more then ever

Jag tror att jag har den mest lättstötta fadern jag vet. Jag blir inte riktigt klok på den mannen alltså!

Imorse så ringde klockan tio i sju. Bara att masa sig upp och kasta sig på cykeln. Tror ni att jag hade motvind? Naturligtvis!
Väl hemma igen så kastade jag mig i sängen och sov ett tag inna det blev att dra vidare hem till fam. O. Vidare till Kungsör där det blev tj. Superkul! :D
For hem igen, träffade Kent som hade på sig den grymt fula hjälmen när han körde hem Greger. Pappa kom hem i samma veva.
Kollade på film och sov en stund innan stall igen. Nu är jag hemma och har käkat samt kollat klart på slutet av filmen.
Kul liv.

Pappa ja..
Han frågade vart jag skulle imorse och jag sa att jag skulle ut i tj. Knäpptyst.
Jag gick ju och lade mig sedan och ganska snart så slog dörren igen och han hade farit till jobbet fast han sa igår att han inte tänkte jobba. Sedan har han inte hört av sig alls idag. Och nu på kvällen så pratar han inte med mig om inte jag säger någonting. Och när jag kom hem ifrån stalet så var han i full färd med att göra mat. Om jag blivit kvar i stallet ett tag till då, skulle han äta ändå utan att säga att det var klart?
Sedan när han plockade av bordet så kastade han sakerna, nivet sådär man gör när man är lite tjurig och arg. Men jaa.. den mannen. Han måste ju lida av lite psm och andra bekymmer! Han skämms nog över mig och är rädd att bli förknippad med något han inte vill.
Jag vill nog flytta så snart som möjligt..!

Greger sedan.. honom ska vi inte prata om! Jag blir irriterad bara jag tänker på det!
Kent körde somsagt hem honom idag och nu har han stått i över två veckor men startat och gått klockrent. Mjo.
Hade ju motvind till stallet (inte lite heller!) så jag tänkte att jag kan ju lika gärna köra moped. Visst, det gick prima tills vi hade kommit iväg fem meter. Han dog. Provade att starta.. gick i ett par sekunder och sedan neråt för att sluta fungera. Ska sälja honom snarast och jag struntar blankt i vad jag får bara han försvinner från mitt liv! Jag tror han har varit mer trasig än hel faktiskit! Usch och fy.
Nu blev jag på dåligt humör. Hejdå!


Kommentarer
Anonym säger:

Men fy vad jobbigt! :o :(

Åh, vännen :(

Trots det så får du försöka tänka på alla som är väldigt stolta över dig.

Syster, jag är jättestolt över dig! <3

2008-11-15 | 19:50:14
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback