tomorrow is a mystery

Jag gick faktiskt upp vid tio idag. MEN, jag gick och lade mig igen efter att känt efter att jag var på tok för trött. Tjugo över elva var jag på benen igen. Efter denna stund så har jag gjort precis ingenting. Ritkigt skönt att mysa hemma när regnet smattrar emot rutan. Myyyyys!
Men när regnet väl gjorde uppehåll så trampade jag ut till stallet. Invigde möss-tiden idag. Superskönt att dra mössan över huvudet! Det var ju råkallt idag. Motvind och iskall luft direkt ner i lungorna, ganska mycket obehagligt!
Sedan så fick jag tag på ord så nu ska hästarna byta hage. Men det var ju så himla kallt och dessutom hade det regnat en hel del så jag kastade in odjuren. Det mindre bra var ju att jag fick stå och rycka ensilage ifrån balen. Mina fingrar blev iskalla och min arm drog på sig mjölksyra. Attans! Blir att genomlida samma sak imorgon med. Uh!
Och jag insåg att det är min helg med så det är bara att ge sig upp i ottan och kasta ut kräken. Sedan måste jag mocka och såmed, fast det är ju ganska kul ändå så.. (:

Nu ska jag kolla på tv igen. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback