forever and a day

Nu kliar det sådär förskräckligt i mitt armveck igen.
Det kommer och går men är riktigt irriterande. Kliar under huden och hela tiden. Inga utslag eller någonting och det kommer och går somsagt. Förra gången trodde jag allvarligt att jag fått skabb. Haha.

Men hur som.
Ellen kom idag. Sure vad sjuk hon var. haha. Men jag satt och försökte plugga på hotell efter historian i alla fall.
Slutade med att jag satt och smsade med E och spelade harpan. Kul liv. D var där med kameran också och det kliade riktigt i fingrarna men jag höll dem i styr! Duktig flicka.
Svenska, idrott, hotell och kontakt idag. Riktigt drygt! Har inte fått något gjort på hotell trots att jag försökt hela dagen. Jag fattar inte hur det går till. Attans.
Bokis vid sex, fick skjuts av C och det var la trevligt.
Nu har jag pluggat på grönsaker och potatis vilka jag ska ha prov på imorgon. I princip alla ska göra omprov. Men hallå, ska man ha alla rätt på G-delen (24 frågor) för att bli godkänd så blir det en del som gör om. Jag hade fyra fel men alla rätt på MVG och två fel på VG. Kuu-huul.
Hotell skulle jag skriva på idag men nej, jag hinner inte! Vart försvinner all tid egentligen? Blir att göra det imorgon och då måstemåstemåste jag verkligen göra't också, inget snack om saken!
Ingen DUS-kurs i helgen heller. Allt ska verkligen ske på en gång. Ni ska allt få se att jag kommer inte ha någonting att göra nästa vecka. -.-
Nehej, jag ska dra med Lindkvist ut hela helgen. Gäller att prioritera minsann. Planera är a och o som min moder alltid säger när jag blir impulsiv och rör till saker. Men det blir ju inte lika kul om allt är förutbestämt!

Men nu ska jag sätta näsan i böckerna igen. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback