new week, new games

Det är så det verkar utspela sig.. Att folk byter skepnader i veckosluten, blir som helt andra människor. Jag har lagt märke till det flera gånger att folk som annars inte brukar vara så himla tvära är på måndagarna och även på tisdagarna så himla.. konstiga?! Hur som, jag stör mig ganska bra på det vare sig jag vill eller inte. ^^ huhu.

Måndag idag som sagt. Min iPod dog idag.. >< Fungerade prima igår och idag när jag läste upp knapplåset så började det klicka i hörlurarna med skärmen var svart. :/ Inte gick det att stänga av den helt heller. >< Får la se om jag bryter sönder den en vacker dag. :'D haha.

Ganska händelselös dag ändå, några roliga inslag, kommentarer och miner!
Och hästen jag täljer på träslödjen är ju den snyggaste som världen skådat! Den är så himla vacker att man vill börja gråta. :')

Hur som, fick reda på utav Carin att kören ska sjunga för högskolan HiQ på fredag.. o.o ohh. Dom har tydligen avslutning och hade frågat Carin om hon hade några elever som ville sjunga. Därmed så vart körniorna anställda. Hoppas vi får sluta efteråt. x) maaah. För om det blir så, så tänker jag säga åt mamma att vi ska in till Örebro och kolla klänning. :) Får la se hure blir.

Igår vart man ju måttligt arg. Eller ah, jag blir arg?! Klänningen jag suktat efter (var väl den enda snygga jag hittade så.. ) hade leveranstid i mitten utav Juni.. >< Så blä på dom. Gav upp hoppet där ett tag med fann sedan en annan klänning som jag struntade i priset på och beställde direkt. Slutet av maj ska den komma förhoppningsvis. :) Allt som allt går på 444 kronor så det vart inte farligt dyrt ändå. :) mjo.

Nostalgi ; http://youtube.com/watch?v=vf6hSq-zOK4                                               ?

Kommentarer
Anonym säger:

Annars kan du ju gå med mig och mam'a på fredag?..

2008-05-19 | 18:25:07
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback