tredje juni

Lyckat, superbra!

Har inte alls hänt mycket today. Jag, Ellen och Eek åkte moppe ut till Högsjön. var redan några töntar dr och resten kom lite senare. Hur som, grillade korv, badade och schtekte i solen. Drack en himla massa festisar och saft med. Vart jätte mycket över eftersom vi bara var ca femton elever där utav.. tjugosju ungefär. Det var superskönt att bada! Första doppet för iår då och jag blev itvingad utav Cajsa, Ellen och Anna. Som många redan vet är jag världens badkruka och stannar oftast när jag har vatten upp till knäna/midjan och så gjorde jag även denna gång. Emma och Anna började då att skvätta vatten som galningar och jag vart i största laget blöt. Sen så från ingenstans så kommer Cajsa och tar tag i min arm och drar ut mig medans Ellen och Anna hoppar på min rygg. Tillslut hade jag vatten över axlarna och det var bara att doppa sig. Ellen däremot fega ur och kom inte i förrens ca femton minuter sedare. Looooser! Var inga andra än vår klass på stranden vilket var superskönt.
Hur som, vi drog hem runt halv ett sedan igen. Det är ju grusväg en bra bit innan asfalten kommer (när man tar den lilla vägen ist för landsvägen!). Men ah, jag låg bakom Ellen och Eek en aning för nära vilket jag kom att få ångra. Ellen och Eek stannar av någon sepe anledning och jag hinner precis väja undan för att slippa för Ellens backspegel i magen, men gruset var inte på min sida! Mopeden far undan som då jag och Esben ramlade och jag försöker febrilt få upp den men nehejdå! Jag flyger åt sidan och benen ville inte alls lyda mig. Plussa på att det var grus och omöjligt att få fäste. Hejhopp, jag landade med en duns på gruset och glider en bit innan jag stannar och blir liggandes. Ena knäet blir fint till skolavslutningen. >< Andra benen kom undan, nästan, har ett fint avlångt (?) märke som är rött och svullet mitt på benet som kommer vara mycket snyggt på torsdag! Händerna klarade jag i alla fall förutom på vänster där jag fick ett djupt sår. Great! Dock klarade jag mig ifrån smutsiga sår så jag klagar inte. Dock var jag superrädd när vi skulle åka på den förbaskade vägen en bra bit till och den värsta biten låg framför oss! Sedan har smarthuvudena hällt på melass blandat med vatten istället för någon annan smörja för att det inte ska damma och detta gör vägen mer hal än en vanlig grusväg.
Jag lever dock och har tröstat mig med glass som jag köpte på Lidl..!

Ikväll blir bokstudie och så tänker jag ta mig an spåret igen. Jag ska banne mig inte fuska utan satsa på varje dag. Eller i alla fall varannan! Nu ska fläsket stekas och jag ska bli en smal skinka som jag sa igår.. :'D Moget!

Imorgon blir det sovmorgon till elva och så ska man traska den lilla biten hem till Emma för att klä vagnen. Kul kul! Maria, Jocke och hundarna kommer antagligen att komma med. :) Hysteriskt kul!
Övermorgon blir också en hysteriskt rolig dag må så sägas, då kommer inte längre 9HI bestå utav oss töntar..


21.22
Nu är jag nyss utkommen ifrån duschen och det var en skön dusch må jag lova!
Var ute och sprang och fy vad bra jag är. Haha. Kollade och det varv jag springer är 2.8 km. Hur som, tog mig ut trots huvudvärk för nu är jag benne mig pepp på att göra detta till en vana! Jag tänker komma till gymnasiet i en relativt snygg kropp. Ha-ha-ha, som om jag någonsin kommer att få en snygg kropp. Men det jag menade var att jag vill bli ett par kilo lättare och det tänker jag förbaskat bli också så nu får ni peppa mig till max..! Jag ska träffa Olle i en ny kropp. Eller nej det vill jag inte, träffa Olle alltså. Det var evigheter sedan jag såg honom och det är jag ganska nöjd med. Paah!
Åter till träningen. Kom runt spåret på tretton minuter och ett par sekunder, dvs en (?) minut bättre sen igår och idag hade jag ont i huvudet samt i båda benen efter min middag med gruset tidigare idag. Så jag gick mestadels idag och sprang kortare sträckor vilket är fine för mig, jag var snabbare idag. YAY eller något sådant..

Bokis gick superb! Dock var Rickhard riktigt.. irriterande idag. Han tog mikrofonen helt utan vidare och började prata, flera gånger. Han räckte upp handen och frick ordet vid flera frågor och så sa han något helt annat. För övrigt gick det bra. Mamma hoppade över det hela och jag tog moppen upp. Stannade och pratade med Fredrik som är nyss hemkommen ifrån Tyskland. Han var helt fascinerad över sina slipsar som han köpt, man behövde inte knyta dem! Woho sa jag och himlade med ögoen. Fredrik sa att jag aldrig skulle förstå mig på det där. Han är allt en riktigt knäppgök! Hur som, no ring on the finger! Kanske var det någon som satt ringen på fel finger under zonmötet?

Nu ska jag ta och kolla på Men of Honor.. :'D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback