be my mirror my sword and shield

Ingen skola idag inte. Nejnej. Här skolkar vi för fulla muggar.
Nejmen det var inte meningen. Jag är somsagt blond i själen.
Hade alarmet inställt på samma sätt som när jag var ledig på fredagarna. Alltså, alarmet gick aldrig igång.
Hoppsan sa jag när jag vaknade runt tiosnåret. Aldrig att jag då skulle ta mig till köping för att leta upp Culinaren och ursäkta mig första dagen. o.o Nej det har jag inte stake nog att göra. Haha!
Så de var bara fyra pers som serverade en fullbokad restaurang. Stackare. Nåja, dom hade snygga kläder så dom ska inte klaga. Eller så är det kläderna man s k a klaga på, jag har ingen aning. Får la se hur det blir på måndag när det är ytterligare en matsal öppen. Kuuuul!

Men dagen har tillbringats framför datorn. Satt och knåpade en aning med bloggen. Pillade dit en annan bakrund så att det skulle passa liite bättre.  Blir nog förändning snart igen. Men känner jag mig själv så blir det nog inte på ett tag. Jag är nöjd bara jag kunde min på att fixa en header och få det att fungera i bloggen. Sensation!
Men hur som helst, jag har bakat också. Dock hade vi inget smör hemma så det blev att leta recept. Fann ett och började koka ihop. Så nu står det en enorm chokladsockerkaka ute i köket. Kompakt, tjock och smakar mjöl. Man orkar knappt en normalstor bit! Skulle vara muffins men jag orkade inte så och leka med formar. Man tager vad man haver.

Kändes super att rida idag med. Perfekt väder och hästen var på hugget han med. Lyssnade, flyttade, böjde, fler spår, bakdelsvändningar, halter, övergångar, låg form och ptja.. i princip allt som jag begärde. Dock så kom vi till vattenpölsproblemet idag. En vattenpöl över hela vägen. Vi hamnade i diket. Där har vi något att träna på!
Sedan träffade vi på de mest underbara pojkarna på denna värld. Dom vill man bara krama, pussa och gosa med för att dom är så himla söta. Eller så tar man fram geväret och skjuter odjuren. (:
Idag så cyklade dom. Det skramlade och lät om cyklarna (tur att inte Calle var speciellt pigg idag!). Dom får syn på oss och sätter självklart fart efter. Så där cyklar dom och skriker "kom igen, vi följer efter cphästen!". Dom sa även några välvalda ord som det inte är någon större mening att man tar upp här.
I den stunden kände jag hur det kliade i fingrarna och hornen växte ut i pannan på mig. Jag fick lust att strypa kidsen.
Snart.. Snart tänker jag ta och knacka på för att höra efter hur dom uppfostrar sina ungar. Det är ju inte direkt första gången som dom skrämmer hästarna, är fula i munnen eller är allmänt jobbiga. Bara när man går förbi för att kolla till hästarna i hagen så kan dom häva ur sig ord som barn i deras ålder inte ska kunna!

Nej usch och fy. Jag börjar låta som en moraltant!
Nu ska jag ta min choklad, stänga av Coldplay och titta på en film.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback