femtonde juni

Sedär, nu är man hemma och omplåstrad!

Dagen gick åt att stressa på morgonen för att sedan fara på möte och träffa trevligt folk. Sedan så, efter en väntan på the men's, så gick vi från Betel hem till Said och Kjell där det var fullt av trevligt folk. Så det vart lite lekar, ätande och en liten teater så att säga i korta drag. Men superkul var det och hoppas att det blir snart igen!
Efter detta så gick jag och Ida hem till papa för att sedan bli upphämtade och skjutsade hem till mama. Så nu sitter  jag här och muppar. Har väl inte mycket mer att förtälja skulle jag tro.
Dock vill jag att ni ska tycka synd om mig då jag är skadad! Igår, hemma hos Ida där det var en himla massa annat trevligt folk och samkväm, så lekte vi också lekar. (Mycket lekande tror jag allt!) En gren var att springa till andra sidan, klä på sig en massa fula kläder och sedan spika i en spik med fel hand. Mhm, med min tur så måttar jag in en rejält hårt slag på tummen. Nu är den blå och fin. (Låter mycket värre än det är men tyck synd om mig ändå!) Sen så hemma hos Said var en krocketpaln uppsatt och så även detta mål och start-pinnar. Gissa vem som slår i lilltån superhårt i en såndär om inte jag. Så nu har jag två sköna relativt djupa sprickor mellan lilltån på vänster fot. Lyckat! Hur som, barnen i Afrika fryser inte.  ;)

* Om precis en vecka far jag till Gnesta på ett efterlängtat sommarjobb. Hästar 24/7! :'D
* I slutet av Juli är det sammankomst
* Om ca två månader åker vi till Kalmar och hämtar valp.
* I augusti någon gång är det gymnasiet som gäller. Woha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback