre på natten gav jag upp och sov istället. Kanske lika bra men ändå. Principen liksom. ;) haha! Sen så idag provade jag igen men nehejdå! Samma sak, tog tre tusen år för VLC att dyka upp och tre år sedanre så dök filmen upp, hackandes. kuuuul! Tänkte då förflytta filmen ifrån minnet till datornshårddisk. Visst, det gick men vad tog det? Två timmar?! Så jag fick se filmen, tillslut. >< Men när filmen väl var klar så kunde jag inte flytta muspekaren. (Har trådlös mus med.. ><) Då hade den grejen som tar emot signalen lagt av. Jag fick ett psykiskt sammanbrott så jag satte mig och kollade på Svampbob.

Runt fyra någongång så började jag må superilla och jag vet inte varifrån det kom eller något men det bara fanns där. Gick dock över ett par timmar senare och då kom ridsuget. o.o For genast ut till stallet och övertalade Fredrika att följa med ut på en tur. Så vi tog en lång sväng i skogen. var riktigt skönt förutom att det var sjuttioelva bromsar. Calle var inte glad! Red bort till koloniområdet (vid Donkan) och den svängen, allt bra så långt. Så kommer vi 'hem' till FL där också Cardus hälsade oss välkomna. Calle har inga problem att se/träffa nya hästar. Han vill gärna bara stå och kolla en stund och se om det är ett ufo. Jag red på de långa tyglar som vi haft hela ridturen och lägger ingen notis om att Cardus kommer, Calle har ju träffat honom förr. Men så får Benjamin ett ryck och fladdrar iväg. Calle som lyder Benjis minsta vink hoppar på och gör världens skutt så jag hamnar på sniskan för att slutligen slå i marken. Stenhård grusväg+landa på svanskotan=smärta!!
Och inte nog med det.. Ungefär fem minuter innan så stod Calle på framknäna och duttade på en skogsstig. -.- Klantarslar är vi allihoppa!

Onsdag:
Farfar på förmiddagen, Rix med Lindkvist på kvällen.
Torsdag: Barnvakt åt småkusinerna
Fredag: Sammis
Lördag+Söndag: Barnvakt åt småkusinerna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback