onsdag ; fjortonde maj

Kul , väldigt roligt!
Hade bästa drömmen på länge inatt då. :'D HAHA. Snygg kille + bästa vänner och jag var rik. Kan det bli bättre? Första gången på länge som jag kände mig utvilad när jag vaknade.. det var ett bra tag sedan jag kände mig riktigt pigg och utsövd!
Faaaaast, jag försov mig ju. Gick upp när det ringde på dörren och hade inte en tanke på hur mycket klockan var. På andra sidan dörren stod då Mathilda och jag kunde inte fatta varför hon stod fullt påklädd utanför min dörr så tidigt på morgonen. Då påstod hon att klockan var tio över åtta. O.O HAHA. Men jag skulle inte ha gått till skolan hur som helst ändå. Mår verkligen skit. Huvudet känns som om det vore fyllt med bly, på g att bli täppt i näsan, med jämna mellanrum så bränner det i halsen när jag sväljer och jag är helt slut i kroppen. JAG VILL INTE BLI SJUK NU! Imorn tänker jag gå till skolan vare sig jag får foten avhuggen eller nått liknande. Så äre.. ;) Slutklämmen på skolan och det är mindre än en månad kvar och jag tänker ligga i ordentligt! Seriöst, jag ska bli en plugghäst denna sista månaden. ^^ haha. Snyggt! Fjortis goes plugghäst. Vi gillar't! Eller jag gillar't.
Och nu med tanke på mitt fysiska tillstånd så blir det naturligtvis inget studie heller. Fy var illa. Jag hatar sjukdom! Ska höra om det finns någon chans att köra på någon mer dag i veckan sedan så att jag kommer någon vart, för jag vill ju köra igång NU på en GÅNG! :D:D Jag ska bli the master alltså! ;)
Fy vilken humor. Men ajaj.. Kekat äggmacka här nu på dagen och knarkat Declan. Han har seriöst bästa rösten på länge..! Eller nej det har han inte men fy. En så snygg pojke och med en så snygg röst så kan man bara inte sluta lyssna. ;) Allt är Idas fel..! >< ;) haha,
Måste ut till stallet och se om hästarna lever sen med. Om jag mår en gnutta bättre så kanske jag slänger med kameran, men det är ju inte alls säkert.
Och just ja, jag måste bygga på min hatlista här nu; Mats Saxin ska läggas till. Mjo, pappa är riktigt äckligt stolt! Det är nästan så att jag vill spy på honom! Berättade att jag och Johlin ska åka ut till mormor den femte och bjuda släkten och så. Äta middag och fira att nu är grundskolan slut liksom. Mamma ska förhoppningsvis ordna att vi får åka motorcykel ut med, men det kommer verkligen på en toppen dag som kanske,kanske avslutas med en kväll i tält ute vid Mathildas sommarstuga där vi kommer grilla o så med. Men hur som, när jag sa till pappa att han får komma och äta middag så svarar han med sin besvärade stämma som bara skriker om att JAG VILL INTE, GE DIG; "Mjaaaaaa, vi får väl se hur det blir" Nejmen tack, skit i det då. Strunta i det då och sitt hemma framför datorn då, svarade jag och gick därifrån. Jag borde inte klaga för det finns människor som faktiskt har det värre men när ens pappa ens överväger att inte ens se när jag går ut ur kyrkan får det att hugga till inom en! Jag vet redan hur det kommer se ut. Jag räknar redan med att han inte kommer komma ut till mormor, men istället, när jag inte har pratat med honom på en vecka typ, så kommer han säga att han har en överraskning eller något. Äckligt dyrt eller något. Jag vet det. Varför kan han inte bara svälja sin svartsjuka och stolthet gentemot släkten som inte är hans länge och för en gång tillbringa tid med sin dotter UTANFÖR lägenhetens väggar?

HEJDÅ!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback