haircut

Torsdag idag då. Gissa vem som försov sig i morse. Jag förstår inte varför jag inte vaknade?! Hade mobilen på samma ställe som vanligt och allt. Och alarmet stiger ju hela tiden och tjuter jättehögt i slutet så jag måste ha blivit döv. Sedan vaknade jag tio över åtta och hade fått två sms utan att höra dom heller. Dagens i-landsproblem alltså! Men iväg till skolan kom jag i vilket fall och det började med att vi kollade på film. "This is England", rätt okej faktiskt. Men det tror jag beror på den utomordentligt underbara accenten. haha. Hur som, teknik efter det. Jag har kommit så långt på min glaslampa (av en likörflaska. ;) ) att jag bara ska fixa dit själva glödlamphållaren. I'm the best typ. :) Sen så lunch, jag vart vegitarisk. Soppa är ingenting för vikingar! Efter den hälsosamma lunchen var det dags för spanska. Hade tipspromenad i parken så det var ganska soft. Hann precis till körövingen sen. Ska sjunga på HiQ imorgon. o.o Pinsamt värre! Hahaha. Skulle till P-A strax efter så jag sket i att gå på matten i tio minuter och satt istället på trappen och väntade tills han skulle komma. Vem tror ni inte dyker upp?! Men självklart, Kristina kommer och skäller ut mig totalt över att jag inte gick på matten dom där tio minutrarna och att jag alltid sitter hos PA på kemi och mattelektionerna. Jag brukar aldrig vara hos PA på hennes lektioner. >< Men men, slutar jag snart så. ;) När väl PA kom så fick jag ringa till Anika och prata med henne om i sommar. Hon sa att hon skulle ringa upp om en vecka ungefär. Så nu är det bara att hålla tummarna. :) Vi slutade sen, slapp engelskan. Eller rättare sagt, vi sket i engelskan eftersom inte ens expeditionen visste vem vi skulle ha som vikarie.. så jag, Anna och Ellenor gick upp på stan en sväng. sedan fortsatte jag och Anna hem till mig där Anna klippte mitt hår. Superb! Vart mycket tunnare och fräschare så jag är helnöjd. :) yay eller något.
Nu ska jag sätta mig och skriva uppsats. Ska börja med Kemin för att sedan gå över till att göra Sammhäll och Religion. Tre uppsatser, en tills imorgon och två tills på måndag. Snälla döda mig! Ska jalla så mycket som jag kan men om jag ska hinna duscha och göra mig i ordning så hinner jag inte plugga så om jag går på möte är osäkert. Får la se...

Sedan får men se om det blir att ta sig in till Örebro med fam. Lingon imorgon. Allt hänger på Masiel nu. Kommer hon med tretton och fyrtio tåget så kan jag sno till mig Julias kort och åka gratis, men gör hon inte det eller att kortet inte fungerar en gång till (man kan väl ändå utnyttja ett sådant kort fyra gånger?)  så blir jag kvar i Boga. Är helt pank efter att jag har väntat klart på min avslutningsklänning.. >< Men sånt är livet eller?
Dock är jag grymt pepp inför helgen. Trevliga människor kommer och jag har lovat att hälsa på säkert ett dussin om jag ser dem.. Fy, jag som är så blyg. Men vi får väl se, går nog bra det med hoppas man. Elle rjag vet att det går bra. Nu är bara frågan; vad ska jag ha på mig? o.o nej usch. >< Jag får gå naken..!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback