tjugotredje juli ; dos

Hejsanhejsanhejsan..!
Nu är jag nästan i stort sett nyss hemkommen. Varit borta i cirkus tolv timmar. Läskigt..!
Det hela började med att jag och papa for till Pops för att inhandla en tröja till farfar. Vi vart oense och papa köpte en dyyr tröja när han kunde ha fått två för samma pris. Status när det är dyrare liksom. >< Jag tänker nog allt dra med mig Johlin till Pops någon dag för attans vad det fanns att fynda snygga saker alltså. :) huu!
Hem till farfar och fikade för fulla muggar efter att vi köpt en blombukett. En myysig sådan med! Och på denna tipp hem till papas papa så vart jag ettusenfemhundra kronor rikare. Det ni! En förtidig födelsedagspresent. Så nu är jag stenrik!

Runt halv fyra eller något så vart det att dra vidare till Örebro och vid fem ungefärum så träffade jag Lindkvist. Då vart det att kila upp till staden och kolla lite. Jag inhandlade ett par BjörnBorg flippflopp, en aprikosfärgad cardigan, puder, hårspray och ett helt vanligt svart linne. Lyckat! Blir att köpa mera nästa vecka när Ida har pengar med. Blir att storshoppa inför sammankomsten sedan.
Hur som, runt sex ungefär skulle jag tippa, eller kanske halv sju, så traskade vi ner till Stortorget och klämde oss fram bland folkhavet. Där fick man allt sätta livet till..! Träffade fjortisvännerna med. Kulkul, var trots allt ett par dagar sedan. haha!
Jag och Lindkvist drog oss hem runt tio då all fjortisfylla drog igång. Poliset stod i varje gatuhörn och hällde ut alkohol i avloppet.

Det är nu det spännande kommer. När vi närmar oss Arboga så ser vi orden; 'Ola på Turné' svischa förbi. Idol-brat-Ola åker alltså förbi och papa vet inte ens vem han är. Menmen, så skojar jag och säger; "Han kommer säkert svänga av där och sedan äta på Donkan" - Vad gör han inte då om inte svänger av. haha! Dock vart det bara mcdrivern men ändå. Vi låg bakom honom och jag har exlusiva kort på hans bils bakdel. ;) haha! Mog1..!!!!!!111!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback